Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her hafta bir kelimeyi tevhid .70.000 adet.. (2 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan YAGMURBEY
  • Başlangıç tarihi

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Her hafta ölmüşlerimizin ruhlarına bir kelimeyi tevhid hatmi yollamak ister misiniz.. .

O zaman buyurun DOSTLAR..

5. ____70 000____14.02.2013

okunan.......... 67.700

Bir Kelimeyi Tevhid hatmi 70.000 adettir...

ALLAH kabul etsin inşallah.

Buyurun 2013 yılındaki 5.ci Kelimeyi Tevhid hatmimize Dostlar.

okumak isteyen arkadaşlar okudukları sayıyı kendileri ilave ederlerse sevinirim.

İsim listesi yapmıyorum isteyen istediği kadar okuyup ilave edebilir.

ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun...............................Salavati Şerif.........30.100

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gün Hazret-i Mevlânâ, hanımıyla kasabaya iner...
Hanımı öyle giyinir ki, her tarafını Allah'ın emrine göre güzelce örtmüştür.
Satıcının biri: Hocam yazıktır, bu sıcakta zevcenizin de her yerini kapatmışsınız, günah değil mi?'' der.
Hazret-i Mevlânâ: "Sana bir mektup gelse ve o mektubu herkes açıp okusa ne yaparsın?'
Satıcı: "Tabi ki kızarım hocam, o benim özelim, kimsenin okumasına müsâde etmem.''
Hazret-i Mevlânâ bunun üzerine şöyle buyurur:

O da benim özelim, onu bir tek ben okurum.

ALLAH a emanet olun DOSTLAR..

Allah razi olsun abim cok guzel bir paylasim siz yada ben bunu kapanmak isteyipte kanamayan larin forumuna ekleyebilirmiyiz?

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Sen darda olduğun vakitlerde , sana bahşedilmiş olanlarla elinden geleni yaparsın en güzel çareleri düşünürsün uygularsın.. Fakat yine bir şeyler olmuyorsa o zaman teslim olmayıp kendini yerden yere vurman iyi bir durum değildir. Kendi iç huzurunu bozarsın daha direnmekle. Diren direnebildiğin kadar uygula sana verilmiş olanla, o anki imkanlarınla. Teslim ol demek elin kolun bağlı otur demek değildir. Sadece sen her imkanı denediğin halde olmuyorsa onda senin için belki daha değişik güzellikler olacaktır. Veya senin için hayırlısı neyse o olacaktır.

Şems-i Tebrizi...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Sen darda olduğun vakitlerde , sana bahşedilmiş olanlarla elinden geleni yaparsın en güzel çareleri düşünürsün uygularsın.. Fakat yine bir şeyler olmuyorsa o zaman teslim olmayıp kendini yerden yere vurman iyi bir durum değildir. Kendi iç huzurunu bozarsın daha direnmekle. Diren direnebildiğin kadar uygula sana verilmiş olanla, o anki imkanlarınla. Teslim ol demek elin kolun bağlı otur demek değildir. Sadece sen her imkanı denediğin halde olmuyorsa onda senin için belki daha değişik güzellikler olacaktır. Veya senin için hayırlısı neyse o olacaktır.

Şems-i Tebrizi...
Cok dogru abim emegine saglik masallah bugun .

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Her hafta ölmüşlerimizin ruhlarına bir kelimeyi tevhid hatmi yollamak ister misiniz.. .

okunan.......... 68.700

okumak isteyen arkadaşlar okudukları sayıyı kendileri ilave ederlerse sevinirim.

ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun...............................Salavati Şerif.........30.100

sasasasa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm.

Sabahlarınız hayrola. Her biriniz benim için mübarek kişilersiniz.

Aşağıdaki bilgiyi internetten bir siteden aldım.Tam bir kaynak teşkil edecek bir sunum olmadı, fakat internette pek çok yerde gördüm.

Hayatta da olsa, ölmüş de olsa, her mümine, yaptığımız ibadetlerin sevabı hediye edilir. Bizim sevabımızdan hiç eksilmeden, onlara da aynı sevab gider. Kabul olması için haberdar olmaları gerekmez. Yani haberdar olmasa da, o sevab onların amel defterine yazılır.

Mümin, ibadetlerinin sevabını ölü diri herkese hediye edebilir. Kendi sevabından da hiç eksilme olmaz.

Bu parça ise Bediüzzeman Hazretlerinden alıntı site kopyalamaya izin vermiyordu en kısa haliyle yazdım.

Yasin-i Şerif okunsa milyonlar ruhlara hediye edilse, her birine tam bir Yasin-i Şerif düşer.

Saygıdeğer dua dostu Yağmurbey affınıza sığınarak, siz en zor kısmını hallediyorsunuz duadan kısmıyorsunuz, en basit hediye etme kısmını kısıyorsunuz. Her bir okunan Tevhid Hatmini ölmüşlerinize , eşinize, çocuğunuza , bizim de aynı şekilde gönlümüzden geçenlerin tümüne hediye etsek, Okunan duaların sevabı bir kısım ziyan olmasa.
Benim ifade yeteneğim çok iyi değil. İyi kötü hayrolması için yazdım, tekrar affınızı dilerim. Allah beni de sizin gibi zikreden bir kişi etsin. Allah sizden gani gani razı olsun.

sasasasa

Kayıtlı Kullanıcı

okunan.......... 69.200

ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun...............................Salavati Şerif.........30.200

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam sasasasa KARDEŞ..

Öncelikle ALLAH razı olsun..

Burada okunan her hatim ihtiyacı olan veya tüm ölmüşlerimizin ruhlarına yollanıyor zaten.

Tüm edilen dualarımızada tüm kardeşlerimizi ortak ediyoruz..

Eşime kızıma derken burada yapılan hatimlerden hediye etmedim...

Kendi okuduklarımdan onlara hediyeler verdim sadece..

ALLAH rızası için buradayız hepimiz kimseyi kimseden ayırmadan herkesi ALLAH ın bir kulu olduğu için çok seviyorum..

Merakımı bağışla sitede yeni olmana rağmen benim hakkımda bu kanıya nasıl vardın??

ALLAH a emanetsin KARDEŞ..

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı

okunan.......... 70.000

ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun...............................Salavati Şerif.........30.200

sasasasa

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam sasasasa KARDEŞ..

Öncelikle ALLAH razı olsun..

Burada okunan her hatim ihtiyacı olan veya tüm ölmüşlerimizin ruhlarına yollanıyor zaten.

Tüm edilen dualarımızada tüm kardeşlerimizi ortak ediyoruz..

Eşime kızıma derken burada yapılan hatimlerden hediye etmedim...

Kendi okuduklarımdan onlara hediyeler verdim sadece..

ALLAH rızası için buradayız hepimiz kimseyi kimseden ayırmadan herkesi ALLAH ın bir kulu olduğu için çok seviyorum..

Merakımı bağışla sitede yeni olmana rağmen benim hakkımda bu kanıya nasıl vardın??

ALLAH a emanetsin KARDEŞ..
Hangi kanıyı kastetdiğinizi anlamadım dua kardeşi Yağmurbey. Çokça zikreden bir kişi olmanız ise zaten Allah kabul eylesin gerçekleştirdiğimiz ibadet gereği çokça zikrettiğiniz kanı değil aşikar.

Hitabet yeteneği konusu ise bu da benim kendi kanımdır ama o da bitede gözükmektedir.

Başka kanı göremedim.

Buradaki okunanları niye yakınlarınıza da hediye etmiyorsunuz onu diyorum ben. Niye ziyan ediyorsunuz. Hepimizin bütün sevdiklerine hediye edelim de yarın öbürgün cehennem ateşini karşımızda görünce vah vah etmeyelim din kardeşim. Saygılar salemetler.

sasasasa

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Saygıdeğer Yağmurbey din dua kardeşim,

ne okuyanın sevabı azalıyor ne de hediye edilene bir eksik sevap gidiyor.

Gelin şu yapılan duaları zikirleri hatimleri hepimizin yaşayan ve ölmüş sevdiklerinin tümüne bağışlayalım her seferinde.

"Burada okunan her hatim ihtiyacı olan veya tüm ölmüşlerimizin ruhlarına yollanıyor zaten." demişsiniz.

Yarın hepimizin çok ihtiyacı olacak. Kimin ihtiyacı yok Allah için.

sasasasa

Kayıtlı Kullanıcı
sayfayı kendi monolog sayfama çevirdim sanki biraz ama, tekrar ifade etmek istiyorum.

burada aslolan bir olup çoğaltmak. bizim dinimizin büyük lütuflarından bir tanesi de bize bu imkanı tanıması diye düşünüyorum.

bir olup çoğalttığımızı son kerte de azaltmayalım, hepimizin hayrına olacak şekilde çoğaltalım.

tüm islam alemine hediye edelim de demiyorum ama en azından eşimize çocuklarımıza annemize babamıza kardeşlerimize ulaştıralım.

herkesin dua edecek hali vakti durumu zamanı olmayabilir. en azından biz yaptığımız ibadetler ile etrafımızdaki sevdiklerimize bir hediye

verelim. Allah rızası için ne olur Yağmurbey kardeş. hem moderatör sizsiniz hem de en çok zikri siz yapıyorsunuz. bu hayra sizin önayak

olmanız lazım.

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı

6. ____70 000____20.02.2013

okunan.......... 20.000

Buyurun 2013 yılındaki 6.ci Kelimeyi Tevhid hatmimize Dostlar.

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamun aleyküm

Okumuş olduğumuz 5.ci Kelimeyi tevhid hatmimiz

Peygamber efendimiz Hz Muhammed s.a.v. 'e
tüm peygamberlere
ashabı kirama
tüm alimlere
tüm şehidlere
tüm erenlere
ölmüşlerimize cümle müminlerin ruhlarına hediye edilmiştir..

ALLAH kabul etsin inşaALLAH..

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Geri sayım sen dogdugunda basladı !

Eger (9) canli bile olsaydın

En fazla ( 8 ) kez kacabilirdin olümden !

Bil ki (7) duvele sultan dahi olsan

Yerin (6) mekan olacak sana !

En fazla (5) metre kumaŞ gotürebilceksin !

Kapatacaksin (4) acsanda gözlerini !

Bu (3) günluk fani dÜnyada

Azraile (2) kat fazla yalvarsanda nafile !

Ecel geldiginde (1) gun Öleceksin !

İste o an her sey (0) dan baslayacak !

Çünkü ölüm bir yok oluş degil

yeniden dogustur !!!

ALLAH a emanetsiniz..

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikayetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan, söze “ama” diye başlayacaksan, girme aşk yoluna; aşk yolunda “u” dönüşü yoktur!
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!…
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…

Hz. Mevlana

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı

6. ____70 000____20.02.2013

okunan.......... 21.000

Buyurun 2013 yılındaki 6.ci Kelimeyi Tevhid hatmimize Dostlar.

ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun...............................Salavati Şerif.........30.20

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt