Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

herkese slm arkadaşlar bir sorum olacaktı. (1 Kullanıcı)

mustafa4221

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili arkadaşlar benim bir sorum olacaktı kafamı kurcalayan bilgisi olan dostlar cevaplarsa cok makbule gececek Esmaül Hüsna yani ALLAH ın isimlerini gümüş bir levhada yazdırıp boynumuzda taşmanın bir mahsuru varmıdır malum günlük hayatta girip cıktıgımız yerler var istemeden günaha girermiyiz esmaül hüsna üzerimde taşımak istiyorum manevi olarak beni rahatlatacagına inanıyorum cünkü bu aralar manevi olarak cok bunalımdayım sanki herşey benim karşımda herşey benim tersime gidiyor siz dostlardan bir cevap verenlere şimdiden ALLAH razı olsun..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim sitede soru sormak yasaktır
sorularınızı
sorularlaislamiyet
e sorabilirsiniz gereken cevap en kısa surede verılır siz
uyeliginiz hayrlı ve daim olsun.
selam ve dua ile kalın.

mustafa4221

Kayıtlı Kullanıcı
teşkkürler arkadaşım ama bu bahsettiginiz yer nerede bir link verebilirmisiniz yada forumdamı oraya yazayım sorumu ...

BurhanT

Kayıtlı Kullanıcı
Soruna cevap değilde nacizane bir tavsiyede bulunmak isterim.
Esmaül ül hüsna'yı (en güzel isimler Allah'ındır) Bir kağıt veya levha üzerine değilde güç yetirebiliyorsan anlamları ile beraber zihnine yazman senin için daha hayırlı olur.

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili arkadaşlar benim bir sorum olacaktı kafamı kurcalayan bilgisi olan dostlar cevaplarsa cok makbule gececek Esmaül Hüsna yani ALLAH ın isimlerini gümüş bir levhada yazdırıp boynumuzda taşmanın bir mahsuru varmıdır malum günlük hayatta girip cıktıgımız yerler var istemeden günaha girermiyiz esmaül hüsna üzerimde taşımak istiyorum manevi olarak beni rahatlatacagına inanıyorum cünkü bu aralar manevi olarak cok bunalımdayım sanki herşey benim karşımda herşey benim tersime gidiyor siz dostlardan bir cevap verenlere şimdiden ALLAH razı olsun..

Caiz olmaz buyuruluyor. Su geçirmiyecek derece naylon veya deriyle kaplanması gerekir.

Sual: Muska taşımak caiz midir? Muska nasıl kaplanır? Üçgen şeklinde olmasının, onunla tuvalete girilmesinin mahzuru var mıdır?
CEVAP
Muska taşımak caizdir. (Fetava-yı hadisiyye)
Muskanın üçgen veya başka bir şekilde olmasının da hiç mahzuru yoktur. Muska ya yedi kat balmumu kaplanmış muşamba denilen beze sarılır veya tek kat deri yahut naylona sarılır. Bu haliyle tuvalete girmekte de mahzur olmaz.

Dua eder dua beklerim.

Dualarla ilgili çeşitli sorular .:.: www.dinimizislam.com :.:.

mustafa4221

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar cevap veren arkdaşlardan allah razı olsun tabikki ezberlemek aklımızın bir kenarında o güzel isimleri tutmak daha güzel ama en baştada demiştim manevi olarak heran o isimlerin üzerinde olmasını istiyorum bende deri ile kaplatıp taşıyacam soruma cevap bulmuş oldum tekrar herkese teşkkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt