Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her hafta bir kelimeyi tevhid .70.000 adet.. (3 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan YAGMURBEY
  • Başlangıç tarihi
Y

YAGMURBEY

50. ____70 000_____(25 .Nisan. 2010)

okunan............33.000

bir kelimeyi tevhid hatmi 70.000 adettir...

ALLAH kabul etsin inşallah.

buyurun 50.ci kelimeyi tevhid hatmimize dostlar.

okumak isteyen arkadaşlar okudukları sayıyı kendileri ilave ederlerse sevinirim..isim listesi yapmıyorum isteyen istediği kadar okuyup ilave edebilir ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun.

bu forumda 08.08.2009 ile 21.04.2010 tarihleri arasında 4.900.000 adet kelimeyi tevhid okunmuştur ne mutlu bizlere ALLAH kabul etsin inşALLAH

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı

okunan............34.000

okumak isteyen arkadaşlar okudukları sayıyı kendileri ilave ederlerse sevinirim..isim listesi yapmıyorum isteyen istediği kadar okuyup ilave edebilir ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun.

bu forumda 08.08.2009 ile 21.04.2010 tarihleri arasında 4.900.000 adet kelimeyi tevhid okunmuştur ne mutlu bizlere ALLAH kabul etsin inşALLAH

Y

YAGMURBEY

okunan............40.000

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
allaha emanet olun.selametle kalın.
29.000
allah kabul etsin.

Y

YAGMURBEY

okunan............41.000

1000 adet kardelele kardeşin okuduğu ilave edilmiştir..

Y

YAGMURBEY

okunan............51.000

Y

YAGMURBEY

okunan............56.000

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
sizden önce okuyan kişileri de listeye eklemenizi ya da eğer zamanım yok diyorsanız da okudugunuz sayıyı belirtmenizi rica ettim.
sizden önce okuyanları listeye eklemiyorsunuz hem tevhid konusunda hem ihlas.
dün gece dakikalarca liste düzenlemesiyle uğraştım.
ben size okumayın ya da kendi adınızla ekleyin demedim.
YA LİSTE YAPARKEN SİZDEN ÖNCE OKUYANLARI DA YAZIN YA DA SADECE KENDİ OKUDUGUNUZU YAZIN LİSTELEME İŞİNİ BİZ YAPALIM.
KENDİ ADINIZI DA ETİKET YAPMIYORUZ ZATEN. İSTEDİĞİNİZ İSİM ÜZERİNE EKLERİZ.

Y

YAGMURBEY

hata bende kusura bakma..

sen oldum olası burada beni sevmedin sevemedin her yaptığıma bir kulp taktın ALLAH razı olsun..

okuyan üç kişiyi eklemek çokmu zor KARDEŞ..

hadi al sitede forumda herşey senin olsun benden bu kadar KARDEŞ..

Y

YAGMURBEY

okunan...........70.000

Y

YAGMURBEY

LA İLAHE İLLALLAH"

"Bir kere huşû içinde okunduğunda, defterden 4000 büyük günahı sildirir. Okuyan kişiyi 4000 derece yükseltir. (Terazinin bir tarafına Kelime-i Tevhid konulup diğer tarafına Yaratılmış herşey konulduğunda dahi Kelime-i Tevhid ağır gelecek ve onu tartamayacaktır.)

Bu hayır kervanında sende varsan... ve Arkadaşlarınıda bu kervana katmak istersen..
günde en az 100 tane Lâilâhe illallah Muhammedun Rasûlüllah diyebilirim dersen...

O halde hep birlikte buyurun : Bismillahirrahmanirrahim....

"Lâilâhe illallah Muhammedun Rasûlüllah"

"Allah'tan başka ilâh yoktur Muhammed Onun Rasûlüdür"

MEVLAM HEPİNİZİN DUASINI KABUL ETSİN.. Amin...

Y

YAGMURBEY

“Sevdiğini ölçülü sev. Belki bir gün düşmanın olur. Düşmana da ölçülü kin güt. Belki bir gün dostun olur.”

herkes ALLAH a emanet kalsın ...

MARMARA38

Yasaklı Kullanıcı
selamın aleyküm..

8 ayda 5.140.000 adet kelimeyi tevhid okunup peygamber efendimizin ve tüm ölmüşlerimizin ruhlarına gönderilen bu forumun kapatılmasına vesile olan arkadaşlardan ALLAH razı olsun ve tebrik ederim..

Y

YAGMURBEY

selamın aleyküm..

8 ayda 5.140.000 adet kelimeyi tevhid okunup peygamber efendimizin ve tüm ölmüşlerimizin ruhlarına gönderilen bu forumun kapatılmasına vesile olan arkadaşlardan ALLAH razı olsun ve tebrik ederim..

aleyküm selam kardeşim..

sorun değil sen canını sıkma ve takılma fazla konu kapanmıştır artık..

konuyu açtığımdan beri elimizden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalıştık...ALLAH kabul etsin...başkasının konusunada kin gütmeden ALLAH rızası için okuduk...ama ger görki olmadı olmuyor....sitem etmeyeceğim burada çok değer verdiğim bir kaç arkadaşım kardeşim var deniz yıldızı kardelele vs bu kardeşlerime çok teşekkür ederim..ama bir ikide ALLAH a havale ettiklerim var neyse..

konuyu devam ettirmek iştersen al sen devam ettir MARMARA38 kardeşim( gerçek hayattada kardeşimdir)

ALLAH aemanet kalın

Y

YAGMURBEY

sizden önce okuyan kişileri de listeye eklemenizi ya da eğer zamanım yok diyorsanız da okudugunuz sayıyı belirtmenizi rica ettim.
sizden önce okuyanları listeye eklemiyorsunuz hem tevhid konusunda hem ihlas.
dün gece dakikalarca liste düzenlemesiyle uğraştım.
ben size okumayın ya da kendi adınızla ekleyin demedim.
YA LİSTE YAPARKEN SİZDEN ÖNCE OKUYANLARI DA YAZIN YA DA SADECE KENDİ OKUDUGUNUZU YAZIN LİSTELEME İŞİNİ BİZ YAPALIM.
KENDİ ADINIZI DA ETİKET YAPMIYORUZ ZATEN. İSTEDİĞİNİZ İSİM ÜZERİNE EKLERİZ.

sana cevap yazmayacaktım ama ALLAH af etsin beni yazıyorum..

ilk önce büyük harf kullanma bana..

benim senin forumuna yazmamam gerekirken ALLAH rızası için okudum ve yazdım....senin bana karşı bu yaptığın bir değil iki değil çok kereler yaptın ve hatta senin yüzünden cezada aldım hatırlarsan.. forumlara katılanlar az zaten ve okuyanda yok fazla... sen gönül alacağın yerde gönül kırıyorsun...neyse al forumlar senin olsun istersen bir konu daha aç YAGMURBEY abimizin konusunu buradan devam edelim diye sana yakışır....seni ALLAH a havale ediyorum hadi hosçakal..

diğer arkadaşlarımdan özür dilerim haklarını helal etsinler...

Y

YAGMURBEY

''Kişi, insanlar arasında kendisinden düşük dereceli birinin bulunduğuna inandıkça gururlu demektir''

ALLAH affetsin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Yağmurbey kardeşim ;
bizler gönül dostuyuz.sizin sayenizde bu konuya bağlandık.ne olur bizleri bırakmayın.konumuza sahip çıkın.
Yolumuza devam edelim.az kişiylede olsak konumuz devam ediyor.her gün düzenli okumaya çalışıyoruz.
Selametle kalın..........iyi düşünün .konumuza sahip çıkın.allaha emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt