Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hergün bir kişiye dua edelim:) (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm Çeşm-i Bülbül kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ne muradınız ne dualarınız varsa Allah bu mübarek günlerin okunan dualar yüzü gözü hürmetine Allah kabul etsin inşallah.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
7 Felak Süresi, 7 Nas Süresi, 11 Ayetel Kürsi, 11 Fatiha Süresi, 11 İhlas Süresi, 200 Ya Fettah okudum Allah kabul etsin.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
8..........Mavci hocam

için dua edicez bugun inşallah
Allah dualarınızı kabul etsin...
10 ihlas
10fatiha
10 Rabbiyesir...

T

tevbekarım

Esselamün aleyküm dostlar ben geldim:) baktımda bugün sıra mavci hocamdaymış Rabbim cümle dualarımızı kabul buyursun inşallah.
Allah rızası için mavci hocamın niyet, için 100 ya mucib 129 ya latif 100 ya Tevvab 41 salat-ı tefriciye 10 salatı tuncina okuyacam. selam ve dua ile.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler diliyorum.
Ayetel kursi
salatı tefriciye okudum.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.

aynurbursa

Kayıtlı Kullanıcı
10............. ihlas
10.............. fatiha
100.............tevhid

rabbim yardımcın olsun dualarımız kabul olsun (amin)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
çok saolun
Allah razı olsun dualarınız için....

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
dağ çiçeğine 100 el basıt okudum açan genişleten anlamında

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt