Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her türlü istek,dilek ve murat için )Kudurriye Duası (1 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bir sakıncası yok değilmi bu duanın gerçi ne sakıncası olcaksa...
ama burda arkadaşlar bişeyler yazmış kafam karıştı yaaa ama faziletlerini okudum çok güzel lütfen yardım edermisiniz leyla abla...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
canlar ismide tuhaf geldi bana....

Canım ismi tuhaf gelmesin dua neticede ve Allah rızası için okunuyor öyle düşünmeyin önemli olan niyettir yapılan duadır Rabbim hiç bir duayı boş çevimez yeter ki içten samimi şekilde okunup Rabbim'den istensin sadece bir dilek duası.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kortuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bu duyaı okuyan varmı arkadaşlarr

arkadaşlar bir sakıncası yok değilmi bu duanın gerçi ne sakıncası olcaksa...
ama burda arkadaşlar bişeyler yazmış kafam karıştı yaaa ama faziletlerini okudum çok güzel lütfen yardım edermisiniz leyla abla...

Canım hiç kafan karışmasın bu neticede bir dua ve Allah rızası için okunuyor aldığım dini kitapta iş bu dua her türlü hacet ve niyetler için yazıyor. Ben her cuma sela ve ezan arası Allah rızası için namaz kılıp Allah rızası için okuyorum ve Allah rızası için dua ediyorum duanın ne zararı olacak ki.
Önemli olan niyettir kardeşlerim samimi içten Allah rızası için yapılan duaları Rabbim geri çevirmez duam kabul olur mu acaba diye düşünmek yanlış:a12: ama siz dua edin tevekkülü Rabbim'e bırakın.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizleri affedip elelrimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Canım hiç kafan karışmasın bu neticede bir dua ve Allah rızası için okunuyor aldığım dini kitapta iş bu dua her türlü hacet ve niyetler için yazıyor. Ben her cuma sela ve ezan arası Allah rızası için namaz kılıp Allah rızası için okuyorum ve Allah rızası için dua ediyorum duanın ne zararı olacak ki.
Önemli olan niyettir kardeşlerim samimi içten Allah rızası için yapılan duaları Rabbim geri çevirmez duam kabul olur mu acaba diye düşünmek yanlış:a12: ama siz dua edin tevekkülü Rabbim'e bırakın.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizleri affedip elelrimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.

çok saol abla sıkıntılıyım buara çok dua okuyorum bunuda alıcam

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
emeğine sağlık
allah razı olsun

Selam Aleyküm ALLAH razı olsun canım Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
ALLAH her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inşALLAH.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin ALLAH.
Rabbim Okunan Kur'anlar dualar yüzü gözü tüm kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt