Nevin_1982
Kayıtlı Kullanıcı
HİNDİSTANDAKİ KAST SİSTEMİ ZULMÜ
ve aleyküm selam bende katılıyorum.doğrudur.ZATEN AHMEDİ NEJATIDA SEVİYORUM.ama olabiliyoda..bu görüntülerin islamla bağdaşmadığı kesin.selametle kalın
aliye_aliye yazdı:
ishakyakup yazdı:
Nevin_1982 yazdı:
YORUMU SİZLERE BIRAKIYORUM SELAMETLE
selamün aleyküm islamda bu yaştaki bir çocuğun yaptığı hırsızlığa asla ceza yoktur
ayrıca bunun iranda olan bir olay olduğuna bi delil varmı ?
bununda islamı kara göstermek için yapılmış bir komplo olduğunu düşünüyorum..
ve şu bir gerçek ki hiç bir müslüman bu çocuğa bu cezayı uygulayacak kadar gaddar değildir...
selamün aleyküm kardeşim..
ben bu resimi irandaki arkadaşlarıma gösterdim.. OLAYIN ASLI, HİNDİSTANDAKİ KAST SİSTEMİNİN ZULMÜNÜ ANLATMAK VE İSLAMDA BÖYLE UYGULAMALAR OLMADIĞINI GÖSTERMEK İÇİN İRAN YAPIMI BİR FİLM ÇEKİMİYMİŞ...''İSLAM GERÇEĞİ'' FİLMİN ADI.. VE ORADA BİLGİSAYAR YANILTMACALARI YAPILMIŞ..VE BEN DE UYDUDAN HABERLERİNİ TAKİP EDİYORUM İRANIN.. EL ALEM VE EL KEVSER TV'YE BAKTIM VE İRİB'E BAKTIM.. OLAYIN ASLI YOK.. MALUM İRANIN DÜŞMANLARI BU ARALAR ÇOK FAZLA.. İRAN ORDUSUNUN KUZEY IRAKTA VE TÜRKİYE SINIRINDA PKK'YLA MÜCADELE KONUSUNDA VERDİĞİ MÜCADELE SİYONİST MEDYANIN RAHATSIZLIK KAYNAĞI..BUNLARA ALDANMAYALIM.. ASLINI ARAŞTIRALIM..HİÇBİR ŞEYİ KARALAMAK BU KADAR UCUZ DEĞİL, UCUZ OLMAMALI.. SELAM VE DUA İLE.
ve aleyküm selam bende katılıyorum.doğrudur.ZATEN AHMEDİ NEJATIDA SEVİYORUM.ama olabiliyoda..bu görüntülerin islamla bağdaşmadığı kesin.selametle kalın