bilmiyorum inan ki ablacım, ben kur_an dersi harici uzun zamandır cemaat dersleri alıyorum oradada ders anlattığım oldu ama hocalık vasvıyla değil, büyükler ders senin dedi sen vereceksin bana düşeni yapmaya çalıştım.. buradada hocalar teklifte bulundu yaparmısın diye, layık olmaya çalışırım dedim fakat hocalık vasfını almam, bir abla olur, beraberce ders yaparız kardeşlerle diye..yoksa ben ne imamhatipliyim nede ilahiyatçı çok isterdim ama mağlesef değilim.. ama sen bildiklerini aktarmaya başlamışsın zaten, bir nevi hocasın yani..evini bulunduğun semtin insanlarına açıp ders verebilirsin, camilere müftünün ataması gerekiyor;onun dışında yardım etmek istiyorum diye özellikle yazları baş vurabilirsin sanırım geri çevirmezler çünkü yaz dönemleri hoca açığı çok fazla oluyor..atanarak gelmek istiyorum diyorsan ilahiyat yada imamhatip mezunu olacaksın, kapssye girip en az 70 yada 80 di sanırım okadar puan alacaksın, vaizelik sınavına gireceksin, daha sonra atanmayı bekleyeceksin.. bu teklifide aldım fakat yol çok uzun geldi..yapabilirim diyorsan desteklerim, hiç düşünme yap..