Ebu Zer Gifari.
çok teşekkür ederim.. araştırdım sahabemi peygamberimize ilk inananlardan ve allah resulunun çok sevdiği biri.. çok sağol
Ebu Zer Gifari.
çok teşekkür ederim.. araştırdım sahabemi peygamberimize ilk inananlardan ve allah resulunun çok sevdiği biri.. çok sağol
Rica ederim. Gonlumden o gecti, o olsun dedim omrun boyunca Ebu Zer'i (r.a) unutma..
emeğine sağlık allah razı olsun unutmam çok teşekkürler tekrar.selametle..
bende bana ışık olacak, onun yaşadıklarından ders alacağım bir sahabe istiyorum Katrepare kardeşim lütfen... 28 ve 12 olsun oğlumun doğum günü.
Allah razı olsun senden kardeşim..... inşallah oğlumu da onun izinden giden bir evlat olarak yetiştirmek nasip olur bana ...
Bende bı rakam söylemekistiyom merak ettim hangisi çıkacak 19olsun kardesim cevabını bekliyor heyecanla ins
ben 1 ve 10 demek istiyorumlar bu rakam sevdigim benimicin degerlide :a11:
Hz. Ebu Bekir Siddik (radiyallahu anh) ve Said bin Zeyd (radiyallahu anh)..
Hayirli olsun cok guzel oldu. Bu arada Said bin Zeyd, Hz. Omer'in enistesidir.
Fatima bint-i Hattab'in da esidir.
HZ. EBU BEKIR SIDDIK'i zaten biliyorsun, soze gerek yok..
Allah senden razı olsu guzel kardesım evet cok guzeldırler ve ne hıkmetse saıd ısmınıde cok severım:a11:Allah ebeden razi olsun, cok ozeldir onlar cok..
Ismi guzek, imani daha guzel Said'ti o iste..
Allah senden razı olsu guzel kardesım evet cok guzeldırler ve ne hıkmetse saıd ısmınıde cok severım:a11:
Benim en sevdigim isimdir
kardesım profılımde msn adresımı alırmısın rıca etsem..bana ordan emaıl at bende senı kaydedıyım olurmu?
E mail adresimi devredisi birakmak zorunda kaldigim icin suan mumkun degil gibi..
Yoksa bana soylemek istedigin ozel bir sey mi var?
E mail adresimi tekrardan actigimi ekleyeyim olur mu?