Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
19.07.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve bizi bu günümüzde, bu gecemizde ve bütün günlerimizde hayrı işlemeye, şerri terketmeye, nimetlere şükretmeye, sünnetlere uymaya, bid’atlerden kaçınmaya, marufu (iyiliği) emretmeye, münkerden (kötülükten) sakındırmaya, hakkı destekleyip yüceltmeye, yolunu şaşırmışa doğruyu göstermeye, güçsüze yardımcı olmaya, mağdurun imdadına koşmaya muvaffak et.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten te’dilü cemi’a salevati ehli mehabbetike ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi selamen ya’dilü selamehüm.

Kandiliniz mübarek olsun.

Selam ve dua ile...

atris

Kayıtlı Kullanıcı
aminnnnn kardesım hayırlı kandıller

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
20.07.2009

Allah’ım, benim elimle insanlara hayır ulaştır; minnet edip de onu batıl etmeme engel ol; yüce huyları bana ihsan et ve övünmekten beni koru.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

ve sallallahu aleyhi eşref-il-enbiyâi vel-mürselîn ve ehli beytihi ve ezvâcihi ve ashâbihi ecmaîn vel-hamdulillahi rabb-il-âlemîn

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
21.07.2009

Ey rahmeti gazabının önünde bulunan, kullarının tevbelerini kabul buyuran ve dua dua yalvaranların nidalarına icabet eden Yüce Rabbimiz! Amellerimizdeki eksikliklere ve sözlerimizdeki kırık-döküklüğe değil, hakkındaki hüsn-ü zannımıza ve rahmetine bağladığımız recâmıza göre muamele et ve bizim dualarımıza da icabet buyur. Efendiler Efendisi'ne, O'nun nezih ehl-i beytine ve ashâbına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbimiz!

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

Allahumme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedinil fatihi lima uğlike velhatimi lima sebeka, nasıril hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratikel mustakım ve ala alihi hakke kadrihi ve mikdarihil azim.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim çok güzel

Yüce ALLAH (c.c) sizlerden de razı olsun.

Selam ve dua ile...

22.07.2009

Yarabbi, Ey Allahım!
Beni riyakarlıktan ve riyakarlardan uzak eyle,
Beni yapmayacağı şeyleri söyleyenlerden eyleme, söyleyenlerden beri eyle,
Beni içi dışı doğru eyle, doğrularla bulundur, eğrilerden uzak eyle,

Ve sallallahu aleyhi eşref-il-enbiyâi vel-mürselîn ve ehli beytihi ve ezvâcihi ve ashâbihi ecmaîn vel-hamdulillahi rabb-il-âlemîn

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
yüce allah (c.c) sizlerden de razı olsun.

Selam ve dua ile...

22.07.2009

yarabbi, ey allahım!
Beni riyakarlıktan ve riyakarlardan uzak eyle,
beni yapmayacağı şeyleri söyleyenlerden eyleme, söyleyenlerden beri eyle,
beni içi dışı doğru eyle, doğrularla bulundur, eğrilerden uzak eyle,

ve sallallahu aleyhi eşref-il-enbiyâi vel-mürselîn ve ehli beytihi ve ezvâcihi ve ashâbihi ecmaîn vel-hamdulillahi rabb-il-âlemîn

âmîn... âmîn... âmîn...

amin... Allah razı olsun kardeşim...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
amin... Allah razı olsun kardeşim...
Hepimizden inşaALLAH kardeşim.

Selam ve dua ile...

23.07.2009

Allah'ım, hayatımı her türlü hayrın artmasına, ölümümü her türlü kötülükten kurtuluşa vesile kıl.
Allah'ım korkmayan kalpten, kabul edilmeyen duadan, doymayan nefisten, fayda vermeyen ilimden sana sığınırım.
Allah'ım, bizleri hidayette olan ve hidayete ulaştıranlardan eyle. Erzele (boşa geçen) ömürden, cimrilikten, fakirlikten sana sığınırım. Sana ibadet etmede, sana şükretmede, Seni zikretmede bizlere yardımcı ol. Allah'ım Sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affet.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN... AMİN... AMİN...
Alllah senden razı olsun kardeşim

Hepimizden razı olur inşaALLAH.

Selam ve dua ile...

24.07.2009

Allah'ım her işimin koruyucusu olan dinimi düzelt. Geçim yerim olan dünyamı düzelt. Ahiretimi düzelt. Haya iken daha çok iyi işler yapmamı nasip eyle. Ya Rabbi ! bana yardım et, beni ezme, ezdirme, bana zafer ver, yenilgiye uğratma. Bana doğru yolu göster, doğru yolda yürümemi kolaylaştır.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve rasulike ve haliylike ve habiibike salaten ergabiha merakiyel ihlasi ve enalü biha ğayetel ihtisası ve sellim tesliymen adede ma ahata bihi ilmüke ve ehsahü kitabüke küllema zekera kezzakirune ve ğafele an zikrihil ğafilun.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
26.07.2009

Ey kalpleri nurlandıran, süsleyen, kalplerin sevgilisi Rabbimiz! Bizim her şeyimiz Sensin. Bize, bizi arındıran, Senin muhabbetine döndüren, Sana sevgili olmamızı sağlayan bir tevbe nasip et. Senin rızana aykırı tüm şeylerden, Senin muhabbetini ortadan kaldıran gözümüzün bakışından, gönlümüzün hatırasından, dilimizin anlatışından ve organlarımızın davranışlarından dolayı Senden afv ve mağfiret diliyoruz.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
27.07.2009

“Allah'ım, hamd sana mahsustur. Göklerin ve yerin nuru, nur vereni sensin, hamd sana mahsustur. Gökler ve yer seninle senin emrinle ayakta durmaktadır. Hamd sana mahsustur, göklerin, yerin, göklerle yerdekilerin Rabbi sensin, sen haksın, va'din haktır, sözün hak, sana kavuşmak haktır. Allah'ım, ben sana teslim oldum, sana inandım, sana güvendim, sana sığınıyorum. Sana güvenerek mücadele ediyorum. Düşmanımla aramızda ancak senin hakemliğine baş vurdum. Benim gerek evvelce işlediğim ve gerekse bundan sonra işlemem muhtemel bulunan günahlarımla, gizli ve aşikar yaptıklarımı bağışla. Benim İlâhım sensin, senden başka hiçbir ilâh yoktur.''

Amin Amin Amin...

umudun_hüznü

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin....
luvi kardeşim paylaşım için saol
allah razı olsun

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

Amin amin amin....
luvi kardeşim paylaşım için saol
allah razı olsun

Yüce ALLAHUTEALA (c.c) "Amin"lerimize katılan bütün kardeşlerimizden razı olsun.

Selam ve dua ile...

28.07.2009

Allah’ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve bize işimizde sebat, doğru yolda kararlılık ver.
Nimetine şükür ve sana güzel kulluk etmeyi nasip eyle.

Âmîn...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
31.07.2009

Allâh'ım, dinimi düzelt, evimi genişlet, bana verdiğin rızkı bereketli kıl.
Allâh'ım, ömrün en kötü dönemine düşmekten, hayırdan uzak bir ömür yaşamaktan sana sığınırım. Allâh'ım, beni en güzel amellere kavuştur,

Âmîn... Âmîn... Âmîn..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt