Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gözümün yaşını eksik etme. Çiçeğimi al razıyım. Ben ki Yusuf'unu yitirmiş bir kuyunun üzerine eğilmiş pembe çiçekli bir kiraz ağacıyım.
Bir kuyum vardı. Bir de Yusuf'um. Sahibinin ölümünden sonra da açık kalacak bir amel defteri olarak toprağa armağan edilmiştim. Gün geçti. Kat karşılığı müteahhide verildim.
.. Allah'ım; Ben üşüyorum, Sen, Dost'un gözleriyle ısıt beni. Ben kanıyorum, Sen, dokunuşu merhamet olanlarla sar beni. Ben korkuyorum, Sen, kalbime verdiğin îmanla koru beni. Ben ağlıyorum, Sen, ülfetinle avut beni. Ben savruluyorum, bilinmezlere hazan yaprağı gibi... Sen tut beni. Ben kayıyorum sırattan, Sen bırakma beni.
Es Selamün Aleyküm gönüldaş kardeşimiz kalbiminurlandır.. Dualarına içtenlikle amin... Allahcc yar ve yardımcın olsun inşaALLAH... Rabbimize emanetsin... O EN GÜZEL VEKİLDİR... BESMELE...SELAM..DUA...
... Rahmetinin kucağında ısıt bu günah karası ellerimi... Sen ol deyince olmayan yok; bu yüzden ki ümidim korkumdan çok..! Ne olur utandırma ey rahmetinin gazabını geçtiğini müjdeleyen yar, Ey boynu bükük kapısını çalanları kapısından boş çevirmeyen Rabbim... Lutfet bir kapı aç bana, rızana erişeyim... Gönlüm Sen Sen diye yanarken can vereyim…
En güzel Sen’sin Ya Rab! Her güzellik Sen’dendir. Bizse Güzelliğini yansıtmaya çalışan kırık dökük aynalarız.. Tozlandıkça, kirlendikçe Güzelliğini yansıtamıyor, Seni güzel gösteremiyoruz… Güzelliğini bizde yansıt, bizi paramparça,Bizi tozumuzla, kirimizle bırakıp karanlık ellerde yıpratma Ya Rabbi, Bendelerini pakla, aynalarını parlat Ya Rabbi..
ALLAH 'ım
Mal verdiğin zaman SAADETİMİ
Kuvvet verdiğin zaman AKLIMI
İktidar verdiğin zaman BASİRETİMİ
Bela verdiğin zaman İMANIMI
Nimet verdiğin zaman CÖMERTLİĞİMİ
Güzellik verdiğin zaman İFFETİMİ
Zorluk verdiğin zaman SABRIMI
Rabbim! bu bayram gününde bizi temizlenenlerden eyle. sana hakkıyla kulluk edebilenlerden eyle. kalplerimizi karartma. Senden başka kimseye yalvartma! hayırlı bereketli cumalar...
BİZE AŞKI ÖGRET ALLAH'IM Biz aşkı unuttuk ALLAH'ım, Hatırlatasın diyedir bu yakarış.. Önce İbrahim'e öğrettin aşkı. Hiçbir öğretinin ve hiçbir numunenin olmadığı yalın bir zaman diliminde başladı hayata İbrahim. Tüm yakınları ve tüm gördükleri, görmediklerini inkâr eder haldeydi. Ama Sen bırakmadın onu. Aşkı verdiğine aşkı yazgı kılmıştın çünkü.. Vedûd bir ihsan ile yıldızları astın İbrahim'in göğüne. Zemheri akşamlarının alazında gözlerinin kıblesine bir avuç dua sürdün. O duaydı İbrahim'i yıldızlaramahfuz eyleyen. O yıldızlardı İbrahim'e güneşi gösteren. Güneş ki İsmail'in boynuna bilenmiş bıçağın üstündeki ağlayış. Ey İsmail'i İbrahim'in aşkına kanıt eyleyen Rabbim. İbrahim ateşleri suya çevirirken biz serin sularda yanıyoruz. Ama biz seni unutsak ta sen bizi unutmazsın biliyorum. Bize de ateşleri güle çevirecek bir muştu ver, ey gök kuşlarının kanatlarına umut haleleri dokuyan Rabbim. Ver ki yeryüzüne adını fısıldayan güller yetişsin üzerimizde. Ey karıncanın göğsüne aşkı mimleyen ALLAH'ım! Yusuf'u gölge kıl güneşimize. Gömleğimizdeki kan lekeleri onun sevdasıyla dokunsun. Züleyha'nın yağmurları andıran güzelliğine karşı bize Yusufluk ver. Yalancı güneşlerin yaldızlarıyla aydınlanırken çağ, bizleri aşkın zindanında karanlığa mahkum et. En güzel rüyaları karanlığa en çok alışan gözlere nasip edersin biliyorum. Düştüğümüz bu kuyunun sonu yok Rabbim. Bize Yusuf'un ceylan karası gözlerinden damıttığın kavli rüyaları bahşet. Yakup eyle bize geceyi Rabbim. Sabrın ve inancın kesiştiği iz düşümde bize teslimiyetin esrarını ver. Acıdan kör olmuş bir çift göz ile aşkın sonsuz diyarını gözlemeyi nasip et. Kalbimize nisyan ile gömdüğümüz sırları ifşa et Rabbim. Gizli bir aşk koy gönlümüzün çerağına. Ki hazineler gizli olduğu için değerlidir biliyorum. Bize öyle bir Yakupluk ver ki; bir Yusuf için binlerce gözümüzü sabrın ateşiyle milleyelim.
Ya Vahid!
Kalbim her şeye bağlanır ayrılığın ardından ağlamaklıdır
Sen ki birsin başkalarına koşturup yorma beni
Ruhum her gelene sevdalıdır
Gidenlerin gidişiyle yaralanır Sen ki birsin çoklukta bırakıp ağlatma beni
Kaygılarım bin türlü korkularım dağlar kadar
Sen ki birsin yokluga düşürüp unutma beni
Önce besmele,en güzel kelime. ALLAH ım yol boyunca bırakma elimi düşerim sonra. ALLAH ım,niçin halketesinde beni kalbime söyle iyice engellerden arınsın yolum. ALLAH ım,nasıl pırıl pırılsa güzelse sevdiğin kulların öyle güzel kıl beni. ALLAH ım ,O güzeller güzeli hangi iyilik diledi Senden dilerim ben de öylelerini. ALLAH ım Peygamber Efendimiz (a.s.m) hangi şerlerden sığındıysa Sana upuzak tut benden de onları. ALLAH ım yol boyunca tarih boyunca başıboş bırakma bizi.