Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her hafta bir kelimeyi tevhid .70.000 adet.. (2 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan YAGMURBEY
  • Başlangıç tarihi

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Herkes bedeninin ölümünü düşünüyor.

Kalbinin ölümünü düşünen yok.

Asıl önemli olan kalbin ölmesidir...

Hazreti Mevlâna

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum yağmurbey kardeşim,
nuray kardeşimiz için başlattığımız dua kardeşliğine katılırsan çok seviniriz acill bi durum.açtığımız konuyu okursan ve bir dua ile sende katılırsan çok memnun oluruz allah razı olsun...

ALLAH şifa versin inşaALLAH..

Elimizden geldiğince dilim döndügünce dua ederiz inşaALLAH..

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Her hafta ölmüşlerimizin ruhlarına bir kelimeyi tevhid hatmi yollamak ister misiniz.. .

O zaman buyurun DOSTLAR..

13. ____70 000____19.03.2013

Okunan.........6.500

Bir Kelimeyi Tevhid hatmi 70.000 adettir...

ALLAH kabul etsin inşaALLAH..

Buyurun 2013 yılındaki 13.ci Kelimeyi Tevhid hatmimize Dostlar.

okumak isteyen arkadaşlar okudukları sayıyı kendileri ilave ederlerse sevinirim.

İsim listesi yapmıyorum isteyen istediği kadar okuyup ilave edebilir.

ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun...............................Salavati Şerif.........49.975

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Her hafta ölmüşlerimizin ruhlarına bir kelimeyi tevhid hatmi yollamak ister misiniz.. .

Okunan.........15.500

okumak isteyen arkadaşlar okudukları sayıyı kendileri ilave ederlerse sevinirim.

ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun...............................Salavati Şerif.........50.575

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
"İyi'ki" demedim "keşke de demedim çünkü
biliyorum ki bunlar şeytanın sözü. Yaralarım
açıldı dertlerim çoğaldı, açılan yarama çoğalan
derdime 'zaman" ve "duâ" sürdüm bekliyorum...

Hz.Mevlana...

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün.
Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak.
O zaman insanların hem yüzünü, hem kalbini görürsün.

Şems-i Tebrizi...

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun, günleriniz sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyet içinde, mutlu, huzurlu, bereketli geçsin, işleriniz rast gitsin, kolay gelsin. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yaptığınız ibadetler ve dualar kabul olsun, Rabbim tüm kötülüklerden, şerden, beladan korusun inşallah.

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı

Okunan.........17.500

ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun...............................Salavati Şerif.........51.575

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun KARDEŞ.

Nasılsın iyimisin..

ALLAH a emanetsin..

Allah sizden de razı olsun. Hamd olsun. Şu an daha iyiyim. Bir kaç gün işe de gelemedim. Grip olmuştum. Bugüne şükürler olsun. Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.

Siz nasılsınız? Kendinize çok dikkat edin. Aman bu havalar tam grip mevsimi.

Rabbim her türlü kötülükten ve şerden muhafaza eylesin inşaALLAH.

Hayırlı, sağlıklı ve güzelliklerle dolu günler dilerim.

Allah her daim yar ve yardımcınız olsun.

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı

Okunan.........32.500

ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun...............................Salavati Şerif.........52.575

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizden de razı olsun. Hamd olsun. Şu an daha iyiyim. Bir kaç gün işe de gelemedim. Grip olmuştum. Bugüne şükürler olsun. Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.

Siz nasılsınız? Kendinize çok dikkat edin. Aman bu havalar tam grip mevsimi.

Rabbim her türlü kötülükten ve şerden muhafaza eylesin inşaALLAH.

Hayırlı, sağlıklı ve güzelliklerle dolu günler dilerim.

Allah her daim yar ve yardımcınız olsun.
ALLAH şifa versin can KARDEŞ.
Bende iyiyim ne olsun çalışmaya devam..

ALLAH a emanetsin KARDEŞ..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu,
alınan 5.000 adet okunmuştur.
rabbim kabul etsin,inşallah...

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Sevdiğini Hissettirmek, Sevildiğini Hissetmek

Sevdiğini sadece kendi için sevmek, hiçbir şey talep etmemek, olduğu gibi kabullenmek bence sanılanın aksine bir nevi bencillik olmalı. Ruhuna sevmenin keyfini tattıran insan, karşısındakine sevildiğini hissettirmiyorsa, tek kişilik bir oyunun baş kahramanı olmaktan öte gitmez. Anne, baba ya da sevgili, hiç fark etmez. Sevmenin keyfini alıp ruhunu sakinleştiren ve sevdikleri içinde aynı durumun geçerli olduğunu düşünen insan. Oysa bilmez ki zaman insanları yorar ve yorulan insan için çoğu kez sevilmek, sevildiğini hissetmek hayati önem taşır. Kendi için seven insan her şeyin yolunda olduğunu düşünürken, yavaş yavaş kopmalar başlar, evladın annesinden sevgilinin sevdiğinden... İfade edilmemiş sevgi sözcükleri, gerek duyulmamış bir başını okşama, zamanla kapanmaz uçurumlar açar iki şaşkın bakış arasında. Oysa karşıdan beklendiğini bildiğin sıcak bir gülümseme, hiçbir özel güne amade olmayan sıkı bir kucaklama, belki küçük bir tenkit bile sevgiyle yapılmış, insanı insana bağlar, muhatap kılar.
Zaman herkeste aynı izler bırakmaz geçerken ve her zaman sevdiği müddetçe sevileceğini düşünen insan belki de hayatının en büyük yanılgısını yaşar. Sevmek, devamlılık için hiçbir zaman tek başına yeterli olmaz eğer gerçekten istenen devamlılıksa. Sevgi, tek başına kendine saklandıkça çoğalıp anlamını bulamaz. Çocuk güvende olduğunu hissetmek ister onay veren bir bakışla ve insan hissetmek ister sevildiğini...

ALLAH için seni çok seviyorum Biricik eşim..

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Adam ALLAH’a soruyor “Sana en muhtaç olduğum anlarda niye beni terk ediyorsun? ALLAH Cevap veriyor!

Yüce ALLAH “Eğer ona inanır,onun dediği yolda gidersek bizi hiç bir zaman terk etmez,bizi asla yalnız ve yardımsız bırakmaz.”Aşağıdaki öykü bir rüya, fakat gerçekte her zaman durum böyledir.
“Adamın biri bir gece rüya görmüş,rüyasında upuzun bir kumsal boyunca Tanrı ile yürüyorlarmış.Onlar yürürlerken karşılarındaki gökyüzünden bir film şeridi gibi,adamın hayatından sahneler geçiyormuş.
Kumsal adamın hayat yoluymuş sanki …Adam kumda iki çift ayak izi kaldığına dikkat etmiş.Bir çift kendisinin, bir çift Tanrının.Hayatın son sahnesi de gökyüzünden geçip gittikten sonra adam dönüp,kumdaki boydan boya ayak izlerine bir daha bakmış ve birden bir şey dikkatini çekmiş.Hayat yolunun pek çok bölümümde kumda sadece bir çift ayak izi varmış ve adam dehşet içinde fark etmiş ki,ayak izlerinin teke indiği dönemler,hayatının en kötü,en acı anları…
Bu keşfi onu fena halde rahatsız etmiş ve Tanrı’ya sormaya karar vermiş.”Tanrım eğer sana inanırsam,senin yolunda gidersem her zaman yanımda olacağını,her zaman yanı başımda yürüyeceğini söylemiştin.Oysa hayat yoluma bakıyorum,en zor ,en kötü,en acı anlarımda sadece bir çift ayak izi görüyorum kumda…Anlamıyorum Tanrım,anlamıyorum.hayatımın kolay günlerinde yanımda yürüyorsun da Sana en muhtaç olduğum anlarda beni niye terk ediyorsun.?”
Tanrı gülümseyerek cevap vermiş: “Ben seni çok sevdim ve hiç terk etmedim.Evet,hayat yolunda zorlu sınav günlerinde,yani en acılı,en kötü anlarında kumda hep bir çift ayak izi gördün.Ama dikkat et,ayak izleri teke indiğinde derinleşiyor.Çünkü o sıralar ben seni kucağımda taşıyordum.”
Yukarıda ki öyküde her ne kadar Tanrı diye bahsedilse de,bizler ALLAH’a inanıp ve güvendikten ve onun rızası üzerine yaşadığımız sürece her zaman yanımızda olduğunu,üstelik şaşırıp yanlış yaptığımız zaman bile bize uyarıda bulunduğunu biliyoruz.Biz biliyor ve inanıyoruz ki Allah her zaman kullarını sever ve onlardan çok düşünür.Bu yüzden başımıza gelen sıkıntılarda neden yalnız bıraktın diye ,neden benim başıma gelmesine izin verdin diye asla şikayet etmemeliyiz.

Ders çıkardım kendime...

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı

Okunan.........34.500

ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun...............................Salavati Şerif.........52.575

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun, günleriniz sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyet içinde, mutlu, huzurlu, bereketli geçsin, işleriniz rast gitsin, kolay gelsin. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yaptığınız ibadetler ve dualar kabul olsun, Rabbim tüm kötülüklerden, şerden, beladan korusun inşallah. Hayırlı Cumalar...

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı

Okunan.........36.500

ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun...............................Salavati Şerif.........53.575

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı

Okunan.........44.500

ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun...............................Salavati Şerif.........54.000

Yagmurbey

Kayıtlı Kullanıcı
Ey gönül acılara sabret..!

Çünkü onlar seni kahretmek için değil sınamak,terbiye etmek kemale erdirmek için gelirler.
Hem de geçicidirler ebediyen kalmayacaklar.
İmana ve ümide sarıl.

Bil ki hiçbir gece ebedi değil her karanlığın sonunda bir fecir saklı...

Mevlana

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt