Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hergün bir kişiye dua edelim:) (1 Kullanıcı)

T

tevbekarım

Mürmüdük kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun.paylaştğın konuların genelini biliyorum Rabbim sanada şehadetli CİHAT YOLUNDA ÖLÜMLER NASİP ETSİN VERECEĞİMİZ TEK BİR CAN İSE O NİYE ALLAH İÇİN OLMASIN....RABBİM SANA ŞEHİTLİK NASİP ETSİN...
SEVABINI SİZE HEDİYE ETMEK ÜZERE 129 YA LATİF 100 KELİMEİ TEVHİD
100 SALAVAT I ŞERİFE 41 SALATI TEFRİCİYE OKUYACAĞIM İNŞAALLAH ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm Mürmüdük kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah okuyacağım inşallah Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Abisi siz çok değerli bir abimizsiniz her zamanda öyle kalacaksınız.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
mürmüdük abimiz için 100 Ya Şafi okudum.
Allah kabul etsin

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Sıradaki bütün arkadaşlarım için 3 tane felak,3 tane nas süresi okuyacağım.hayırlı geceler B)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleyküm ve rahmetullah..
Tüm kardeşlerime dua ediyorum Rabbim kabul etsin..

Gönüldaş Mürmüdük abim.. Rabbim gönlünde olanı nasip etsin inşaallah..
Rabbim tebliğ ve desteğini daim eylesin.. Hayırda kullandığı kullarından eylesin.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Hırlı sabahlar herkese :)
bugun ibra kardeşimize dua edicez inşallah

bayadır göremiyorum ibrayı kimseyi banlamıyor hayırdır acaba :)

10 fatiha
10 ihlas
10 rabbiyesir
Allah kabul etsin...

T

tevbekarım

selamün aleyküm ibra kardeşim için 129 ya Latif 100 salavatı şerife 100 kelime tevhid 100 ya Tevvab ismi şerifini okuyacam inşallah selam ve dua ile.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler diliyorum.
1 yasini şerif okudum.
Rabbim kabul etsin.
Selametle kalın.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun dualarınız için...

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm İbra kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah okuyacağım inşallah Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
100 Ya Şafi
100 Ya Muktedir okudum

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH hepinizden razı olsun
Çok mutlu oldum :)
Müslüman’ın diğer Müslüman kardeşine gıyabında yaptığı dua kabul olur inşaALLAH.

Rabbim cümlemize inşaALLAH sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu ömürler versin,
Canımızı bizden razı olmadan almasın.
Amin.

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
kardesim sureler esmalar okudum rabbim kabul etsin aminB)B) rabbim gonlune gore en hayirlilari nasip etsin bu mubarek gunler hurmetine o yolundan ayirmasin... peygamber efendimizin sefaatina nail eylesin hayirli omur hayirli olum nasip etsin .. amin ......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt