Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hidayetedogru ablaya ve diger bacılara... (4 Kullanıcı)

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
geçen bir konuda okumuştum hidayetedogru rumuzlu abla ortunmuş ve çok mutlu omuş...örtüsünün kıymetini bilir inşallah...

bu neşit de hidayetedogru ablaya ve tum örtüsüne güzelce sahip çıkan diger bacılara gelsin...

defli ilahi... ama sözleri çok güzel...ve tam o ablaya teselli olacak, mutlu edicek şekilde...

İndirmek için

http://www.endir.az/uploads/bacim.mp3

başını örtmüşsün hanım olmuşsun
kuran nurlarıyla taşıp dolmuşsun
hakikat yolunu sen de bulmuşsun
ne kadar ne kadar ne kadar sevindim
bilmezsin bacııım,
nakışlanmış yüzün ilahi nurla
bahtiyar olursun sen bu onurla
insan değer bunun fikri ruhuna
bilmezsin bacııımm....

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
ilahiyi indirdim.
gerçekten çok güzel.
ablacım sizi ve sizin gibi diğer kardeşlerimizi de canı gönülden tebrik ederim.
ona sahip çıkmayı nasip etsin size.
kardeşim senden de Allah razı olsun.
bu neşit de hidayetedogru ablaya ve tum örtüsüne güzelce sahip çıkan diger bacılara gelsin...
bu sözü ben de üzerime alınmak isterdim ama:(...

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı

bu sözü ben de üzerime alınmak isterdim ama:(...

yok ben bunu diger ablalara yazdım...siz ve sizin gibi bacılara da bir kaç şey yazmıştım ama kalpleri kırlmasın dige sildim yayınlatmadım...

bu şiir de siz ve sizin gibi bacılara gelsin...belki önündeki sözleri düşünürsünüz...

bir de benim en sevidgim isim sumeyye annemizin ismi...hep oglum olsa Musab, kızım olsa adımnı sümeyye koymak istemişimdir...ortüsüne sahip çıktığı, dininden donmeyerek ilk şehit kadın oldugu için...sizin de kullanıcı isminiz sumeyye ...inşallah siz de annemizi kendinize ornek alırsınız..

İndirmek için

http://www.endir.az/uploads/3_2.mp3

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
yok ben bunu diger ablalara yazdım...siz ve sizin gibi bacılara da bir kaç şey yazmıştım ama kalpleri kırlmasın dige sildim yayınlatmadım...
şu yazdığınız iki cümleyi hiç unutmayacağım.
hiiiç.
belki de hayatımın dönüm noktası olacak(inşallah öyle olur)
kardeşim şu içimdeki yangını bir Allah biliyor bir de ben.
zaten artık vazgeçtim üniversite ye gitmekten.
küçükten beri kurduğum meslek hayallerimden..
keşke keşke benzesem sümeyye annemize..
onun imanından olsa birazda bende.
Allah ım ne olur yardım et bana .
bu çıkmazdan kurtar beni ve benim gibi düşünen kardeşlerimi
beni doğru yola ilet,hidayete erdir Allah ım.
keşke söyleseydiniz,silmeseydiniz o cümleleri.

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
hiiiç.

ben kotu bir şey yazmadım...ama ortusunu universite, meslek, diploma, geçim sıkıntısı, "toplumu kurtarma" amaçılı açan bacıları ayırt etmesem diger guzel ortulu bacılara ve bu yolda fedakarlık edenlere haksızlık ederdim...

içinizdekini Allah bilir...samimiyseniz Allah size yardım eder...

inşallah siz de sahabe annelerimize benzersiniz...

kardeşim benim fazla laf solememe gerek yok...Kuran ayetleri açık...O en guzel kelamdır...ve ortusu için şehit olan sümeyye annemiz...ve binlerce kardeşimizin ortulerinden vaz gecmemeleri en buyuk cevaptır, en guzel uyarıdır...

dualarınıza amin diyorum....

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
geçen bir konuda okumuştum hidayetedogru rumuzlu abla ortunmuş ve çok mutlu omuş...örtüsünün kıymetini bilir inşallah...

defli ilahi... ama sözleri çok güzel...ve tam o ablaya teselli olacak, mutlu edicek şekilde...

başını örtmüşsün hanım olmuşsun
kuran nurlarıyla taşıp dolmuşsun

hakikat yolunu sen de bulmuşsun
bilmezsin bacııım,
nakışlanmış yüzün ilahi nurla
bahtiyar olursun sen bu onurla
insan değer bunun fikri ruhuna
bilmezsin bacııımm....

Allahım sana şükürler olsun...Candan yürekten kardeşim, mutlu olmak ne kelime şükrüme şükür kattı bu güzel düşüncen..Rabbim senden razı olsun inşallah, hem bu dünyada hem de ahirette Hak yoldan gidenlerle buluştursun Rabbim seni...Rabbim bu dünyadaki rızkını bereketten, huzurdan, şükürden, tevekkülden yana bolca versin inşallah...Dualarımdasın kardeşim benim..

Dinlerken Allah a şükürler ettim, bu öyle güzel bir duygu ki bütün kardeşlerim tatsın inşallah..Başıma örtümü takmaya başladığım anlardan buyana hissettiklerimi çok daha küçük yaşımda hissedebilmeyi isterdim ama şükürler olsun ki RAbbim daha da geç kalmadan nasib etti, canım kardeşim açtığın konuda sözler de öyle güzel dile gelmiş ki değil mi, işte bundan sonra nefsini, vesveselerini aşıp başının örtüsünü takmayı başaran kardeşlerim için de ben çok ama çok mutlu olucam, şu an nerde, ne şekilde başörtüsünü takmak isteyen ne kadar kardeşimiz varsa Rabbim herbirinin sıkıntısına derman olsun, en yakın zamanda güzel vesilelerle karşılaştırsın inşallah, şu kadarını söyleyebilirm ki kardeşlerim; hayaliyle düşlerinizde sizi mutlu eden başörtüsü gerçek hayatta sizinle buluşunca ne kadar tereddüt, ne kadar şüphe varsa hepsi uçup gidiyor inanın buna..bu kadar zaman neden beklemişim ki diyorsunuz..Buradaki arkadaşlar dualarıyla bana vesile oldular, Rabbim hepsinden, hepinizden razı olsun..inşallah ben de dualarımla diğer kardeşlerimize güzel bir vesile olurum...

SELAM VE DUA İLE...​

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
hiiiç.
belki de hayatımın dönüm noktası olacak(inşallah öyle olur)
zaten artık vazgeçtim üniversite ye gitmekten.
küçükten beri kurduğum meslek hayallerimden..
Allah ım ne olur yardım et bana .
bu çıkmazdan kurtar beni ve benim gibi düşünen kardeşlerimi
beni doğru yola ilet,hidayete erdir Allah ım.

Selamün aleyküm güzel kardeşim, senin yüreğin bu güzel yol üzere özüne doğru yol almaya çoktan başlamış, başaracağına dair ümidini eksik etme olur mu, yanında hiç kimse kalmasa bile Allah var ve düşünki senin atmak istediğin adım senin yanında daimi olan Mevla adına...Düşünsene birine kırıcı bir söz söylediğimizde bizi hiç dinlemeden çekip gidebiliyor değil mi, bu en yakın dostumuz, arkadaşımız olsa bile bize bir ikinci fırsatı dahi tanımayabiliyor değil mi? Ama Rabbimiz öyle mi...Bize sağ kaldığımız süre zarfında öyle işaretler veriyor ki bizim onu en unuttuğumuz anlarda bile merhametini eksik etmiyor, işte canım kardeşim bu sonsuz nimet sahibinin ömrümüzün son gününe kadar bizimle olacağını unutma..ve o son gün geldiğinde annen, baban, kardeşlerin ve tüm diğer akrabaların, arkadaşların seni hesaplarınla başbaşa bırakıp gidecekler..ne kadar ağlasalar da üzülseler de seni hayata döndürmek ve Rabbinin rızası için yerine getirmen gerekenleri hayata geçirebilmen adına kifayetsiz kalacaklar...Ne mutlu sana ki Allah yüreğine bu güzel isteği yerleştirmiş..İnan ben de çok zorlandım, aileme bu konuyu açmak için günlerce düşündüm. Nasıl yapsam da onlar bunu bir karşı çıkış veya isyan gibi algılamasınlar yalnızca Allah için istediğimi düşünsünler diye kafamı yordum hep...Şükürler olsunki örtündüm ve 1 haftam doldu örtünmeye başladığımdan buyana..En başta annem olmak üzere birçok tepkiyle karşılaştım, gülenler oldu, kahkaha atanlar oldu, bu ne hal diyenler oldu..ama şükürler olsunki hiçbiri benim kararımı tereddüte düşürmedi, Rabbim daimi etsin inşallah...

Rabbimize yalnızca zor ve sıkıntılı anlarımızda değil, en mutlu anlarımızda da şükürle sığınalım inşallah..Gün içinde ufacık da olsa seni mutlu eden bir şeyle karşılaştığında bu küçücük nimetin sana Rabbinin hediyesi olduğunu unutma.. gülümseyen bir çocuğun yüzünden aldığın feyzi, insanlara karşı sergilediğin güzel meziyetlerden dolayı hissettiğin hazzı Rabbine şükürle tamamla inşallah, bak göreceksin o zaman her şey değişmeye başlayacak...Bu arada ben de üniv.mezunuyum,çevremin bana tepkiyle yaklaşmasının sebeplerinden biri de buydu, okudun, çaba harcadın vs. Canım kardeşim inanki ertelemenin ve aldanmaya sürüklenmenin sonu yok..Rabbim sana çok güzel bir farkındalık vermiş, Rabbimizin istediği gibi bir kul olabilelim önce,ondan sonrasında Mevlam bizi rızıksız bırakmaz hayırlısıyla..

Hayırlı haberlerini alabilmek dileğiyle inşallah güzel kardeşim...

SELAM VE DUA İLE..

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm güzel kardeşim, senin yüreğin bu güzel yol üzere özüne doğru yol almaya çoktan başlamış, başaracağına dair ümidini eksik etme olur mu, yanında hiç kimse kalmasa bile Allah var ve düşünki senin atmak istediğin adım senin yanında daimi olan Mevla adına...Düşünsene birine kırıcı bir söz söylediğimizde bizi hiç dinlemeden çekip gidebiliyor değil mi, bu en yakın dostumuz, arkadaşımız olsa bile bize bir ikinci fırsatı dahi tanımayabiliyor değil mi? Ama Rabbimiz öyle mi...Bize sağ kaldığımız süre zarfında öyle işaretler veriyor ki bizim onu en unuttuğumuz anlarda bile merhametini eksik etmiyor, işte canım kardeşim bu sonsuz nimet sahibinin ömrümüzün son gününe kadar bizimle olacağını unutma..ve o son gün geldiğinde annen, baban, kardeşlerin ve tüm diğer akrabaların, arkadaşların seni hesaplarınla başbaşa bırakıp gidecekler..ne kadar ağlasalar da üzülseler de seni hayata döndürmek ve Rabbinin rızası için yerine getirmen gerekenleri hayata geçirebilmen adına kifayetsiz kalacaklar...Ne mutlu sana ki Allah yüreğine bu güzel isteği yerleştirmiş..İnan ben de çok zorlandım, aileme bu konuyu açmak için günlerce düşündüm. Nasıl yapsam da onlar bunu bir karşı çıkış veya isyan gibi algılamasınlar yalnızca Allah için istediğimi düşünsünler diye kafamı yordum hep...Şükürler olsunki örtündüm ve 1 haftam doldu örtünmeye başladığımdan buyana..En başta annem olmak üzere birçok tepkiyle karşılaştım, gülenler oldu, kahkaha atanlar oldu, bu ne hal diyenler oldu..ama şükürler olsunki hiçbiri benim kararımı tereddüte düşürmedi, Rabbim daimi etsin inşallah...

Rabbimize yalnızca zor ve sıkıntılı anlarımızda değil, en mutlu anlarımızda da şükürle sığınalım inşallah..Gün içinde ufacık da olsa seni mutlu eden bir şeyle karşılaştığında bu küçücük nimetin sana Rabbinin hediyesi olduğunu unutma.. gülümseyen bir çocuğun yüzünden aldığın feyzi, insanlara karşı sergilediğin güzel meziyetlerden dolayı hissettiğin hazzı Rabbine şükürle tamamla inşallah, bak göreceksin o zaman her şey değişmeye başlayacak...Bu arada ben de üniv.mezunuyum,çevremin bana tepkiyle yaklaşmasının sebeplerinden biri de buydu, okudun, çaba harcadın vs. Canım kardeşim inanki ertelemenin ve aldanmaya sürüklenmenin sonu yok..Rabbim sana çok güzel bir farkındalık vermiş, Rabbimizin istediği gibi bir kul olabilelim önce,ondan sonrasında Mevlam bizi rızıksız bırakmaz hayırlısıyla..

Hayırlı haberlerini alabilmek dileğiyle inşallah güzel kardeşim...

SELAM VE DUA İLE..
sağol ablacım nasihatlerin için.
ve güzel dualarına da amin diyorum.
yazdıklarımdan kapalı olmadığım kanısına varmışsınız galiba.
şükür ben kapalıyım tabi buna kapalılık dersek.
yani okuduğum için mecburen başımı okulda açmak zorunda kalıyorum.
yani başörtüsüne tam sahip çıkmaynlardanım galiba şimdilik.
inşalllah Rabbim nasip eder de en iyi şekilde kapanırım.
Allah beni ve benim gibi kardeşlerimi hidayete ulaştırsın.
Allah a emnaet ol ablacım.
selametle..

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım sana şükürler olsun...Candan yürekten kardeşim, mutlu olmak ne kelime şükrüme şükür kattı bu güzel düşüncen..Rabbim senden razı olsun inşallah, hem bu dünyada hem de ahirette Hak yoldan gidenlerle buluştursun Rabbim seni...Rabbim bu dünyadaki rızkını bereketten, huzurdan, şükürden, tevekkülden yana bolca versin inşallah...Dualarımdasın kardeşim benim..

Dinlerken Allah a şükürler ettim, bu öyle güzel bir duygu ki bütün kardeşlerim tatsın inşallah..Başıma örtümü takmaya başladığım anlardan buyana hissettiklerimi çok daha küçük yaşımda hissedebilmeyi isterdim ama şükürler olsun ki RAbbim daha da geç kalmadan nasib etti, canım kardeşim açtığın konuda sözler de öyle güzel dile gelmiş ki değil mi, işte bundan sonra nefsini, vesveselerini aşıp başının örtüsünü takmayı başaran kardeşlerim için de ben çok ama çok mutlu olucam, şu an nerde, ne şekilde başörtüsünü takmak isteyen ne kadar kardeşimiz varsa Rabbim herbirinin sıkıntısına derman olsun, en yakın zamanda güzel vesilelerle karşılaştırsın inşallah, şu kadarını söyleyebilirm ki kardeşlerim; hayaliyle düşlerinizde sizi mutlu eden başörtüsü gerçek hayatta sizinle buluşunca ne kadar tereddüt, ne kadar şüphe varsa hepsi uçup gidiyor inanın buna..bu kadar zaman neden beklemişim ki diyorsunuz..Buradaki arkadaşlar dualarıyla bana vesile oldular, Rabbim hepsinden, hepinizden razı olsun..inşallah ben de dualarımla diğer kardeşlerimize güzel bir vesile olurum...

SELAM VE DUA İLE...​

mutlu oldgunuza sevindim...güzel dualarınıza amin diyorumn...Allah ayaklarınızı ve ayaklarımızı TEVHİD dini üzere sabit kılsın...Allah yardımcınızı olsun degerli abla...

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
selametle..

Sen de sağol güzel kardeşim, Allah yardımcın olsun, duayla yaklaş Rabbimize...Allah hepimize en doğru şekilde örtünmeyi nasib etsin inşallah, henüz hayata geçiremeyenlerin de yardımcısı olsun...

Allah a emanetsin güzel kardeşim...

SELAM VE DUA İLE

hidayetedogru

Kayıtlı Kullanıcı
mutlu oldgunuza sevindim...güzel dualarınıza amin diyorumn...Allah ayaklarınızı ve ayaklarımızı TEVHİD dini üzere sabit kılsın...Allah yardımcınızı olsun degerli abla...

Amin güzel kardeşim, mutluluğumuz, huzurumuz hep beraber daim olsun inşallah..Rabbim bizleri dualarda kenetlesin, hayırlara vesile günler olsun inşallah...

Allah a emanetsin...

SELAM VE DUA İLE

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selametle..

selamün aleyküm güzel kardeşim sümeyye
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN....

Azerbeycan_lı kardeş paylaşım için teşekkürler...sözleri çok güzel ..ALLAH Sizden de RAZı olsun

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm

esselamün aleyküm

Allah celle celaluhu razı olsun

Tebliğ ve Desteğe Devam İnşallah

Selam Olsun KUR'AN-I KERİMİ rehber edinenlere

Selam Olsun EMİRLERİ YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt