selamün aleyküm kardeşim o candan yürekden içtenlikle ettiğin duayı kopyalayıp bende buraya ekliyorum hakkını helal et kardeşim
ve amin amin amin diyorum
Allah'ım! Senden diliyor ve dileniyoruz.
Senden uzak kalış hasretini nefsimize duyur, aç olan gönlümüzü doyur. Gece kadar karanlık ruhumuza şefkat et. Bükülmüş şu kaddimize, ölgün ve solgun rengimize, burulmuş boynumuza ve kırık kalbimize merhamet et.
Şu en sakin anda, sızlanışlara cevap verdiğin dakikalarda, kapkara bir gönülle değil, Senden başkasına secde etmeyen başımızla Sana dönüyor, bir türlü titretemediğimiz dudaklarımızla Senden nefsimizi ıslah etmeni istiyoruz. Bizim uzaklığımız nisbetiyle değil, yakınlığın hürmetine kalbimize ve ruhumuza rikkât ver. Nasıl yaşamamızı istiyorsan, bizleri rızana uygun olarak öyle yaşat. Nefsimizle bir an bile başbaşa bırakma...
Cumanız mübarek olsun ALLAH a emanetsiniz DOSTLAR..
ve dileklerinin kabulu ve aynısını bende sana diliyorum hayırlı cumalar EN GÜZELE ALLAHIMIZA C.C. emanet olun
bende 6000 ..kelime-i tevhid okudum ve annemin,babamın,annanemin ,teyzelerimiz dedelerimin,abilerimin kayınvalidemin,tüm gelmiş geçmiş ölmüşlerimin ruhuna hediye ediyorum inş haftaya yine okur eklerim ALLAH c.c. emanet olun