Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

her güne bir duamız olsun inşallah (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
1971.jpg

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
EY RABBİMİZ !

BİZDEN İYİ BİLDİĞİN KALBİMİZ SENİN ELİNDE .

YAŞAMAMIZ SENİN ELİNDE .

UMUT ETMEMİZ SENİN ELİNDE .

BİZE BİZDEN YAKIN OLAN RABBİMİZ , İÇİMİZE ÜMİT VER ,

SÜKUN VER , DİLİMİZE DUA VER ...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
.

ALLAH'IM !

KUR'ANI , BİZİM İÇİN DÜNYADA YOLDAŞ ,

KABİRDE CANDAŞ , KIYAMETTE ŞEFAATCI , SIRAT KÖPRÜSÜNDE NUR ,

CEHENNEM ATEŞİNE KARŞI ÖRTÜ VE ENGEL ,

CENNETTE ARKADAŞ ,

VE BÜTÜN HAYIRLI İŞLERDE REHBER EYLE ...

(Rısale-i Nur )

.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Mutlaka Günde 2 Kere Okuyalim Inşallah

Mutlaka Günde 2 Kere Okuyalim Inşallah

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
BİR BÜYÜĞÜMÜN BANA VERDİĞİ BU GÜZEL DUAYI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM OKUYUN İNŞALLAH

Hz.Ali,Efendimiz(S.A.S.)'DAN rivayet ediyor:Cibril Resulullaha geldi.Resullah ile Cibril birarada iken karşıdan ashaptan Ebazer göründü.cebrail ona baktı ve 'bu Ebazerdir'dedi.Resulallah''sen Ebazer'i tanıyormusun?''dedi.cibril ''evet tanıyorum.o bir dua biliyor ve günde iki defa okuyor.bu sayede onu bütün yerdekiler ve göktekiler tanıyor.''dedi.Resulallah Ebazeri çağırdı;''Ya Ebazer,sen bir dua biliyorsun ve günde iki defa okuyorsun''dedi.Ebazer de ''Evet Ya Resulallah''diyor.''Annem babam sana feda olsun ben bu duayı bir beşerden duymadım,onu bana Rabbim ilham etti.Kıbleye yönelirim.Tesbih,tehlil,tahmid ve tekbirden sonra şu on kelimeden oluşan duayı okurum:

ALLAHIM SENDEN DAİMİ İMAN İSTERİM.HUŞU DOLU KALP İSTERİM.MENFAAT VEREN İLİM İSTERİM.DOĞRU SADIK İTİKAT İSTERİM.DÖRT DÖRTLÜK DİN İSTERİM.BÜTÜN BELALARDAN AFİYET İSTERİM.AFİYETİN TAMAMINI İSTERİM.AFİYETİN TAMAMININ DEVAMINI İSTERİM.AFİYETİN ÜZERİNE ŞÜKÜR İSTERİM.İNSANLARA MUHTAÇ OLMAMAYI SENDEN İSTERİM:Cibril Resulallah'a dediki: Bu duayı okuyanın günahları denizlerin köpükleri,yerlerdeki toprakların adedi kadar çok olsada af olunur.Bu duayı günde iki defa okuyanlar için melekler istiğfar eder.Cennet kapıları açılır ve bir melek şöyle nida eder

''EY ALLAHIN VELİ KULU!DİLEDİĞİN KAPIDAN CENNETE GİR!''

zemzemm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ALLAH c.c sizden razı olsun inş...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
es selamü aleyküm ablacım.. Rabbul alemin senden razı olsun, sevabını yazsın inşaAllah..uygulayanlardan oluruz inşaAllah ablam..
selam ve baki dua ile.. Emanetim Rabbimize..B)

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
BİR BÜYÜĞÜMÜN BANA VERDİĞİ BU GÜZEL DUAYI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM OKUYUN İNŞALLAH

Hz.Ali,Efendimiz(S.A.S.)'DAN rivayet ediyor:Cibril Resulullaha geldi.Resullah ile Cibril birarada iken karşıdan ashaptan Ebazer göründü.cebrail ona baktı ve 'bu Ebazerdir'dedi.Resulallah''sen Ebazer'i tanıyormusun?''dedi.cibril ''evet tanıyorum.o bir dua biliyor ve günde iki defa okuyor.bu sayede onu bütün yerdekiler ve göktekiler tanıyor.''dedi.Resulallah Ebazeri çağırdı;''Ya Ebazer,sen bir dua biliyorsun ve günde iki defa okuyorsun''dedi.Ebazer de ''Evet Ya Resulallah''diyor.''Annem babam sana feda olsun ben bu duayı bir beşerden duymadım,onu bana Rabbim ilham etti.Kıbleye yönelirim.Tesbih,tehlil,tahmid ve tekbirden sonra şu on kelimeden oluşan duayı okurum:

ALLAHIM SENDEN DAİMİ İMAN İSTERİM.HUŞU DOLU KALP İSTERİM.MENFAAT VEREN İLİM İSTERİM.DOĞRU SADIK İTİKAT İSTERİM.DÖRT DÖRTLÜK DİN İSTERİM.BÜTÜN BELALARDAN AFİYET İSTERİM.AFİYETİN TAMAMINI İSTERİM.AFİYETİN TAMAMININ DEVAMINI İSTERİM.AFİYETİN ÜZERİNE ŞÜKÜR İSTERİM.İNSANLARA MUHTAÇ OLMAMAYI SENDEN İSTERİM:Cibril Resulallah'a dediki: Bu duayı okuyanın günahları denizlerin köpükleri,yerlerdeki toprakların adedi kadar çok olsada af olunur.Bu duayı günde iki defa okuyanlar için melekler istiğfar eder.Cennet kapıları açılır ve bir melek şöyle nida eder

''EY ALLAHIN VELİ KULU!DİLEDİĞİN KAPIDAN CENNETE GİR!''

S.A...

KARDEŞİ ÇOK GÜZEL BİR DUA RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN...

SELAMETLE..

kişisel aktivite: lütfen bu sayfadan çıkarken peygamber efendizim H.Z MUHAMMED (SAV) e SALATU SELAM okuyunuz.

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm abla.amin inşaALLAH.selametle...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
es selamü aleyküm ablacım.. Rabbul alemin senden razı olsun, sevabını yazsın inşaAllah..uygulayanlardan oluruz inşaAllah ablam..
selam ve baki dua ile.. Emanetim Rabbimize..B)

ve aleyna aleyküm selam canıım.ecmain olsun inşallah.amin canım.selam ve baki dua ile sende rabbimize emanetsin bitanem.B)B)B)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
S.A...

KARDEŞİ ÇOK GÜZEL BİR DUA RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN...

SELAMETLE..

kişisel aktivite: lütfen bu sayfadan çıkarken peygamber efendizim H.Z MUHAMMED (SAV) e SALATU SELAM okuyunuz.

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ECMAİN OLSUN İNŞALLAH

ESSELATU VESSELAMU ALEYKE YA RESULALLAH

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aminnnnnnnnnnnn
diyorum ALLAH CC razı olsun

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim bir kenara not aldım inşaalah bundAN sonra okuyacagım çok sagol.çok güzel bir dua...A.E.O.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum abla...

Rahman razı olsun inşaALLAH ..eline sağlık dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt