Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hizmet Adına (1 Kullanıcı)

marti

Kayıtlı Kullanıcı
değerli arkadaşlar,,benim için çok önemli bir konu hakkındasizlere danışmak istiyorum..ben çabaladım ama bi sonuç bulamıyorum..ben bir şirkette hem büro işlerine hemde muhasebe işlerine bakıyorumama bu bana çok rahatsızlık veriyor..çalışmanın kadın için ne kadar günah olduğu beni çok rahatsız ediyor..erkeklerin bulunmadığı bir ortamda din adına hizmette bulunmak istiyorum ama nereye nasıl kime başvurcam kimle konuşcam bilginiz varsa Allah rızası için yardımcı olun..bi nevi kurtuluşa ermek te olabilir inşallah. selam ve dua ile..​

marti

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
bulunduğun il neresi bilmiyorum ama ilk önce yapacağın şey il müftünüze gidip yardım talebinde bulunmak o insanlar yeni nesil nerde nereye gidiyoruz diye düşünüyor biz varız demenin tam sırası belki gitmeye çekinirsin ama onların gözleri hep aralanan kpı ucundadır bunu unutma.........

marti

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm güzel yürekli kardeşim

bulunduğun il neresi bilmiyorum ama ilk önce yapacağın şey il müftünüze gidip yardım talebinde bulunmak o insanlar yeni nesil nerde nereye gidiyoruz diye düşünüyor biz varız demenin tam sırası belki gitmeye çekinirsin ama onların gözleri hep aralanan kpı ucundadır bunu unutma.........

Allah razı olsun sizden ben kırşehirliyim sizde kırşehirdensiniz galba..ama Ankarada oturuyorum gerçekten gittiğimde bana iş konusunda yardım ederlermi,gerçekten bekliyorlarmıdır

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
evet hala kırşehirdeyim mutlaka ederler cesaretini topla dediğim gibi Allah hani bir yerde birisi görevlendirerek yol gösterir ya her şey kısmet işi mutlaka bekleyende vardır seni...
Allah yolunda olanların rızkları mutlaka gelir bence dene

marti

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi internetten mail adreslerini aldım önce mail atıyım diyorum Allah tekrar razı olsun

marti

Kayıtlı Kullanıcı
saol kardeşim inşallah bulursam yada onlardan bir cvb gelirse haberdar edicem sizi selametle kalınız

beyaz glayör

Kayıtlı Kullanıcı
yazını okudum kardeşim arkadaşta yardımcı olmuş umarım herşey gönlünce olur...

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun inşallah..selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt