bende gaziantepdeyim yuvalama yemeği baklavasoı meşhurBENİM MEMLEKETİMİN BAKLAVA,FISTIK,FISTIK EZMESİ,KATMER,YUVARLAMA,LAHMACUN,KEBAP SAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOK (GAZİANTEP)
Dışarıda büyüdüm ama kökümüzü Elhamdülillah hiç inkar etmedik, kaydımız hala orada. Hayatta olan iki Amcam,üç halam orada ikamet etmekteler.Açık yazmayayım da hemen girişten diyeyim.
sa.şeftali,zeytin,uludağ,kestane,havlu,kaplıcaları,yeşilliği meşhurdur.
n güzel bir toprağım amcam var sitede heme araştırıyorum abi seni nüfustan haberin ola tanıdıklar var:K:K
selamun aleykum bende Gaziantep'liyim.çooook Ozledim Gaziantep'i:A:ABENİM MEMLEKETİMİN BAKLAVA,FISTIK,FISTIK EZMESİ,KATMER,YUVARLAMA,LAHMACUN,KEBAP SAYAMAYACAĞIM KADAR ÇOK (GAZİANTEP)
benim emice uşakları onları kopyaldılar bile hehey:Kİyi bari şimdi yüzün gülüyor,bu mesajını görmemiştim,bir öncekinde neden ağladığını merak etmiştim...Demek ki sevinçten miş!
Bütün kayıtları yok etmek için "emcemin uşakları" faaliyete geçtiler bile...:K!!!
benim emice uşakları onları kopyaldılar bile hehey:K
Haçan de pakayum uşağum,neresiyum da ? Haçan "emice uşaklarına " de,ayaklarinu denk alsinlar,Furdi,furdi,furildu olmasunlar,penden cünah cittu da!