yok kardeşim ben yapmadım sizinde gözlerinize saglıkk selametleeBunları siz mi yaptınız,harika görünüyorlar.. anneme söyleyimde bizde yapalım..ellerinize sağlık..
![]()
güzeller. ama havlular kirli duruyolar![]()
cok guzeller ama ben s1k1l1yorum nedense dantel isinden biraz sabirsizim pekte iyi oremiyorum zaten.. keske bende yapabilsem...
ben sana ögreteyim kardeşim. ben çok seviyorum el işi yapmasını...
güzelde yapıyorum çok şükür..
beraber ceyizini tamamlarız. olmazmı..
selam ve dua ile..
hihihi cok sevindim insallah ... bende az bucuk dikis biliyorum sana bisiler dikerim insallah![]()
aleykümselam kardeşim begendiginize sevindim benim çeyizlerimide tamamlamada yardımcı olurmusnselamün aleyküm canım.
ne güzel modeller, bayıldım. bende şimdi yazma kenarı yapıyorum, boncuklularından ama..
ben bu modellerden çıkarmam gerekli ama nasıl yapacam onu düşünüyorum...
emegine saglık kardeşim..
selam ve dua ile..
hayırlı akşamlar..
:a01: zaten siz bayanlar neyi fark etmişsinizki :a01:ben hiç farketmedim havlunun kirli oldugunu direk kenarlarına bakınca...
tabiki biz bayanlar direk gerekli kısma bakıyoruz....:a16::a16::a16:
sen kardeşim hemen havlumı takıldı gözüne. neyse artık sen yıkarsın, bide ütülemeyi unutma emi..:a15::a15::a15:
selam ve dua ile...
helal olsun kardeşim haklısın tabi ne diyebilirimkiiemeğinize sağlık.ama danteller,yemeniler(yemeni derken 70 -80 adetçeyize konulmasından bahsediyorum) ,havlu kenarları gereksiz ve gösterişten başka birşey değil.en önemlisi israf hemde ne israf.günümüzde kızların çeyizi o kadar abartılı ki.gıptayla baktığım imrendiğim ne hocaların sohbetlerine giderim .onların ilmine hayran kalırım.ama iş çeyize gelince anlam veremem.herşeyi anlatırlarda şu sohbetlerde, gençkızlarımıza çeyiz konusunda israfa kaçmayın demezler nedense.veya ben denk gelmedim.
erkekler pek anlamazlar ama bir genç kızın sadece sandık çeyizinde 5 milyara varan bez parçaları vardır.sadece ara dantel yaptırmaya kalkarsan 250 ve 300 arası.ve bunlardan 5-6 takım yaptıranlara hayret ediyorum.bu takımlar ki sadece doğumda ve çeyiz sermede kullanılır.onun dışında sandıkta yıllarca bekler.
yazıktır,israftır,günahtır,gösteriştir.
kusura bakmayasın kardeşim hakkınızı helal ediniz ama konunuzu görünce aklıma geldi belirtmek istedim.