Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hristiyanların Zaferi...! (1 Kullanıcı)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
1932 senesinde Cumhûriyet Gazetesinin tertiplediği güzellik yarışmasını Keriman Hâlis kazanmıştı. Aynı yıl Belçika’nın Spa şehrinde 28 ülkenin katılmasıyla dünyâ güzellik yarışması düzenlenmişti. Keriman Hâlis bu yarışmaya Türkiye’yi temsilen katıldı. Günlerce Spa şehrinde kalan güzeller, çeşitli kimselerle görüştü ve ...konuştular. Yarışma gününde jürinin önünden kızlar birer birer geçip giyimleriyle, bakışlarıyla, tebessümleriyle puan toplamaya çalıştılar. Jüri salona geçip puan değerlendirmesi yapmak istedi. Başkan kürsüye geçerek şöyle konuştu:

“Sayın jüri üyeleri, bugün Avrupa’nın, Hıristiyanlığın zaferini kutluyoruz. 1400 senedir dünyâ üzerinde hâkimiyetini sürdüren İslâmiyet artık bitmiştir. Onu Avrupa Hıristiyanları bitirmiştir. Elbette Amerika’nın ve Rusya’nın hakkını inkar edemeyiz. Neticede bu, Hıristiyanlığın zaferidir. Müslüman kadınların temsilcisi, Türk güzeli Keriman, mayo ile aramızdadır. Bu kızı zaferimizin tacı kabul edeceğiz, onu kraliçe seçeceğiz. Ondan daha güzeli varmış, yokmuş bu önemli değil. Bu sene güzellik kraliçesi seçmiyoruz. Bu sene Hıristiyanlığın zaferini kutluyoruz. Avrupa’nın zaferini kutluyoruz. Bir zamanlar Fransa’da oynanan dansa müdâhale eden Kanûnî Sultan Süleyman’ın torunu işte mayo ve sütyen ile önümüzdedir. Kendini bizlere beğendirmek istemektedir. Biz de bize uyan bu kızı beğendik, Müslümanların geleceği böyle olması temennisiyle, Türk güzelini dünyâ güzeli olarak seçiyoruz. Fakat kadehlerimizi Avrupa’nın zaferi için kaldıracağız.”

Kanuni Sultan Süleyman ın yazdığı mektup:http://forum.islamiyet.gen.tr/dini-hikayeler/89911-dansin-yasaklanisi.html

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim
Malesef çok üzücüde olsa öyle olmuş..Daha önceden okumuş olduğum bir bilgiydi tekrar hatırlattınız.
Geriye dönüp düşünmek lazım nerden geldik nereye gidiyoruz durumumuz nedir diye?
selametle kardeşim...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Öyle Kardeşim nerden geldik nereye gidiyoruz Akıllı olmamız lazım

Selametle

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim,
Malesef ben bu bilgiyi ilk kez duydum,çok üzüldüm,hemde çok,duygularımı ifade etmem imkansız,bu bilgiyi paylaştığınız için sizden Allah razı olsun,umarım hepimiz gereken dersi alır,üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışırız.
Selam ve Dua ile

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim,
Malesef ben bu bilgiyi ilk kez duydum,çok üzüldüm,hemde çok,duygularımı ifade etmem imkansız,bu bilgiyi paylaştığınız için sizden Allah razı olsun,umarım hepimiz gereken dersi alır,üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışırız.
Selam ve Dua ile

ALLAH hepimizden razı olsun

inşaALLAH ablacım

Selametle

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm..
AllaH celle celaluhu razı olsun..
İlk defa duyuyorum ben de..
Ne diyim.. Çok üzücü..

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Manukyan Bu ülkede az vergi rekortmeni olmadı.
ne iş yaptığını herkes biliyor. Affedersiniz.Milletin bacılarını millete satarak vergi rekortmeni oldu.Nasıl olsa laik ülke tc.Para gelsinde nerden gelirse gelsin.

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

İbra kardeşim ben inanmıyorum hristiyanların yada yahudilerin bu ülke insanını başka bir din mensubu yapma çabalarına,bu ülkenin yarısını dinsiz yapan ataputun ta kendisidir,bunun yanında arta kalan diğer yarısını kendileri gibi ateist yapmak isteyenlerde onun ardı sıra gidenleridir.
Bak adı geçen güzellik yarışmasının tarihine daha hayatta ataput,onun elbiselerini çıkarttığı kızlar gidiyor o yarışmalara,bugün bile hala islamsız hayatın hayat olmadığını anlamamak için inadına diretiyorlar,soyunmayın,soyunmayın,ALLAH TEALA emretti giyinin soyunmayın kadınlar,edebi olmayan bir insanın hiçbirşeyi olamaz,sana ALLAH niye hidayet versin sen onu inkar edersen.

İbra kardeşim dışarda aramayalım din düşmanlarını onlar zaten kendi vazifelerini yapıyorlar,dinimizin düşmanları kapı komşumuz yada bir akrabamız olabilir,nasıl olur deme hemde bal gibide olur.

Böyle bir türkiyede böyle bir yönetimle ALLAH TEALA ya dost olmak olmaz.

LAİKLİK=ALLAH DÜŞMANLIĞI

Her kimki ALLAH TEALA nın bir emrine muhalefet eder o kişi boynuna küfrün halkasını takar,her kimde bu muhalefetinde inat eder,hayatta iflah olmaz.

Bugün nerde bir üst rütbeli asker,yargı mensubu,üniversitelerde profosörler,dekanlar,baş hekimler ve daha nice meslek kollarına bakınız,okumuş olmakla ateist olmayı kendilerine bir ünvan bir hayat prensibi edinmişler.Mevla Teala buyuruyor ''Onlar az bir nimet karışılığı hayatlarını heba ediyorlar...'' yani birisi şu profosöre ALLAH var be adam dese, Kendi kendine '' Var ama var desem beni kınarlar,yok deyem en iyisi...'' der,gerisini sen düşün artık.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
İngiltere
Fransa
Osmanlı
Rusya
şimdi bide abd

Megali idea
Büyük israil
vs
vs

Hepsi TÜRKİYE yi çook yakından ilgilendiriyor.
İçimizde mutlak ki var
ama dışımızdakiler sokuyor içimizdekileri ...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntı yapamadım, ya benim pc de sorun ya forumda kusura bakmayın

Aleyküm Selam

ALLAH e emanet olun hepiniz.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ibra.
ALLAH Celle Celalühü Razı olsun.

şimdi avrupayı da geçtik.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

İbra kardeşim ben inanmıyorum hristiyanların yada yahudilerin bu ülke insanını başka bir din mensubu yapma çabalarına,bu ülkenin yarısını dinsiz yapan ataputun ta kendisidir,bunun yanında arta kalan diğer yarısını kendileri gibi ateist yapmak isteyenlerde onun ardı sıra gidenleridir.
Bak adı geçen güzellik yarışmasının tarihine daha hayatta ataput,onun elbiselerini çıkarttığı kızlar gidiyor o yarışmalara,bugün bile hala islamsız hayatın hayat olmadığını anlamamak için inadına diretiyorlar,soyunmayın,soyunmayın,ALLAH TEALA emretti giyinin soyunmayın kadınlar,edebi olmayan bir insanın hiçbirşeyi olamaz,sana ALLAH niye hidayet versin sen onu inkar edersen.

İbra kardeşim dışarda aramayalım din düşmanlarını onlar zaten kendi vazifelerini yapıyorlar,dinimizin düşmanları kapı komşumuz yada bir akrabamız olabilir,nasıl olur deme hemde bal gibide olur.

Böyle bir türkiyede böyle bir yönetimle ALLAH TEALA ya dost olmak olmaz.

LAİKLİK=ALLAH DÜŞMANLIĞI

Her kimki ALLAH TEALA nın bir emrine muhalefet eder o kişi boynuna küfrün halkasını takar,her kimde bu muhalefetinde inat eder,hayatta iflah olmaz.

Bugün nerde bir üst rütbeli asker,yargı mensubu,üniversitelerde profosörler,dekanlar,baş hekimler ve daha nice meslek kollarına bakınız,okumuş olmakla ateist olmayı kendilerine bir ünvan bir hayat prensibi edinmişler.Mevla Teala buyuruyor ''Onlar az bir nimet karışılığı hayatlarını heba ediyorlar...'' yani birisi şu profosöre ALLAH var be adam dese, Kendi kendine '' Var ama var desem beni kınarlar,yok deyem en iyisi...'' der,gerisini sen düşün artık.

değerli abimiz umarım saygısızlık etmemişsimdir :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt