Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HOCALI KATLİAMI (1 Kullanıcı)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞLER.DÜN STV HABER BÜLTENİNDE HOCALI KATLİAMININ GÖRÜNTÜLERİNİ SEYRETTİKTEN VE 26 ŞUBAT 1992 GÜNÜ YANİ BUGÜNDEN 15 SENE ÖNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN BU HAİN KATLİAMIN SANIKLARINI LANETLEMEK İÇİN BU FORUMU AÇTIM.ANCAK DİLİMLE BUĞZEDEBİLİYORUM.ALLAHIN YARATTIKLARI ADEDİNCE LANET,KATLİAMI YAPANLARA VE YAPTIRAN ZİHNİYETİN ÜZERİNE OLSUN.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HOCALI KATLİAMI

haberi izlemedim ama amin diyorum.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a

allah razı olsun.ablam ben açmayı düşünüyordum siz benden önce davranmışsınız.

bakın ermeniler dünyayı ayağa kaldırdı.ama daha 15 sene önce olan katliama ses çıkarılmıyor
görüntüler gerçekten insanı utandırıyor.bu konuyu sıcak tutalım.ilgili internet adreslerini çevremize yayalım

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

mk5834 yazdı:
s.a

allah razı olsun.ablam ben açmayı düşünüyordum siz benden önce davranmışsınız.

bakın ermeniler dünyayı ayağa kaldırdı.ama daha 15 sene önce olan katliama ses çıkarılmıyor
görüntüler gerçekten insanı utandırıyor.bu konuyu sıcak tutalım.ilgili internet adreslerini çevremize yayalım

ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUN.İLGİLİ İNTERNET ADRESİ BİLMİYORUM.AMA BİR BAKAYIM BULURUM İNŞAALLAH.HABER VAKTİ GÖRÜNTÜLERİ YAYINLIYOR AMA BEN BAKAMADIM.HABERLERDEKİ SANSÜRLÜ HALİ BİLE BENİ KAHRETTİ.A.E.O.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

evet ilgili adresi vermek istiyorum ama biliyorsunuz site kurallarına aykırı.ama böyle bir konunun bilinmesi ve çevremizdekilere duyurulması için bu sitenin adresini vermem gerekiyor.beni anlayacaklarını düşünerek adresi veriyorum.artık banlanırsakta bu sebepten banlanalım B)B)B)

http://www.azatyurt.com/Hocali%20Katliami.htm

www.khojaly.net

ermeniler sözde soykırımı tüm dünyaya bangır bangır bağırırken bizler soydaşlarımıza yapılan katliama sessiz kalmamalıyız.bunu her tarafa duyurmak boynumuzun borcu olmalı

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm ablam ayrıntılı konuyu yazalım isterseniz bilmeyenler olabilir
resimler var onlarıda buraya koyabiliriz

nasrallah insallah

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. nasılsınız ben daha yeni giriş yaptım nerden meil atılacagını dahi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

26 Şubat günü Türk dünyası ve Azerbaycan için en acılı günlerden biri olmanın yanısıra aynı zamanda insanlık tarihi için de kelimenin tam anlamıyla siyah bir sayfadır. Bundan 15 yıl önce, yani 26 Şubat 1992'de Azerbaycan'ın Hocalı kentinde sivil halka karsı Ermeniler tam anlamıyla bir katliam yapmışlardır.

Hocalı'nın işgali sonucu sivil, eli silahsız, Azerbaycan Türkleri çocuk, kadın, ihtiyar ve genç ayrımı yapılmadan Ermeniler tarafından katledilmiştir. Resmi verilere göre, o gece 613 kişi hunharca katledilmiş; bunlardan 83 çocuk, 106 bayan acımasız yöntemlerle işkence yapılarak öldürülmüştür. Ayrıca, 487 kişi ağır yaralanmış ve 1275 kişi ise rehin alınmış, geri kalan nüfus da bin bir zorlukla caninin kurtarmıştır. 26 çocuk tamamen ve 130 çocuk ise kısmen oksuz kalmıştır. Ermeniler şehitleri özel acımasızlıkla, gözlerini oyularak, kafataslarının derisini soyarak ve vücutlarının farklı organlarını keserek öldürmüştür. Küçücük çocukların gözleri oyulmuş, hamile kadınların karınları yırtılmış ve insanlarımız diri diri toprağa gömülmüştür. Hatta şehitlerin bir çoğunun cesetleri yakılmıştır.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sevvalmina yazdı:

A.S.SEVVALMİNACIM.BEN SADECE BU FORUMU AÇABİLDİM.İNŞAALLAH SEN VE DİĞER KARDEŞLER DEVAM ETTİRİN.ÖYLE RESİM VB...ELİMDE YOK.SADECE BUĞZETMEK VE GÜNDEME ALMAK İSTEDİM.HEP BERABER BU FORUMU OLUŞTURALIM İNŞAALLAH.KATKI VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.A.E.O.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

HEPİMİZ ERMENİYİZ DİYEN SATILMIŞLAR BU KATLİAMADA CEVAZ VERİYORMU SORARIM.

HEPİMİZ MÜSLÜMAN TÜRKÜZ , HEPİMİZ ŞEYH ŞAMİL .....

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

sevvalmina yazdı:
26 Şubat günü Türk dünyası ve Azerbaycan için en acılı günlerden biri olmanın yanısıra aynı zamanda insanlık tarihi için de kelimenin tam anlamıyla siyah bir sayfadır. Bundan 15 yıl önce, yani 26 Şubat 1992'de Azerbaycan'ın Hocalı kentinde sivil halka karsı Ermeniler tam anlamıyla bir katliam yapmışlardır.

Hocalı'nın işgali sonucu sivil, eli silahsız, Azerbaycan Türkleri çocuk, kadın, ihtiyar ve genç ayrımı yapılmadan Ermeniler tarafından katledilmiştir. Resmi verilere göre, o gece 613 kişi hunharca katledilmiş; bunlardan 83 çocuk, 106 bayan acımasız yöntemlerle işkence yapılarak öldürülmüştür. Ayrıca, 487 kişi ağır yaralanmış ve 1275 kişi ise rehin alınmış, geri kalan nüfus da bin bir zorlukla caninin kurtarmıştır. 26 çocuk tamamen ve 130 çocuk ise kısmen oksuz kalmıştır. Ermeniler şehitleri özel acımasızlıkla, gözlerini oyularak, kafataslarının derisini soyarak ve vücutlarının farklı organlarını keserek öldürmüştür. Küçücük çocukların gözleri oyulmuş, hamile kadınların karınları yırtılmış ve insanlarımız diri diri toprağa gömülmüştür. Hatta şehitlerin bir çoğunun cesetleri yakılmıştır.

MİNACIM ŞİMDİ HATIRLADIM AĞZINA SAĞLIK.ERMENİLER NE OLACAK UTANMAZ REZİLLER HALA KATLİAM YAPMADIK DİYOLAR.ALLAH LAYIKLARINI VERSİN.İNŞALLAH BİZDE O KATLİAM EDİLENLERDE CEHENNEM DE YANIŞLARINI GÖRÜRÜZ.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

sevvalmina yazdı:

haklısın kardeşim. bilgi yazısı yazılırsa çok iyi olur.
Ablam Allah razı olsun bende kanal 7 de görüdüm. biz nelerden habersizmişiz ya.
Diri insanların gözlerini oymalar, hamile kadınların karılarını deşmeler, annesinin gözü önünde çocuğunu boğazını kesmeler, yaşlı genç çocuk demeden kadınlara tecavüz etmeler.
Bunlar insan değil. Allahın lanetide bunları asla bırakmaz.
Onların yeri ne güzel yerdir diye buyuruyor Rabbul Alemin.
Cehennem

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

YA YALNIZ BU FOTOĞRAFLARI EKLEMEYİN YA NE OLUR.:(:(:( LÜTFEN EKLEMEYİN.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

meftun61 yazdı:

İNSANLIĞA BAKINKİ BİR KISMI BU RESİMLERE BAKARKEN VİCDANEN RAHATSIZ OLUYOR,DAYANAMIYOR .
BİR KISMI İSE BU RESİMLERDE Kİ İNSANLARA BU ZULMÜ YAPABİLİYOR.

YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:

inan bu resimlere dayanamayanlardanım ve tüm kardeşlerime rica etmiştim ne olur böyle resimler koymayın die ama ben bunlara baktıkça öfkem artıyo çıkıp ortalıklarda hepimiz ermeniyiz die bağıranlardan utanıyorum şimdi bağırsınlar hepimiz ermeniyiz die.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sevvalmina yazdı:
meftun61 yazdı:

inan bu resimlere dayanamayanlardanım ve tüm kardeşlerime rica etmiştim ne olur böyle resimler koymayın die ama ben bunlara baktıkça öfkem artıyo çıkıp ortalıklarda hepimiz ermeniyiz die bağıranlardan utanıyorum şimdi bağırsınlar hepimiz ermeniyiz die.

S.A.BEN DE DAYANAMIYORUM AMA EKLEYELİM VE BİLMEYEN GÖRMEYEN ANLAMAYAN KALMASIN.DİYALOG SAFSATALARINA KİMSE KANMASIN.İŞTE AVRUPANIN DİYALOGTAN ANLADIĞI BU.

YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

canim kardeslerim ilk once selam olsun sizlere....Her kese hususen de burda yorum yazan her kese tesekkur ediyorum,ister inanin ister yok,allahdan yalan yoksa,kulu aldatmak nicin,suan sizin yazdiklarini goz yaslarimi bogarak okudum.Hem o gunu bir daha hatirladim,hemde onurlandim ki,biz yalniz degiliz..Sagolun ki,her zaman ki,gibi yanimizdasiniz.O uzak 1918 yilinda turk askerleri olmasaydi zaten suan azeri halki bile olamazdi.bu hain ermenilerin ne yurdu var ne koku.ruslar onlari getirmis bizim topraklara,yerlestirmis Karabagimizda,ve onlarin yanbi ruslarin cirkin oyunlariyla ustumuze gelmisler.ermeniler kendileri cok korkak bir millet,oysa rus ve fars arkalarinda olunca kendilerini aslan saniyorlar.Bi dusunsenize hamile kadinlarin sirtina sicak caydan baglamis kendilerimi yerde ocak yakip onun uzerinden atlamayi mecbur etmisler,karinlarin cocuklari cikarib sisin uzerine takmislar!!! Biz gormusuz kardeslerim onlarin vahsetini,ama ne yazik ki bu gun dunya bunlara goz yumuyor,sozde ermeni soykirimini ancak aniyorlar...
Allahim sen tum sehitlerimizin kanini yerde koyma Ya Ranman ve Rahim olan Rabbim!! Sen bizlere yardim et,bu tur katliamlari durduralim artik.Cumle musluman halkinin imdadina yetis Ey Guzel Allahim!!
Aksam eger canaginiz varsa bizim yerli tv leri izleyin,ozellikle atv,ans kanallarini,gostercekler.atv de sizin saate gore 17-30...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

A.S.SHEHLA KARDEŞ,RABBİM İSLAM ŞEHİTLERİNİN KANINI YERDE KOYMAZ.İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISI ALLAH TIR.ATV Yİ SEYRETMİYORUM AMA ŞÜKÜR ÇANAK VAR.AZERİ KANALLARA BAKARIM İNŞAALLAH.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.DUALARIMIZDASINIZ.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt