Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HERKES BİR ANISINI YAZSIN ACI-TATLI..... (1 Kullanıcı)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HERKES BİR ANISINI YAZSIN ACI-TATLI.....

İNSAN SEVMEDİĞİ Bİ ŞEYİ NASIL YİYEBİLİR Kİ ŞAHSEN BEN SEVMEDİĞİM ŞEYİ ASLA YİYEMEM VE İŞİN KÖTÜ TARAFI ÇOK SEÇİCİYİM BUNDAN DOLAYIDA VİTAMİNSİZ KALIYORUM NE YOĞURT YERİM NE SÜT İÇERİM NEDE ET YERİM GELİN GÖRÜN KÜ KİLOLUYUM OYSAKİ HİÇ BİR SEY YEMİYORUM HORMON BOZUKLUĞU VAR GALİBA ÇOKTA AŞIRI KİLOLU DEİLİM AMA İŞTE ZARARI ÇOK NEYSE TATLI Bİ ANIM VAR ANLATİM;

YAKLAŞIK 3 HAFTA ÖNCE İST.GİTTİM KUZENİMLE GEZİYORDUK SAHİLE İNANDIK HAVA SOĞUK TABİİ Kİ :) ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ SAHİL DENİZ MÜMKÜN MERTEBE YAKIDAN GİDİYORDUM KUZENİM Bİ YERE OTURDU BENDE AZ İLERDE 3 BASAMAKLI MERDİVEN VAR DENİZ SUYU DEĞİYOR BİRAZ DAHA YAKINLAŞİMN DEDİM DENİŞZE DÜŞSEM NOLCAK DEDİM 1 ADIM ATTIM 2.DE ATTIM 3.DE SUYA DALDIM BELDEN AŞŞAĞISI SUYDU :) MERDİVENİN BASAMAGINDA ISLAK VE YOSUN OLDUĞUNDAN CIKAMADIM ORDAN HALİMİ GÖRSEYDİNİZ GÜLMEKTEN ÇATLARDINIZ KUZENİMDE ŞAKA YAPIYORUM ZANNETMİŞ NEYSE KURTARDI VE O HALDE BÜTÜN GÜN GEZDİK ÇÜNKÜ GEZMEYE GİTTİM VE FAZLA VAKTİM YOKTU K.ÇORAP SAYESİNDE HASTA OLMAKTAN KURTULDUM İŞTE BÖLE Bİ ANIM OLDU

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı

HERKESİN ANILARINI OKUDUM BENIMDE Bİ ANIM VAR HIC AMA HIC UNUTAMADIGIM PAYLAŞAYIM SİZLERLE 17 SENE ÖNCE ANTALYADA GENÇ KIZLIGA YENİ ADIM ATTIGIM ZAMANDI ANNEM BABAM MEMLEKETE BABAMIN DEDESİNİN ZENAZESİNE GİTTİLER BABAM KIZIM EN FAZLA 1 HAFTA SONRA GELİRİZ DEDİ BANA AMA 1,5 HAFTA OLDU GELMEDİLER EVİMİZİ YENİ YAPTIRMIŞTIK EVDE ELEKTİRİK SU TELEFON YOKTU BABAMA TELEFON ETMEK İÇİN 3 KM UZAKLIKTAKİ ANKESÖRLÜ TELEFONA GİTTİM BABAMLA GÖRÜŞTÜM DÖNERKEN VAKIT GEC OLMUŞTU HAVA KARAMIŞTI YOL COK ISSIZDI YANIMDA KÜCÜK KARDEŞİM VARDI VE BİZ COK KORKARAK YÜRÜYODUK TAM MEZARLIK YANINA GELDIK YOLUN SOLUNDA PARKHALİNDE Bİ ARABA VARDI YANINDA BİR ADAM Bİ DEİÇİNDE BİR ADAM VARDI BEN YOLUN SAGINDAN YÜRÜYODUM ARABANIN YANINDAKI ADAM BENI ĞÖRÜNCE SAGA GECTİ ARABADA BEN KORKTUM YOLUN SOLUNA GECTIM ADAM DA GECTİ HIZLI HIZLI BANA DOGRU YÜRÜMEYE BAŞLADI OAN NE OLDU BİLMİYORUM COK KUVVETLİ BİR SES DUYDUM KOŞ DİYE COK KORKTUM PORTAKAL BAHCESİNE DOGRU KOŞMAYA BAŞLADIM KARDEŞİMİN ELİNİ SIKI SIKI TUTUYORUM KARDEŞİM NE OLDUGUNU ANLAMADI ABLA NEDEN KOŞUYORUZ YOLU NEDEN DEGİŞTIRDIK DİYO BENSE KOŞUYORUM ÖNÜME BİR EV CIKTI HIC DÜŞÜN MEDEN KAPIYI KIRICAK GİBİ VURUYODUM SOLUK SOLUGA KAPIYI YAŞLI Bİ TEYZE ACTI HEMEN EVE DALIP KAPIYI KAPADIM TEYZE ŞAŞKIN DI KİMSIN KIZIM DİYODU ONA CEVAP VEREMİYODUM BANA SU VERDİ VE SAKİN LEŞİNCE OLAYI ANLATTIM TEYZE CAMDAN DIŞARI BAKTI ADAM LAR PARTAKAL BAHCESİNDE BENİ ARIYOLARDI HEMEN PERDEYİ KAPADI KORKMA KIZIM OGLUMLA GELİNİM HASTANEYE GİTTİ ŞİMDİ GELİRLER ONLAR SENİ EVE BIRAKIR DEDİ 1 SAAT SONRA OGLU VE GELİNİ GELDİ ALLAH RAZI OLSUN O İNSANLARDAN BENİ EVE BIRAKTILAR SAĞ SALİM BEN HALA KULAGIMA GELEN O SESİ HİÇ UNUTMUYORUM KARDEŞİM O SESİ DUYMADIGINI SÖYLÜYO ODA UNUTAMIYOR HALA O İNSANLARA DUA EDİYORUM ALLAH RAZI OLSUN ONLAR OLMASAYDI BAŞİMA COK KÖTÜ ŞEYLER GELEBİLİRDİ CÜMLEMİZ ALLAHA EMANET OLALIM İNŞALLAH

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

KAAN ERDEM yazdı:
:eek::|:(:(:(:(:(

GEÇMİŞ OLSUN...HAKLISINIZ...ALLAH CC YARDIMCINIZ OLSUN..SELAM VE DUA İLE.........

nihalim yazdı:
BENİM HİÇ UNUTAMADIĞIM: MEMLEKET DÖNÜŞÜNDE (1992yılında) GEÇİRMİŞ OLDUĞUMUZ TRAFİK KAZASINDA ANNEMİN SOL ELİNİN SİNİR DAMARLARI KESİLMİŞTİ....VE BUNDAN SONRA HASTAHANELERİ MESKEN TUTMUŞTUK...BİRBİRİNİ TANIMAYAN İNSANLARIN YARDIMLAŞMALARI....beni çok etkilemişti....... (ALLAH'A HAMDOLSUN ÖNCEKİ HALİNE NAZARAN ANNEM ŞİMDİ İYİ, nasıl anlatayım,bazı insanların soru sorma şekilleri farklı buda ne kadar belli etmesede ANNEMİ üzüyor !!!) lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz!!!!!!!!!!!!!!!A.E.O.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
ALLAH RAZI OLSUN B)B)B)B)B) ALLAH TÜM DOSTLARA GÖSTERMESİN...ALLAH'A EMANET OLUN.....(DUALARINIZI EKSİK ETMEYİNİZ!!!!!)SELAM VE DUA İLE

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM HER DAİM SİZİNLE OLSUN

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE SİZİNLE YILLAR ÖNCE YAŞADIĞIM.UNATAMADIĞIM BİR OLAYI ANLATAYIM.11YAŞINDA İKEN AİLEMLE BİRLİKTE KÜTAHYAYA KAPLICALARA GİTMİŞTİK.ORDA ŞİFALI SULARIN YANİ KAYNAR SULARIN AKTIĞI KOCAMAN BİR HAVUZ VARDI.ÇOCUKLUK AKLI VE HEYACANI İLE SUYUN DİBİDE GÖZÜKÜYO. GÜYA SADECE AYAKLARIMI SOKCAM.YOK YA BU SU BNİM BLİME GELİR DEDİM YANIMDADA 3 VEYA 4 TANE ÇOCUK SİMİTLE KOLLUKLA YÜZÜYO BUNLAR YAPABİLİYOSA BENDE YAPARIM DEDİM.ANNEMDE SAKIN İÇİNE GİRME BİZ YERLEŞENE KADAR DEDİ.BEN DİNLEMEDİM O HEYECANLA KENERDAN AYAKLRIMI KOYDUM VE BİRDE BAKTIMKİ SUYUN DİBİNDEYİM.SU ZATEN VÜCUDUMA GÖRE SICAK.NEFESİM TÜKENDİ.İNSANLARIN AYAKLARINI GÖRÜYOM BAĞIRIYOM AMA NAFİLE SULARI YUTUYOM.ÇIRPINDIKÇA DİBİNE DÜŞTÜM VE DİBİNDE ARTIKBEN ÖLÜYOM VE İÇİMDEN ŞEHADET GEÇİRİYOMVE O İÇİNDE GÖRDÜĞÜM MANZARAYI BU YAŞIMA KADAR HİÇ UNUTMADIM.SUYUN GİRİŞ ÇIKIŞ YAPTIĞI KANALLAR VE İNSANLARIN AYAKLARI.DUA ETTİMNE OLUR ALLAHIM YARDIM ET DİYE.O DÖNEM K.KURSUNA GİDİYODUM.VE DUALAR ETTİM O 1 BUÇUK 2 DAK SÜRE İNANIN 1 SAAT GİBİ GELDİ. ANNEMİ DİNLEMELİYDİM.SUYA GİRDĞİMDE YANIMDA 4 VEYA 5 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK VE ANNESİ VARDI ÇOCUK SİMİTİN İÇİNDE İDİ.BİRDEN O ÇOCUĞUN ELİ KOLUMUN ALTINDAN TUUTĞU GİBİ SUYUN ÜSTÜNE ÇIKARTTI BENİVE ANNEM BENİ ARIYO BENİ ÖYLE GÖRÜNCE OLANLARI ANLATTIM İÇİNE DÜŞTÜM BENİ BU KIZ ÇIKARTTI NNEM KIZIM BU KIZ SENİ NASIL ÇIKARTIR BAK ARKASI BİLE SANA DÖNÜK VE SUYUN DİBİNİN DERİNLİĞİ 2 BUÇUK METRE İDİ SEN ŞAKAMI YAPIYON YOK ANNE DEDİM VE NEFES ALMAKTA ZORLANIYODUMBENİ HEMEN SERİN OLAN YER GÖTÜRDÜLER.SOĞUK SU DÖKTÜLER. AMA BEN OLAYDAN SONRA 3 YIL BOYUNCA SICAK OLAN NE ODADA NEDE SUYLA YIKANAMDIM. BİR BAŞ AGRISI ANLATILAMAZ DOKTORA GİTTİMDE FAZLA SU YUTTUĞUMDAN BİRDE KAYNAR SICAK OLMASI BENİ ETKİLEDİ.KIŞIN BİLE HERKES SICAK ODADA YATARKEN BEN SOĞUK ODADA YATARDIM.NEYSE ÇOK UZATTIM HAKKINIZI HELAL EDİN.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.HEE BİRDE ŞUNU DİYEYİM ŞİMDİ İSE ÇOK ÜŞÜYORUMSON 2 YILDIR KANSIZLIKLA MÜCADELE EDİYOM.SOĞUK ODADA YATMAYI BIRAKIN 10 DAK BİLE DURAMIYORUM .ALLHIN BURDA BANA BİR HEDİYESİ BİR İKRAMI ASLINDA O HER ZAMAN BİZİMLE YANIMIZDA FAKAT YA DARA YADA ÜZÜLDÜĞÜMÜZDE AKLIMIZA GELİYO .RABBİM İNŞ.HER DAİM DÜŞÜNEN ŞÜKREDEN ZİKREDEN KULLARINDAN ETSİN CÜMLEMİZİ.AMİN.B)

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

:Dbende bi kaplıca anımı anlatayımmıııı:D:D
10 yaşalrında filan dım.Ankara ayaş kaplıcalarına gitmiştik ailecek...
güzel biyer sıcacık havuzuda var buharı üstünde:D
ben cocukluk ve suyu çok sevmemle hemen daldım sıcak havuza...oh oh ne güzelde yüzüyorm oradaki yaşıtım kızın gidemedigi sıcak yerede gidiyorum onun yapamadıgı kadarda suyun içinde duruyorm,aklımca hava atıyorm:Dhehehhehe
amaaaaa...
meger havuzda 5 dakikadan fazla durulmazmış heh...
ben 15 dakkadır havuzdayım:D
annem kızdı ben bi çıkış çıktııııım olanlar oldu:D
odane ayakta duramıyorm yalpalıyorm basım dönüyor gözüm kararıyor hava attıgım kız da bana bakıyor:eek:
ve ben artık bişey hatırlamıyorm;) beni dışarı almışlar ayıltmaya çalışıyorlar gözümü bi açtım annem basımda bikaç kişi korkulu gözlerle bana bakıyorlar:|
babam yasak koydu bidaha havuza girmicekmişim:(
(bu arada ayaş işmecesinin suyunu içmenizi tavsiye:eek: etmem hatta denemeyin bilee;) )

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

evet benim yaşadığım son olay bana çok önemli bir şey öğretti nedir derseniz gülü seveceksiniz ama dalında yoksa dkenleri fena batıyor

Kaan Erdem

Yönetici

:eek::eek::eek::eek::(:(:(:(:(:(:(

ebe78 yazdı:
BENDE SİZİNLE YILLAR ÖNCE YAŞADIĞIM.UNATAMADIĞIM BİR OLAYI ANLATAYIM.11YAŞINDA İKEN AİLEMLE BİRLİKTE KÜTAHYAYA KAPLICALARA GİTMİŞTİK.ORDA ŞİFALI SULARIN YANİ KAYNAR SULARIN AKTIĞI KOCAMAN BİR HAVUZ VARDI.ÇOCUKLUK AKLI VE HEYACANI İLE SUYUN DİBİDE GÖZÜKÜYO. GÜYA SADECE AYAKLARIMI SOKCAM.YOK YA BU SU BNİM BLİME GELİR DEDİM YANIMDADA 3 VEYA 4 TANE ÇOCUK SİMİTLE KOLLUKLA YÜZÜYO BUNLAR YAPABİLİYOSA BENDE YAPARIM DEDİM.ANNEMDE SAKIN İÇİNE GİRME BİZ YERLEŞENE KADAR DEDİ.BEN DİNLEMEDİM O HEYECANLA KENERDAN AYAKLRIMI KOYDUM VE BİRDE BAKTIMKİ SUYUN DİBİNDEYİM.SU ZATEN VÜCUDUMA GÖRE SICAK.NEFESİM TÜKENDİ.İNSANLARIN AYAKLARINI GÖRÜYOM BAĞIRIYOM AMA NAFİLE SULARI YUTUYOM.ÇIRPINDIKÇA DİBİNE DÜŞTÜM VE DİBİNDE ARTIKBEN ÖLÜYOM VE İÇİMDEN ŞEHADET GEÇİRİYOMVE O İÇİNDE GÖRDÜĞÜM MANZARAYI BU YAŞIMA KADAR HİÇ UNUTMADIM.SUYUN GİRİŞ ÇIKIŞ YAPTIĞI KANALLAR VE İNSANLARIN AYAKLARI.DUA ETTİMNE OLUR ALLAHIM YARDIM ET DİYE.O DÖNEM K.KURSUNA GİDİYODUM.VE DUALAR ETTİM O 1 BUÇUK 2 DAK SÜRE İNANIN 1 SAAT GİBİ GELDİ. ANNEMİ DİNLEMELİYDİM.SUYA GİRDĞİMDE YANIMDA 4 VEYA 5 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK VE ANNESİ VARDI ÇOCUK SİMİTİN İÇİNDE İDİ.BİRDEN O ÇOCUĞUN ELİ KOLUMUN ALTINDAN TUUTĞU GİBİ SUYUN ÜSTÜNE ÇIKARTTI BENİVE ANNEM BENİ ARIYO BENİ ÖYLE GÖRÜNCE OLANLARI ANLATTIM İÇİNE DÜŞTÜM BENİ BU KIZ ÇIKARTTI NNEM KIZIM BU KIZ SENİ NASIL ÇIKARTIR BAK ARKASI BİLE SANA DÖNÜK VE SUYUN DİBİNİN DERİNLİĞİ 2 BUÇUK METRE İDİ SEN ŞAKAMI YAPIYON YOK ANNE DEDİM VE NEFES ALMAKTA ZORLANIYODUMBENİ HEMEN SERİN OLAN YER GÖTÜRDÜLER.SOĞUK SU DÖKTÜLER. AMA BEN OLAYDAN SONRA 3 YIL BOYUNCA SICAK OLAN NE ODADA NEDE SUYLA YIKANAMDIM. BİR BAŞ AGRISI ANLATILAMAZ DOKTORA GİTTİMDE FAZLA SU YUTTUĞUMDAN BİRDE KAYNAR SICAK OLMASI BENİ ETKİLEDİ.KIŞIN BİLE HERKES SICAK ODADA YATARKEN BEN SOĞUK ODADA YATARDIM.NEYSE ÇOK UZATTIM HAKKINIZI HELAL EDİN.SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.HEE BİRDE ŞUNU DİYEYİM ŞİMDİ İSE ÇOK ÜŞÜYORUMSON 2 YILDIR KANSIZLIKLA MÜCADELE EDİYOM.SOĞUK ODADA YATMAYI BIRAKIN 10 DAK BİLE DURAMIYORUM .ALLHIN BURDA BANA BİR HEDİYESİ BİR İKRAMI ASLINDA O HER ZAMAN BİZİMLE YANIMIZDA FAKAT YA DARA YADA ÜZÜLDÜĞÜMÜZDE AKLIMIZA GELİYO .RABBİM İNŞ.HER DAİM DÜŞÜNEN ŞÜKREDEN ZİKREDEN KULLARINDAN ETSİN CÜMLEMİZİ.AMİN.B)

Kaan Erdem

Yönetici

:eek::eek::eek::eek::D:D:D:D:D:D:D:D

handos yazdı:
İNSAN SEVMEDİĞİ Bİ ŞEYİ NASIL YİYEBİLİR Kİ ŞAHSEN BEN SEVMEDİĞİM ŞEYİ ASLA YİYEMEM VE İŞİN KÖTÜ TARAFI ÇOK SEÇİCİYİM BUNDAN DOLAYIDA VİTAMİNSİZ KALIYORUM NE YOĞURT YERİM NE SÜT İÇERİM NEDE ET YERİM GELİN GÖRÜN KÜ KİLOLUYUM OYSAKİ HİÇ BİR SEY YEMİYORUM HORMON BOZUKLUĞU VAR GALİBA ÇOKTA AŞIRI KİLOLU DEİLİM AMA İŞTE ZARARI ÇOK NEYSE TATLI Bİ ANIM VAR ANLATİM;

YAKLAŞIK 3 HAFTA ÖNCE İST.GİTTİM KUZENİMLE GEZİYORDUK SAHİLE İNANDIK HAVA SOĞUK TABİİ Kİ :) ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ SAHİL DENİZ MÜMKÜN MERTEBE YAKIDAN GİDİYORDUM KUZENİM Bİ YERE OTURDU BENDE AZ İLERDE 3 BASAMAKLI MERDİVEN VAR DENİZ SUYU DEĞİYOR BİRAZ DAHA YAKINLAŞİMN DEDİM DENİŞZE DÜŞSEM NOLCAK DEDİM 1 ADIM ATTIM 2.DE ATTIM 3.DE SUYA DALDIM BELDEN AŞŞAĞISI SUYDU :) MERDİVENİN BASAMAGINDA ISLAK VE YOSUN OLDUĞUNDAN CIKAMADIM ORDAN HALİMİ GÖRSEYDİNİZ GÜLMEKTEN ÇATLARDINIZ KUZENİMDE ŞAKA YAPIYORUM ZANNETMİŞ NEYSE KURTARDI VE O HALDE BÜTÜN GÜN GEZDİK ÇÜNKÜ GEZMEYE GİTTİM VE FAZLA VAKTİM YOKTU K.ÇORAP SAYESİNDE HASTA OLMAKTAN KURTULDUM İŞTE BÖLE Bİ ANIM OLDU

Yasemin_şima

Kayıtlı Kullanıcı
hatıralar

hatıralar

D.bakırda oturtugumuz zamanlarda kardeşim ziyarete gelmişti.Benim ve onun dişi ağrıyordu onu yeğenlerimide dicle üniversitesi içindeki dişçilik bölümüne ğötürdüm (bilenler bilir diğer poliklinikle diş bölümün arası var)aradaki uzun yoldan geçerken dilençi bir kadın vardı allah rızası için sadaka dedi ben verecek gibi oldum sanki o an dondum kaldım sanki birisi beni tuttu vermemem için vermeden ğeçtim.Biz daha sonra diş bölümünde sıra beklerken acil kan anonsu yapıldı benim kan grubumdu.Hemen koşa koşa gittim o uzun yoldan kan merkezi ünitesine gittim az önceki kan anonsu için kan vermek istediğim söyledim hemşire bana ne anonsu dedi biz buğün hiç anons yapmatıklarını söyledi ve bana neden hstenede olduğumu sordu bende dişimi çektireçektim dedim hemşire hanım dişinizi çektireceğiniz için sizden kan alamazdık zaten dedi.Bende şaşkınlık içinde geri dönerken aynı dilencinin önünden geçerken yine veremiyecek gibi oldum ve tam osırada düz yolda takılıp düştüm kadının önüne o zaman şu güzel ata sözümüz geldi aklıma akıl başın cezasını ayaklar çeker ilk giderken verseydim sadakayı ne düşecektim ne pantolonumn dizi yırtılacaktı ne de terliğim yine rabbime şükürler olsun bana fırsat verdi belki vermeseydim daha büyük kaza geçireçektim

Kaan Erdem

Yönetici
hayırlara vesile olsun..paylaşımınız için t.ederim..selametle...

D.bakırda oturtugumuz zamanlarda kardeşim ziyarete gelmişti.Benim ve onun dişi ağrıyordu onu yeğenlerimide dicle üniversitesi içindeki dişçilik bölümüne ğötürdüm (bilenler bilir diğer poliklinikle diş bölümün arası var)aradaki uzun yoldan geçerken dilençi bir kadın vardı allah rızası için sadaka dedi ben verecek gibi oldum sanki o an dondum kaldım sanki birisi beni tuttu vermemem için vermeden ğeçtim.Biz daha sonra diş bölümünde sıra beklerken acil kan anonsu yapıldı benim kan grubumdu.Hemen koşa koşa gittim o uzun yoldan kan merkezi ünitesine gittim az önceki kan anonsu için kan vermek istediğim söyledim hemşire bana ne anonsu dedi biz buğün hiç anons yapmatıklarını söyledi ve bana neden hstenede olduğumu sordu bende dişimi çektireçektim dedim hemşire hanım dişinizi çektireceğiniz için sizden kan alamazdık zaten dedi.Bende şaşkınlık içinde geri dönerken aynı dilencinin önünden geçerken yine veremiyecek gibi oldum ve tam osırada düz yolda takılıp düştüm kadının önüne o zaman şu güzel ata sözümüz geldi aklıma akıl başın cezasını ayaklar çeker ilk giderken verseydim sadakayı ne düşecektim ne pantolonumn dizi yırtılacaktı ne de terliğim yine rabbime şükürler olsun bana fırsat verdi belki vermeseydim daha büyük kaza geçireçektim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt