Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her hafta bir kelimeyi tevhid .70.000 adet.. (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan YAGMURBEY
  • Başlangıç tarihi

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm maşallah...
100 tane okudum.böylemi yazmam gerek yoksa düşerekmi bilmiyorum siz ayarlayın inşallah hata yapmıyım.selametle

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ablacım aldıklarımızı sayıdan düşüyoruz
ayarladım ben;;)

Kelime-i tevhid veya tehlil La ilahe illallah demektir. 70 bin kelime-i tehlil okumaya hatm-i tehlil denir.

8. ____70 000_____(05.eylül. 2009)

okunan....23.600
kalan.......46.400

ALLAH kabul etsin insallah

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
aslında cevap yazmayacaktım çünkü gerekeni yazmıştım burada..

allah rızası için okuyoruz hepimiz ve duası mübarek yerde yapılmasını kim iştemezki tabiki bende işterim ve sordun cevapladımda benim için sorun yok diye...bana karşı acayip derecede bir soğukluk var arkadaşlar arasında nedendir bilemem ama benim için fark etmezde hani...
ben bu formu açtım ve formumun arkasındayım şükür allaha her hafta bitiriyorum...katılan olursada seviniyorum ama katılmazsanızda üzülmem..

kendinize iyi bakın sayın KÖRDÜĞÜM...allahın emanetinde kalın konu kapanmıştır.. teşekkür ederim..

teşekkür ederim.bu cevap rahatlattı.arkadaşlardan ziyade sizden duymak daha bi iyi geldi.bende şöyle bşy var neden bilmiyorum belki çevremdeki insanların ilgisizliğinden olacak erkeklerimiz malesef islama karşı çok durgun.kimin içinde ne olup olmadığını ALLAH bilir şüphesiz ama sizi burada böyle görmek benı mutlu ediyor.maşALLAH diyorum ne güzel daim olur inşALLAAH.o yuzden soğukluk falanda yok aslında.barıştığımıza sevindim.EN EMİNE EMANETSİN...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ablacım aldıklarımızı sayıdan düşüyoruz
ayarladım ben;;)

Kelime-i tevhid veya tehlil La ilahe illallah demektir. 70 bin kelime-i tehlil okumaya hatm-i tehlil denir.

okunan....23.600
kalan.......46.400

sen benim can kurtaranımsın zaten:a14:

Y

YAGMURBEY

teşekkür ederim.bu cevap rahatlattı.arkadaşlardan ziyade sizden duymak daha bi iyi geldi.bende şöyle bşy var neden bilmiyorum belki çevremdeki insanların ilgisizliğinden olacak erkeklerimiz malesef islama karşı çok durgun.kimin içinde ne olup olmadığını ALLAH bilir şüphesiz ama sizi burada böyle görmek benı mutlu ediyor.maşALLAH diyorum ne güzel daim olur inşALLAAH.o yuzden soğukluk falanda yok aslında.barıştığımıza sevindim.EN EMİNE EMANETSİN...
eyvallah sağol..

allaha emanet kal..bayan KÖRDÜĞÜM..

Y

YAGMURBEY

okunan....43.600
kalan.......26.400

Y

YAGMURBEY

okunan....64.600
kalan.......5.400

Y

YAGMURBEY

okunan....64.600
kalan.......5.400

dua ve selametle kalınız..

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

okunan....64.900
kalan........5.100

Y

YAGMURBEY

okunan....64.900
kalan........5.100

bu foruma gösterdiğin ilgi ve alaka için allah razı olsun bayan DAĞ ÇİÇEĞİ..

ALLAH kabul etsin inşallah..

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

okunan....65.400
kalan........4.600

Y

YAGMURBEY

okunan....65.400
kalan........4.600

Y

YAGMURBEY

Selamın aleyküm dostlar..8.agustos 2009 başladığımız kelimeyi tevdid çekme gayretimizde şükür allaha bir ayda ölmüşlerimizin ruhuna 8 adet hatim yollamış olduk katılan katılmayan herkesten allah razı olsun inşallah

allahın emanetinde kalın inşallah teşekkür ederim ...

hayırlı akşamlar...

Y

YAGMURBEY

isim listesi yapmadım çünkü herkes gönlünden ve elinden geldiği kadar çeksin diye az veya çok neticede burada tüm ölmüşlerimizin ruhlarına hediye ediyoruz..

dağ çiçeği.
deniz yıldızı
afra nur
lalegül
hatug
gökşem
kördüğüm
kırıktesti
kardeşlerime özellikle tşk ederim

K

KırıkTesti

Hayırlı sabahlar, vesile olduğunuz için Allah sizden razı olsun :) 400 tane okudum inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt