kardesım kendınıze gelın burası sızın had bıldırecegınız bır sıte degıl senın fıkrın kendıne benım fıkrım kendıme yenısınız dah aburda
sana katılıyorum
kardesım kendınıze gelın burası sızın had bıldırecegınız bır sıte degıl senın fıkrın kendıne benım fıkrım kendıme yenısınız dah aburda
ama ilgilendiriyormuş gibi bir tavır içerisindesin..madem ilgilendirmiyorda ne halt işlemeye bu konuya cevap yazdın ?
ama ilgilendiriyormuş gibi bir tavır içerisindesin..madem ilgilendirmiyorda ne halt işlemeye bu konuya cevap yazdın ?
selamün aleyküm,3-5 yıl evvel müslüman olduğunu duymuştum.
Allah doğruyu bilendir.
hidayetin kime ne vakit geleceğini Allah bilir.bizim ülkemizde de çok farlı insanlar tekbirlerle gömülmeyi vasiyet etti.
eğer yanlıştan geri dönüş olmasaydı tövbe kapısı açık olmazdı.
Allah cümlemizi kendine layık eylesin.
sen herkese M Jakson gibi olmek nasip olmaz dedin
bende kendi fikrimi beyan ettim herkes gibi , nasip olmasin dedim
nedir seni zivanadan cikaran ? Abdulkadir Geylani gibi yasayip onun gibi olmek istedigim icin mi bu hale geldin ? biraz muhasebe ve murakabe edin yahuu
her onunuze geleni michael jaksona kurban mi keseceksiniz simdi
kardeşim yanlış anlama ya da farklı fikirde olma sonucu da olsa sözlerimize daha dikkat edelim inşALLAH.
onun kıyameti kendi adına kopmuştur.
biz kendi kıyametlerimizi düşünelim.
güzel kardeşim aslında detaya inip kurcalmakta istemiyorum ..
zira tehlikeli konu bunlar ..
kalbleri yanlız ALLAH cc BİLİR ..
ama ölen zat .. daha kaç yıl olduki çocugunu balkondan aşagı atmıştı ..
yanlış hatırlamıyorsam .
en doğrusunu rabbim bilir ..
siz sanırım Abdulkadir geylani Hz.lerinin nasihatlerinden faydalanıyorsunuz.
burda böyle bir konu açıp istifademize sunarmısınız?
bazen aminenur kardeşim paylaşımda bulunuyordu.
özellikle nefs terbiyesi için çok tesirli nasihatler.
sagolun bu hosgorulu yaklasiminiz icin, Muslumanligini gizlemeyen insanlara da hosgorulu olmak lazim , sadece `gizli Muslumanlara` karsi degil![]()
evet Peygamberimiz sav `olmeden once olunuz , hesaba cekilmeden once hesaba cekin kendinizi` buyurmustur
dualarimdasiniz
canım dediğim gibi emin olmadığımız bir konu.
ölmüş gitmiş,muhasebesini yapmaya gerek duymuyorum.
çok detaylı bilgim de yok zaten.
öyle olmasını yönünde bir hüsnü zan.
ama dediğim gibi öyle bir laf çıkmıştı bir ara.
herkes gibi ben de şaşırmıştım.
UZUNDEREBARİ seni kırmak düşüncesiyle yazmamıştım..eğer öyleyse affet beni..fakat bu kişi ne kadar da kötü olsa müslüman oldugunu bildiğim için içimde bir merhamet oluştu ve bu konuyu actım..onun gibi yaşamak elbette zarar sayılır bunda hemfikiriz
onemli degil , ben Muslumana kirlimam ,Allah icin affederim , niyettim de her zaman Musluman kardeslerime iyilik yapmak yardim etmektir
TEŞŞEKKÜRLEr
benım fıkrımce musluman musluman kardesı ıle duzgun konusmalıdır burası ınsanların bırbırlerını dusuncelerı ıle assagılayacakları bır sıte degıl karsınızda bır bayan var konusmalarınıza dıkkat edın saygı duymayı ogrenın