Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HER ŞEYDE HAYIR GÖRMEK (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum guzel yureklı kardeşım
her şerde bır hayır vardır
bende olumsuzluklar yaşadım herkesın yaşadığı gıbı
kımbılır belkı bırhun kulağına fısıldarım :)
bu olumsuzluklarla ılgılı soruların yanıtlarını ararken kendımı burda buldum
ıyı kı gelmışım cok mutluyum
sana şunu soyleyebılırım kı yaşadığım muddetce eğer bu şerrın hayra donuştuğunu gorup farkına varırsam buraya yazıp paylaşmak ısterım veya kımbılır yıne kulağına soylerım :)
ınanıyorum kı her şerde bır hayır vardır
allah razı olsun guzel paylaşımın ıcın
allah gonlune gore versın
yuzun daım gulsun
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
her şerde bır hayır vardır
bende olumsuzluklar yaşadım herkesın yaşadığı gıbı
kımbılır belkı bırhun kulağına fısıldarım :)
bu olumsuzluklarla ılgılı soruların yanıtlarını ararken kendımı burda buldum
ıyı kı gelmışım cok mutluyum
sana şunu soyleyebılırım kı yaşadığım muddetce eğer bu şerrın hayra donuştuğunu gorup farkına varırsam buraya yazıp paylaşmak ısterım veya kımbılır yıne kulağına soylerım :)
ınanıyorum kı her şerde bır hayır vardır
allah razı olsun guzel paylaşımın ıcın
allah gonlune gore versın
yuzun daım gulsun
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

Ve aleyküm selam Değerli Gülnisa hocam.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, Rabbimiz c.c sizden de iki cihanda razı olsun inşallah.. İyi ki bu yuvaya dahil oldunuz değerli hocam.. Elhamdülillah, biz de sizi tanımış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Rabbimiz c.c daim eylesin ve sizin için hayırlı kılsın inşallah..

Ben de sizi can kulağıyla, seve seve dinlerim inşallah gül gönüllü hocam:).. Rahman c.c her daim hakkımızda hayırlı olanı versin, şerlerden emin eylesin kalplerimizi inşallah.. Hayatın, gül gönlünüze her daim güzellikler ve hayır getirmesi dualarımla inşallah..Rabbimiz c.c gönlünüze göre versin değerli hocam..Acizane dualarındasınız bu öğrencinizin de.. Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..

~*~*~*~

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam Değerli Gülnisa hocam.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, Rabbimiz c.c sizden de iki cihanda razı olsun inşallah.. İyi ki bu yuvaya dahil oldunuz değerli hocam.. Elhamdülillah, biz de sizi tanımış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Rabbimiz c.c daim eylesin ve sizin için hayırlı kılsın inşallah..

Ben de sizi can kulağıyla, seve seve dinlerim inşallah gül gönüllü hocam:).. Rahman c.c her daim hakkımızda hayırlı olanı versin, şerlerden emin eylesin kalplerimizi inşallah.. Hayatın, gül gönlünüze her daim güzellikler ve hayır getirmesi dualarımla inşallah..Rabbimiz c.c gönlünüze göre versin değerli hocam..Acizane dualarındasınız bu öğrencinizin de.. Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..

~*~*~*~

ne kadar guzel dualar bunlar boyle
bınlerce kez amın amın amın
allah razı olsun
ıcıme mutluluk verdığın ıcın
allah sana da kat kat fazlasını versın alıye kardeşım
bırgun yazacağım kımbılır belkı de hayır olmuştur da ben gormuyorumdur ama gorurusem ınan kı hemen yazarım
fısıldarım kulağına

allah razı olsun öğrencılerıne de bolca selamını ılet onlara başarılar dılerım cunku cok şanslılar
allaha emanet ol kardeşım
selam ve dua ıle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ne kadar guzel dualar bunlar boyle
bınlerce kez amın amın amın
allah razı olsun
ıcıme mutluluk verdığın ıcın
allah sana da kat kat fazlasını versın alıye kardeşım
bırgun yazacağım kımbılır belkı de hayır olmuştur da ben gormuyorumdur ama gorurusem ınan kı hemen yazarım
fısıldarım kulağına

allah razı olsun öğrencılerıne de bolca selamını ılet onlara başarılar dılerım cunku cok şanslılar
allaha emanet ol kardeşım
selam ve dua ıle

Allah c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun inşallah Değerli Gülnisa Hocam..Her daim dualarımdasınız inşallah..Rabbimiz c.c birbirimiz için ettiğimiz dualara hayırlısıyla icabet buyursun inşallah.. Muhakkak hayır olmuştur hocam..Hemen değilse de inanın ki, bazen seneler sürse de, bir de bakmışsınız ki bir vesileyle size zamanında şer görünen herhangi bir olay, zaman süzgecinden geçerken, hakkınızda hayır olacak birçok güzellik getirmiş, mutluluk sebebiniz olmuştur inşallah. Hayat öyle bir tarladır ki, o tarlaya ekilen ürünleri bazen gözyaşları sular, bazen beklediğimizi vermemiştir o tarla, bazen ise istediklerimize ulaştırırken, ulaştırdığı amaçtan fazlasını kaybettirmiştir bizlere.. Ama her halükarda ikisi de bir imtihandır..Bazen düşünüyorum hocam, hayat hep istediğimiz gibi olsaydı, herhalde bir zevki kalmazdı sınavımızın.. Biz ''şer'' olarak gördüğümüz şeylerden bile aslında öyle çok şey öğreniyoruz ki.. En azından deneyimli kılıyor bizleri, Allahu alem günahlarımıza da kefaret oluyordur.. Şer olana da razı olmadıkça bir anlamı olmaz hayatın..Veren O olduktan sonra değerli hocam:)...

Mü'minin durumu gıbta ve hayranlığa şâyandır. Çünkü her hâli kendisi için bir hayır sebebidir. Böylesi bir özellik sâdece mü'minde vardır. Sevinecek olsa şükreder, bu onun için hayır olur. Başına bir belâ gelecek olsa sabreder, bu da onun için hayır olur.” ( Müslim, Zühd, 64)

Ne şanslılar ki öğrencileriniz..Sizin gibi içten bir ''gül'' hocaları var.. Ve aleyküm selam, Miniklerim size her daim selamlarını iletiyorlar, ellerinizden öpüyorlar hocam.. Yazmanızı bekleyeceğim inşallah..:) Hakkınızda her şeyin hayır olması duasıyla değerli hocam..Selam ve baki dualarım ile En Yüce'ye emanetsiniz inşallah..

~*~*~*~

suaranur

Kayıtlı Kullanıcı
cok guzel bir paylasim

hayir gibi gorunen seylerin arkasinda ser ser gibi gorunen seylerin arasinda hayir vardir

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
cok guzel bir paylasim

hayir gibi gorunen seylerin arkasinda ser ser gibi gorunen seylerin arasinda hayir vardir

Amenna ve saddakna, evet kardeşim. Allah c.c cümlemize hayırlar versin inşallah.. Teşekkür ederim yorumunuz için..Rabbimize emanet olun. Selam ve dua ile.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Guzel Yurekli Kardeşim
Bilmem Yazmakla Doğru Mu Ediyom Ama
şu Iki Gun Onemli Benim Icin
Benim Icin Rica Etsem Dua Eder Misin
Form Acmak Istemedim Bircok Soru Soranlar Cikabilir
Edersen Cok Sevinirim
Allah Razi Olsun
Kusura Bakma Formuna Yazmak Zorunda Kaldim Allaha Emanet Ol
Selam Ve Dua Ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamunaleykum Guzel Yurekli Kardeşim
Bilmem Yazmakla Doğru Mu Ediyom Ama
şu Iki Gun Onemli Benim Icin
Benim Icin Rica Etsem Dua Eder Misin
Form Acmak Istemedim Bircok Soru Soranlar Cikabilir
Edersen Cok Sevinirim
Allah Razi Olsun
Kusura Bakma Formuna Yazmak Zorunda Kaldim Allaha Emanet Ol
Selam Ve Dua Ile

Ve aleyküm selam Değerli Gülnisa Hocam..
Acizane dualarımdasınız her daim inşallah..Rahman c.c, dilediğiniz şeyi hayırlı kılsın.. Dua edeceğim değerli hocam..Allah c.c sizden de razı ve memnun olsun inşallah..Baki dua ile Rahman, Rahim ve duaları kabul eden El-Mucib'e emanetsiniz.B)B)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam Değerli Gülnisa Hocam..
Acizane dualarımdasınız her daim inşallah..Rahman c.c, dilediğiniz şeyi hayırlı kılsın.. Dua edeceğim değerli hocam..Allah c.c sizden de razı ve memnun olsun inşallah..Baki dua ile Rahman, Rahim ve duaları kabul eden El-Mucib'e emanetsiniz.B)B)

yarın onemlı benım ıcın
bır gun anlatırım belkı kulağınıza
dua edersenız sevınırım
sımdıden allah razı olsun
allah senı mutlu kullardan nasıp etsın
allah şerlerını hayır etsın kardeşım bunu şu kalbımle soyluyorum allaha emanet ol
selam ve dua ıle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
yarın onemlı benım ıcın
bır gun anlatırım belkı kulağınıza
dua edersenız sevınırım
sımdıden allah razı olsun
allah senı mutlu kullardan nasıp etsın
allah şerlerını hayır etsın kardeşım bunu şu kalbımle soyluyorum allaha emanet ol
selam ve dua ıle

Ve aleyküm selam Değerli Gülnisa Hocam.
Dualarımdasınız her daim.. Yarın için de dua edeceğim inşallah..Rabbimiz c.c, isteğinizi, hakkınızda hayırlı bir şekilde gerçekleştirsin inşallah.. Gönlünüzden geçenlerin en güzelinin olması dualarımla inşallah..Bir gün anlatırsınız inşallah hocam:)..Bilmukabele güzel dualarınıza..Amin amin inşallah..Sizden de Rahman c.c şer ve musibetleri def eylesin, sıkıntılarınızı gidersin inşallah değerli hocam..Selam ve baki dua ile Rabbimize emanetsiniz..B)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______selamün aleyküm güzel kardeşim
güzel bir o kadarda faydalı bir paylaşım ...
ey zatı mutlak ey vucudu mutlak,varlıgı mutlak ALLAHIM sensin teksin ,sen bilirsin ,sen neylersen güzel eylersin ,sen neylersen hayır eylersin,seninle ve aşkınla sana,her dem her nefes ebediyyen şükürler .hamdu senalar olsun...
emeginize saglık
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile___________

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
BİZE VERDİKLERİNİ BİZDEN CENNET KARŞILIĞI ALAN VE BİZİM İÇİN

HİMAYE EDEN YÜCE RABBİMİZ ....!

GEÇEN ZAMAN DİLİMLERİNİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE İNTİBAH , YEİS VE

NEDAMET DUYGULARINA DÜŞEBİLECEĞİMİZ DAVRANIŞ YAŞAMAKTAN

''ESİRGEMEK'' SIFATINLA YAŞAMAMAYI LÜTFEYLE BİZLERE...

ÇÜNKİ SEN ÇOK ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYANSIN....

SELAM VE DUA İLE...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
_______selamün aleyküm güzel kardeşim
güzel bir o kadarda faydalı bir paylaşım ...
ey zatı mutlak ey vucudu mutlak,varlıgı mutlak ALLAHIM sensin teksin ,sen bilirsin ,sen neylersen güzel eylersin ,sen neylersen hayır eylersin,seninle ve aşkınla sana,her dem her nefes ebediyyen şükürler .hamdu senalar olsun...
emeginize saglık
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile___________

Ve aleyküm selam güzel kardeşim. Allah c.c sizden de ebeden razı olsun inşallah.. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Rahman c.c'nin haklarımızdaki takdirine her daim teslimiyet gösterenlerden oluruz inşallah.. Güzel kardeşim, Cumanız mübarek olsun, Rabbimiz c.c dualarınızın kabulüne ve hayırlara vesile kılsın inşallah.. Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin..Selam ve baki dua ile Rabbimize emanetsiniz inşallah.B)B)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
eline sağlık kardeşim dediğin gibi hayatımızın her anında olumlu yada olumsuz herşeyi yaşayabiliyoruz o an dünyanın sonuymuş gibi sandğımız herşey aslında bizim için iman vesilesi çünkü ben ne kadar üzüldüysem o kadar allaha sığındım nekadar sevinip mutlu olduysam allaha şükredip yine ona sığındım herşeyde bir hayır vardır onu farkedip fırsat bilmeyi allah hepimize nasip etsin hayırlı cumalar

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
BİZE VERDİKLERİNİ BİZDEN CENNET KARŞILIĞI ALAN VE BİZİM İÇİN

HİMAYE EDEN YÜCE RABBİMİZ ....!

GEÇEN ZAMAN DİLİMLERİNİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE İNTİBAH , YEİS VE

NEDAMET DUYGULARINA DÜŞEBİLECEĞİMİZ DAVRANIŞ YAŞAMAKTAN

''ESİRGEMEK'' SIFATINLA YAŞAMAMAYI LÜTFEYLE BİZLERE...

ÇÜNKİ SEN ÇOK ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYANSIN....

SELAM VE DUA İLE...

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...

Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü Değerli Erdal Abim, Allah c.c razı olsun değerli katkılarınız için. Kalbi aminler inşallah..Bu mübarek gün hürmetine Rabbimiz c.c bu güzel duayı bizlerden kabul buyursun..Sizin ve kıymetli ailenizin de Cumanızı mübarek eylesin, hayırlara vesile kılsın inşallah Rabbimiz c.c..Dualarımızın kabulüne vesile olacak bir Cuma dileğiyle Rabbimize emanetsiniz..

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Kulluk, dinini korumak, sözünde durmak, sabretmek ve kadere râzı olmaktır. Zira kadere inanan, kederden emin olur. Mümin, başına hayır ve şer geldiğinde ben bunu bekliyordum diyendir. Allahü Teâlânın kaza ve kaderine imân eden, kederden, üzüntüden kurtulur.

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Allah razı olsun kardeşim. Selam ve baki dua ile kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt