aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
![1971.jpg](http://www.hayalmavisi.com/ryazilar/Dua/1971.jpg)
s.a ALLAH c.c sizden razı olsun inş...
ecamin olsun kardeşim sizde rabbime emanet olun inşallah selametle...Aleykümselam ...ALLAH c.c. razı olsun...emeğinize sağlık...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
BİR BÜYÜĞÜMÜN BANA VERDİĞİ BU GÜZEL DUAYI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM OKUYUN İNŞALLAH
Hz.Ali,Efendimiz(S.A.S.)'DAN rivayet ediyor:Cibril Resulullaha geldi.Resullah ile Cibril birarada iken karşıdan ashaptan Ebazer göründü.cebrail ona baktı ve 'bu Ebazerdir'dedi.Resulallah''sen Ebazer'i tanıyormusun?''dedi.cibril ''evet tanıyorum.o bir dua biliyor ve günde iki defa okuyor.bu sayede onu bütün yerdekiler ve göktekiler tanıyor.''dedi.Resulallah Ebazeri çağırdı;''Ya Ebazer,sen bir dua biliyorsun ve günde iki defa okuyorsun''dedi.Ebazer de ''Evet Ya Resulallah''diyor.''Annem babam sana feda olsun ben bu duayı bir beşerden duymadım,onu bana Rabbim ilham etti.Kıbleye yönelirim.Tesbih,tehlil,tahmid ve tekbirden sonra şu on kelimeden oluşan duayı okurum:
ALLAHIM SENDEN DAİMİ İMAN İSTERİM.HUŞU DOLU KALP İSTERİM.MENFAAT VEREN İLİM İSTERİM.DOĞRU SADIK İTİKAT İSTERİM.DÖRT DÖRTLÜK DİN İSTERİM.BÜTÜN BELALARDAN AFİYET İSTERİM.AFİYETİN TAMAMINI İSTERİM.AFİYETİN TAMAMININ DEVAMINI İSTERİM.AFİYETİN ÜZERİNE ŞÜKÜR İSTERİM.İNSANLARA MUHTAÇ OLMAMAYI SENDEN İSTERİM:Cibril Resulallah'a dediki: Bu duayı okuyanın günahları denizlerin köpükleri,yerlerdeki toprakların adedi kadar çok olsada af olunur.Bu duayı günde iki defa okuyanlar için melekler istiğfar eder.Cennet kapıları açılır ve bir melek şöyle nida eder
''EY ALLAHIN VELİ KULU!DİLEDİĞİN KAPIDAN CENNETE GİR!''
es selamü aleyküm ablacım.. Rabbul alemin senden razı olsun, sevabını yazsın inşaAllah..uygulayanlardan oluruz inşaAllah ablam..
selam ve baki dua ile.. Emanetim Rabbimize..B)
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SELAMETLEselamünaleyküm abla.amin inşaALLAH.selametle...
S.A...
KARDEŞİ ÇOK GÜZEL BİR DUA RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN...
SELAMETLE..
kişisel aktivite: lütfen bu sayfadan çıkarken peygamber efendizim H.Z MUHAMMED (SAV) e SALATU SELAM okuyunuz.