Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her Şey Allah Diyor.... (1 Kullanıcı)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Her Şey Allah Diyor....

mtekik yazdı:
zeynep44 yazdı:
ÇOK GÜZEL ACABA O BÖLGE TAM OLARAK NEREYE DENK GELİYOR, HANGİ ÜLKE? BİLGİ SAHİBİ OLABİLİR MİYİZ ACABA?

Selamunaleykum,
Secde eden ağaç Almanyada, Diğer bölge afrika kıtası ama ülkeyi bilmiyorum
k.s.e.o.
ALEYKÜM SELAM, SAĞOL TEŞEKKÜR EDERİM ... GERÇEKTEN ÇOK MERAK ETTİM ...ALLAH RAZI OLSUN ...

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
HER ŞEY ALLAH DİYOR .PEKİ KUL NE KADAR DİYOR?

Allah razı olsun fatma hanım gerçekten güzel bi soru. Biz ne diyoruz. Allah diyebilyormuyuz

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

[big]Şu halde Rabbinizin hangi nimetlerini yalanlayabilirsiniz
Rahman Suresi[/big]

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
Abla fetva ile yetinenleri bırakın bide kendilerine göre fetva arayanlar var. Allah muhafaza Allahın dediğinin üzerine kim ne koyabilirki.

bu resim nedir acaba karpuzmu?

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm mustafa_xtar kardeşim,

insanoğlu görmek istemedikten sonra bunların tesadüf olduğunu düşünüyor...ALLAH-Ü TEALA bütün insanların gönül gözünüde açması duası ile emeğinize sağlık ben bu fotoğrafları gördükçe kendimden geçiyorum içimde ALLAH'ın sevgisi kat kat artıyorB)B)B) tekrar tekrar ALLAH razı olsun.

selamünaleyküm

BATU_BATU

Kayıtlı Kullanıcı

evet yaa harikalar.süper

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı

Dünya'da Müslümanlar
Yukarıda yüzde 10'dan daha fazla Müslüman'ın yaşadığı ülkeler şu renklerle belirtilmiştir: Yeşil: Sünni bölgeler, kırmızı: Şii bölgeler.Müslümanlar'ın birçoğu Ortadoğu'da, Afrika'nın ortasında ve kuzeyinde, Asya'nın batısı ve güneydoğusunda ve Balkanlar'da yaşamaktadır. Ayrıca Avrupa, Avustralya ve Amerika gibi diğer kıtalarda göçmen topluluklar halinde on milyonlarca Müslüman yaşamaktadır.

Türkiye, nüfusunun yaklaşık yüzde 99.9'sinin(kaynak yok) Müslüman olmasıyla, yüzde oranları bakımından dünyada liderdir. Endonezya ise sayısal açıdan dünya'nın en kalabalık Müslüman (200 Milyon) ülkesidir. Hindistan ise sayısal açıdan dünya'nın en büyük azınlık olarak Müslümanların (145 Milyon) yaşadığı ülkedir.

Buna göre İslâm dîni, 1,3 Milyar'ı aşkın inananıyla dünyânın en yaygın 2. dîni olma özelliğini taşımaktadır.

HERŞEY ALLAH DEDİĞİ GİBİ,MÜSLÜMANLIK,İSLAMİYET DAHADA YAYILMALI.MUSTAFA ÇOK GÜZEL RESİMLER.BENİM BİLGİSAYARDADA VAR AMA BİRDE NASIL BURAYA EKLEYECEĞİMİ BİLSEM EKLERDİM.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm mustafa_xtar kardeşim,

insanoğlu görmek istemedikten sonra bunların tesadüf olduğunu düşünüyor...ALLAH-Ü TEALA bütün insanların gönül gözünüde açması duası ile emeğinize sağlık ben bu fotoğrafları gördükçe kendimden geçiyorum içimde ALLAH'ın sevgisi kat kat artıyorB)B)B) tekrar tekrar ALLAH razı olsun.

selamünaleyküm

ve aleykümselam evindar kardeşim. Allah senden razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt