ALLAH razı olsun kardeşim nasılsın iyimisin göremiyorum seni artık..ALLAH a emanet kal .29. ____70 000_____(20 .kasım. 2009)
okunan........26.000
kalan......... 44.000
ALLAH kabul etsin inşallah.
buyurun 29.ci kelimeyi tevhid hatmimize dostlar.
okumak isteyen arkadaşlar okudukları sayıyı kendileri düşerse sevinirim..isim listesi yapmıyorum isteyen istediği kadar okuyup ilave edebilir allaha emanet kalın şimdiden allah razı olsun
şükür sanadır ALLAH ım
ALLAH razı olsun kardeşim nasılsın iyimisin göremiyorum seni artık..ALLAH a emanet kal .
sağol kardeşim benim nasip artık ne diyelim hayırlısı olsun...zilhicce oruçlarını tutuyormusun yoksa sadece arefe günümü tutacaksın..ben 5 günü bitirdim ALLAH ın izniyle..allah senden de razı olsun bai
evet şu ara pek girmiyorum
iyiyim hamdolsun sen nasılsın?
ama elimden geldiğince dualara katılmaya devam edicem inşallah arada uğrarım![]()
sağol kardeşim benim nasip artık ne diyelim hayırlısı olsun...zilhicce oruçlarını tutuyormusun yoksa sadece arefe günümü tutacaksın..ben 5 günü bitirdim ALLAH ın izniyle..
deniz yıldızı kardeşim ALLAH a emanet kal..
allah kabul etsin
nasip olmadı abi sadece arefe gün tutcam inşallah
sizde ALLAHa emanet olun...
inşALLAH kardeşim ..yapabilirsen besmele ile 1000 ihlas okursan çok sevap ve geçmiş ve gelecek senenin ufak günahlarına kefaret olur...arefe günü tabi bu..hadi eyvallah..