Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her türlü istek,dilek ve murat için )Kudurriye Duası (2 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bismillahirrahmanirrahim

Allahüme ya Alimü ya azimü ya Rahmanü ya Rahimü ya Kadduru ente rabbi ve ilmike hasbi feni`mer rabbü rabbi ve ni`mel hasbü hasbi tensuru men teşaü ve inneke entel azizür rahimi,Ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru ve es`elükel azameti fil harekatı vessekanati vel kelimati vel iradati vel`hatarati minneş şeküri kane vezzununi vel evhami zülzilü zilzalen şediden,Ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru ve iz yekulül münafikune vellezine fi kulubihim meradün ma vaedenellahü ve resuluhu illa gururen,
ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru veftah lena feinneke hayrul fatihin vağfir lena feinneke hayrul ğafirine.Verhamna feinneke hayrur rahmine.Sebbitna vensurna ve sehhir lena haza emri ve sahharel bahreyni li musa ve
sahharatil cibalü vel hadidi li davüder rihı vel cinni vel insi li süleymani ve sehharetis sekaleyni Muhammed Mustafa Sallallahu aleyhi ve sellem .Ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru ve sehhır lena küllün fil bahri hüve leke fil ardi vessemai vel mülki vel meleküti külle şey in bimakesebet bi hakkı kaf ha ya ayn sad Vensurna feinneke hayrun nasırine verzukna ve ente hayrur razikıyn.Ya kuddurü Ya kuddurü Ya kuddurü ve heb lena rihan tayyiben kema hiye fi ilmıke venşur aleyna min hazaini rahmetike verhamna biha hamlil keramati meas selameti vel afiyeti fid dünya vel ahireti Ya kuddurü Ya kuddurü Ya kuddurü Allahümme yessir lena umürena mear rahati likulübina ve eydina vesselameti ve kün lena haceten fi seferina ve halifete fi ehlina vatmün ala vücuhi a`daina vemsehühüm kulübün Ya kuddurü Ya kuddurü Ya kuddurü şahetil vücuhü lil`hayyil kayyümü.ve kad habe men hamele zulmen .Ta sin mim ha mim ayn sin Kaf,meracel bahreyni yeltekıyani beynehüma berzehun la yebğıyani.Ha mim ,ha mim,ha mim, el emru ve caen nasru fe aleyna la yünsarun.Ya kuddurü Ya kuddurü Ya Kuddur.Bismillahirrahmanirrahim.Ha mim,tenzilül kitabi minallahil azizil alim.Ğafirüz zenbi ve kabilit tevbi şedidil ıkabi.Fein tevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim
Bismillahirrahmanirrahim.Yühıbbunehüm Kehubillahi.Vellezine amenü eşeddü hubben, lillahi velev yerallezine zalemü iz yerav nel, azabe ennel kuvvete lillahi cemian.Ve ennellahe şedidül azabi.Ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve ashabihi ecmaine Ya Kudduru ya Kudduru ya Kudduru.Ya Ekramel ekramine,ve ya erhamer rahimine.Velhamdülillahi Rabbil alemin.Amin.

Alıntı
4.444- DUA BUDUR
YASİN-İ ŞERİF AMME VE TEBAREKE SÜRELERİ
BEŞ VAKİT NAMAZ'DA
MÜBAREK GÜN VE GECELERDE OKUNACAK DUALAR
Hazırlayan
H.Mustafa VARLI Esma yayınları
Gözden geçirilmiş ilaveli
15. BASKI

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
ben bunun hakında hoş şeyler duymadım kardeşim.yalnış anlamlar varmış.arapa bilen bi kardeşimiz anlamını yazarsa çok daha güzel olur.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
çok saol.............

Selam Aleyküm ALLAH razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
ALLAH her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inşALLAH.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin ALLAH.
Rabbim Okunan Kur'anlar dualar yüzü gözü tüm kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ben bunun hakında hoş şeyler duymadım kardeşim.yalnış anlamlar varmış.arapa bilen bi kardeşimiz anlamını yazarsa çok daha güzel olur.

Allah razı olsun canım bende ki kataptada türkçe açıklaması yok bende internette çeşitli konularda gördüm o kadar acayip şeyler yazıyor ki anlatamam burda herşeyden önce niyet öneml canım öyle şeylere bakmayalı zate bizler Allah rızası için herhangi bir duamızın kabulü için cuma günü Allah rızası için namaz kılınıyor sonra ne niyetle olkunuyorsa o niyetini söyleyip duaya başlanıyor herşeye Kadir olan Rabbim yeter ki Ol desin O'nun hazinesinde neler bulunur hazinesinden bizleri mahrum çıkarmasın Rabbim.
Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
ALLAH her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inşALLAH.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin ALLAH.
Rabbim Okunan Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine tüm kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
emeğine sağlık
allah razı olsun

Selam Aleyküm ALLAH razı olsun canım Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Rabbim Okunan Kur'anlar dualar yüzü gözü tüm kardeşlerimizinde gönül muradları dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.

fatoss

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin
allah razı olsun

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı

Haklısın kardeşim kaynaklı dualara bakmak lazım bilmeden yalnıs kelam etmeyelim Hakka karşı.. arapça dersi alıyorum ama bunları anlayacak kadar ilerlemedim inşallah ileriki zaman da çözümlerim:a12:

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Haklısın kardeşim kaynaklı dualara bakmak lazım bilmeden yalnıs kelam etmeyelim Hakka karşı.. arapça dersi alıyorum ama bunları anlayacak kadar ilerlemedim inşallah ileriki zaman da çözümlerim:a12:

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun bende dini kitaptan aldım sadece meali türkçe açıklaması yok burda amaç sadece Allah rızası için dua okumak bende gördüm başka amaçlar için falan yazıyor benim aldığım kitapta öyle yazmıyor önemli olan niyettir zaten.Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin amin
allah razı olsun

Selam Aleyküm ALLAH razı olsun canım Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayirli akşamlar abla... Başka amaç derken neyi kast ediyorsunuz yani kötü işler içinmi okunuyor.... Hem ne olursa olsun rabbimin adi ile başlayan ve adi geçen hiç bişey kötü emeline ulaşamaz ulaşacağini sananada kötülükleri ulaştirir.... Nasil okunacak, kaç adet okunacak, abdestlimi okunacak onuda yazarsan abla

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
hakikaten ben bir duanin böyle emellere alat edileceğini sanmazdim.... Netten baktim neler çikti ya rabbim büyü gibi kullanmak iseniliyor

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamun aleyküm hayirli akşamlar abla... Başka amaç derken neyi kast ediyorsunuz yani kötü işler içinmi okunuyor.... Hem ne olursa olsun rabbimin adi ile başlayan ve adi geçen hiç bişey kötü emeline ulaşamaz ulaşacağini sananada kötülükleri ulaştirir.... Nasil okunacak, kaç adet okunacak, abdestlimi okunacak onuda yazarsan abla

Canım internette dua ismi ile girersen görürsün şimdi yazmayayım yanlış anlaşılmasın olur mu canım.Ben cuma günü sela ile ezan arası okuyorum önce Allah rızası için namaz kılıyorum sonra tövbe namazı kılıp ondan sonra Allah rızası için deyip dileğimi söyleyip okuyorum belli bir sayı yok Allah kabul etsin canım:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
hakikaten ben bir duanin böyle emellere alat edileceğini sanmazdim.... Netten baktim neler çikti ya rabbim büyü gibi kullanmak iseniliyor

Öyle canım dini site altında neler var bütün duaları öyle yapmışlar Yasin bile öyle benim aldığım kitapta sadece başlıktaki gibi yazıyor Allah kimseyi şeytana nefsine uydurmasın canım Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olma nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
o güzel dualarina içtenlikle binlerce amin abla

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm ALLAH razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.

ne güzel dua etmişsin ne iyisin saol amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ne güzel dua etmişsin ne iyisin saol amin

Sende sağol canım o sizin kalbinizin güzelliğinden kaynaklanıyor Allah razı olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:):a12:

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
o güzel dualarina içtenlikle binlerce amin abla

Selam Aleyküm ALLAH razı olsun canım benim o sizlein hep kalbinizin güzellklerinden canım.Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt