FATMA_ERGUN
Kayıtlı Kullanıcı
mtekik yazdı:
S.A. KARDEŞİM,
İNAN SADECE İLK İKİ MISRAYI OKUDUM, GERİSİNİ OKUMAYA ÖZÜM GÖTÜRMEDİ. TV DEKİ HER TESETTÜRLÜ MAĞDUR BACIMI GÖRDÜĞÜMDE SOL YANIM AĞRIYOR. VE DÖNÜP DAHA 10 YAŞINDA OLAN KIZIMA BAKIYORUM VE DİYORUM, ALLAH C.C. ŞAHİT OLSUN, MELEKLER ŞAHİT OLSUN, BENİM KIZLARIM EĞER ORTAM DÜZLEMEZSE BU YOLDA CAN VERECEK BİLİNÇ VE ZİHNİYETTE YEİTŞTİRMEYE ÇALIŞACAĞIM.
ALLAH ONLARIN BEDDUASINDAN BİZLERİ KORUSUN.
K.S.E.O.
FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
S.A. KARDEŞİM,
İNAN SADECE İLK İKİ MISRAYI OKUDUM, GERİSİNİ OKUMAYA ÖZÜM GÖTÜRMEDİ. TV DEKİ HER TESETTÜRLÜ MAĞDUR BACIMI GÖRDÜĞÜMDE SOL YANIM AĞRIYOR. VE DÖNÜP DAHA 10 YAŞINDA OLAN KIZIMA BAKIYORUM VE DİYORUM, ALLAH C.C. ŞAHİT OLSUN, MELEKLER ŞAHİT OLSUN, BENİM KIZLARIM EĞER ORTAM DÜZLEMEZSE BU YOLDA CAN VERECEK BİLİNÇ VE ZİHNİYETTE YEİTŞTİRMEYE ÇALIŞACAĞIM.
K.S.E.O.
İNŞ ABİM RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN.
mtekik yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
S.A. KARDEŞİM,
K.S.E.O.
İNŞ ABİM RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN.
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM,
CÜMLEMİZE İNŞALLAH HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN. TABİ BİZLERİDE HAYIRLI EVLATLAR ZÜMRESİNDEN SAYSIN.
K.S.EO.
NOT: RESİM VE AYET ÇOK GÜZEL, TABİ BİZ BU GÜZELLİKLERİ UZAKTAN SYREDİYORUZ. KEBAPÇI KEDİSİ GİBİ.
takan yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
333333 yazdı:
can muhammed kardeşim paylaşımından dolayı allah senden razı olsun burasını bir okul olarak kabul ediyorum bimediklerimizi öğreniyor bildiklerimizi aktarıyoruz allahın selamı üzerinize olsun .saygı ve sevgi ile can muhammed kardeşim.. selam.. ve.. dua.. ile
elzem yazdı:
333333 yazdı:
can muhammed kardeşim paylaşımından dolayı allah senden razı olsun burasını bir okul olarak kabul ediyorum bimediklerimizi öğreniyor bildiklerimizi aktarıyoruz allahın selamı üzerinize olsun .saygı ve sevgi ile can muhammed kardeşim.. selam.. ve.. dua.. ile
değerli abimin yorumuna aynen katılıyorum.RABBİM Muhammed kardeşimizden razı olsun
erdal yazdı:
S.A...
BU YAZI HER ZAMAN GÖREBİLECEĞİMİZ BİR YERDE OLSUN...
OKUYALIM,AĞLAYALIM VE UNUTMAYALIM...
HAYATIMIN EN ZOR ANI ...
SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ...YANIMDA BAŞINI AÇMAK ZORUNDA KALAN KIZIM...
RABBİM BU DAVADA BİZE GÜÇ VER...ŞUUR VER...O GÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP EYLE.......AMİN
hurrem_Sultan yazdı:
s.a. ALLAH razı olsun duygulanmamak mümkünmü heleki yaralıysan heleki davalıysan bu uğurda sadıksan ağlamamak ne mümkünkü anne duy sesimizi. cihad belki sada nasıl olmadı ama biz evlatlarına oldu anne ALLAH razı olsun teşekkürederim
hafize yazdı:
AŞKA MECNUN BENDE ŞİMDİ BU YAZIYI BULDUM FORUM AÇTIM AMA DAHA ÖNCE SEN AÇMIŞSIN ŞİMDİ GÖRDÜM KUSURA BAKMA SİLEBİLİRSİN HAYIRLI GÜNLER HAYIRLI SABAHLAR RECEP AYINIZ MÜBAREK OLSUN