-Esmani-
Kayıtlı Kullanıcı
RE: HOCALI KATLİAMI
S.A
SEVGİLİ AZERİ KARDEŞİM...
BİZİ BİZDEN DAHA İYİ KİM ANLAYABİLİRKİ.BİZLER BİR AĞACIN DALLARIYIZ...
BU VAHŞETE DUYARSIZ KALMAYALIM.HERKES BU KONU İLE İLGİLİ LİNKLERİ ÇEVRESİNE DAĞITARAK ÖĞRETSİN ,HATIRLATSIN...
ERMENİ SOYSUZLARINI VE ONLARIN ARKASINDAKİ NESEPSİZLERİ KOMÜNİZM ARTIKLARINI TEŞHİR EDELİM.AZERİ VE DİĞER KARDEŞLERİMİZİN YILLARCA DİNİNİ AŞINDIRARAK ONLARI ASİMİLE ETMEYE ÇALIŞTILAR.SONRA BAKTILAR BU ZAMAN ALACAK KATLİAM YAPTILAR.VE ÇİRKEFLİKLERİNİ ÖRTMEK İÇİN ERMENİLER KATLİAMA MARUZ KALDI DİYE BAĞIRDILAR.BİZDE SUSTUK VE DÜNYA DEVLETLERİ ÜZERİMİZE GELDİ.NETİCE ORTADA.TARİHİNİ BİLMEYEN VE ANALİZ EDEMEYEN TOPLUMLARIN AKIBETİDE ORTADA.BU OYUNU BOZALIM ARTIK...
ŞUURLU BİR ÜMMET OLALIM.
SİZLERDE BİR DAHA KATLİAMLARA MARUZ KALMAMAK İÇİN TOPLUM OLARAK RUSLARIN OYUNUNU BOZUN VE İSLAMIN İPİNE SIMSIKI SARILIN.ANCAK BU SAYEDE BİR OLUR BİRLİK OLURUZ.BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR...
Shehla yazdı:
canim kardeslerim ilk once selam olsun sizlere....Her kese hususen de burda yorum yazan her kese tesekkur ediyorum,ister inanin ister yok,allahdan yalan yoksa,kulu aldatmak nicin,suan sizin yazdiklarini goz yaslarimi bogarak okudum.Hem o gunu bir daha hatirladim,hemde onurlandim ki,biz yalniz degiliz..Sagolun ki,her zaman ki,gibi yanimizdasiniz.O uzak 1918 yilinda turk askerleri olmasaydi zaten suan azeri halki bile olamazdi.bu hain ermenilerin ne yurdu var ne koku.ruslar onlari getirmis bizim topraklara,yerlestirmis Karabagimizda,ve onlarin yanbi ruslarin cirkin oyunlariyla ustumuze gelmisler.ermeniler kendileri cok korkak bir millet,oysa rus ve fars arkalarinda olunca kendilerini aslan saniyorlar.Bi dusunsenize hamile kadinlarin sirtina sicak caydan baglamis kendilerimi yerde ocak yakip onun uzerinden atlamayi mecbur etmisler,karinlarin cocuklari cikarib sisin uzerine takmislar!!! Biz gormusuz kardeslerim onlarin vahsetini,ama ne yazik ki bu gun dunya bunlara goz yumuyor,sozde ermeni soykirimini ancak aniyorlar...
Allahim sen tum sehitlerimizin kanini yerde koyma Ya Ranman ve Rahim olan Rabbim!! Sen bizlere yardim et,bu tur katliamlari durduralim artik.Cumle musluman halkinin imdadina yetis Ey Guzel Allahim!!
Aksam eger canaginiz varsa bizim yerli tv leri izleyin,ozellikle atv,ans kanallarini,gostercekler.atv de sizin saate gore 17-30...
S.A
SEVGİLİ AZERİ KARDEŞİM...
BİZİ BİZDEN DAHA İYİ KİM ANLAYABİLİRKİ.BİZLER BİR AĞACIN DALLARIYIZ...
BU VAHŞETE DUYARSIZ KALMAYALIM.HERKES BU KONU İLE İLGİLİ LİNKLERİ ÇEVRESİNE DAĞITARAK ÖĞRETSİN ,HATIRLATSIN...
ERMENİ SOYSUZLARINI VE ONLARIN ARKASINDAKİ NESEPSİZLERİ KOMÜNİZM ARTIKLARINI TEŞHİR EDELİM.AZERİ VE DİĞER KARDEŞLERİMİZİN YILLARCA DİNİNİ AŞINDIRARAK ONLARI ASİMİLE ETMEYE ÇALIŞTILAR.SONRA BAKTILAR BU ZAMAN ALACAK KATLİAM YAPTILAR.VE ÇİRKEFLİKLERİNİ ÖRTMEK İÇİN ERMENİLER KATLİAMA MARUZ KALDI DİYE BAĞIRDILAR.BİZDE SUSTUK VE DÜNYA DEVLETLERİ ÜZERİMİZE GELDİ.NETİCE ORTADA.TARİHİNİ BİLMEYEN VE ANALİZ EDEMEYEN TOPLUMLARIN AKIBETİDE ORTADA.BU OYUNU BOZALIM ARTIK...
ŞUURLU BİR ÜMMET OLALIM.
SİZLERDE BİR DAHA KATLİAMLARA MARUZ KALMAMAK İÇİN TOPLUM OLARAK RUSLARIN OYUNUNU BOZUN VE İSLAMIN İPİNE SIMSIKI SARILIN.ANCAK BU SAYEDE BİR OLUR BİRLİK OLURUZ.BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR...