Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Her gün sevgiyle..... (5 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Kadın her sabah olduğu gibi o gün de beyaz değneği ve el yordamı ile otobüse binmişti. Şoför:
Soldan üçüncü sıra boş hanımefendi, dedi. Kadın 32 yaşında güzel bir bayandı ve eşi oldukça yakışıklı bir deniz subayı idi. Bundan bir kaç ay önce yanlış bir teşhis sonucu gerçekleştirilen ameliyatla gözlerini kaybetmişti genç kadın ve asla göremeyecekti. Beyi ameliyattan sonra acı gerçeği öğrenince yıkılmış ve kendi kendine bir söz vermişti. Asla karısını yalnız bırakmayacak ona sonuna kadar destek olacak, kendi ayakları üzerinde durana kadar cesaret verecekti. Günler geçiyordu. Kadın her geçen gün kendini daha kötü hissediyor, çok sevdiği kocasına yük olduğunu düşünüyordu. Eşinin bu içine kapanık, karamsar hali beyini çok üzüyordu. Bir an önce bir şeyler yapması gerekiyordu, hanımı günden güne kendi içine kapanık dünyasında kayboluyordu. Bütün gün düşündü beyi, nasıl yardım edebilirim güzeller güzeli eşime diye. Birden aklına eşinin eski işi geldi.

Geri dönmesini isteyecekti
Geri dönmesini isteyecekti. Ama bunu ona nasıl söyleyecekti, çünkü artık çok kırılgan ve neşesizdi. Bütün cesaretini toplayarak akşam hanımına konuyu açtı. Hanımı dehşetle gözlerini açtı:
Ben bunu nasıl yaparım ben körüm, diye bağırdı. Beyi ona destek olacağını, her sabah kendisinin işe bırakacağını ve akşamları da iş çıkışında alacağını ve ona çok güvendiğini söyledi. Çünkü eşini tanıyordu ve bunu başarabileceğini biliyordu. Kadın büyük bir umutsuzlukla kabul etti çünkü eşini çok seviyordu ve onu kırmak istemiyordu. Her sabah eşini işine bırakıyor ve akşamları da alıyordu fedakar beyi. Günler böyle ilerledi, hanımı eskisinden biraz daha iyiydi. Fakat beyi daha fazlasını istiyordu, kendisine söz vermişti sonuna kadar gidecekti. Akşam hanımına:
Artık işe kendin gidip gelmelisin, dedi. Kadın şaşırmıştı. Bunu asla yapamayacağını söyledi. Beyi ısrar edince onu yine kıramadı ve bütün cesaretini topladı. Bunu kendisi de istiyordu ama o kadar güveni yoktu. Sabahları kadın artık otobüs durağına kendisi gidiyor, otobüsüne biniyor ve otobüsten inerek işine gidebiliyordu. Günler günleri kovaladı, hiç bir problem yoktu.

Sizi kıskanıyorum
Yine bir gün otobüse binerken, şoför:
Sizi kıskanıyorum, hanımefendi dedi.
Kadın kendisine söylenip söylenmediğini anlayamadan, neden diye sordu. Şoför:
Çünkü her sabah sizin arkanızdan bir deniz subayı genç adam otobüse biniyor ve bütün yol boyunca sevgi ile size bakıyor, otobüsten indikten sonra yeşil ışıkta yolun karşısına geçmenizi bekliyor, siz binaya girdikten sonra arkanızdan size her gün sevgiyle el sallıyor, dedi.
Bayanlar bu sadece bir hikayedir. Lütfen gerçek sanıp eşlerinizden aynı sevgiyi beklemeyin:)

semos

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Her gün sevgiyle.....

:) hikayede olsa çok güzel. sağolun. inşallah böyle eşler nasip eder rabbim bizlere. selametle

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A SORSAK ACA SAMİMİYETLE KİM DOĞRU CEVAP VERİR.GERÇEKTEN YAPARLARMI YAPMAZLARMI BEYLER.S.A SORSAK ACA SAMİMİYETLE KİM DOĞRU CEVAP VERİR.GERÇEKTEN YAPARLARMI YAPMAZLARMI BEYLER.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

semos yazdı:
:) hikayede olsa çok güzel. sağolun. inşallah böyle eşler nasip eder rabbim bizlere. selametle
Hayırlısı olsun kardeşim dua ile

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

meftun61 yazdı:
S.A SORSAK ACA SAMİMİYETLE KİM DOĞRU CEVAP VERİR.GERÇEKTEN YAPARLARMI YAPMAZLARMI BEYLER.S.A SORSAK ACA SAMİMİYETLE KİM DOĞRU CEVAP VERİR.GERÇEKTEN YAPARLARMI YAPMAZLARMI BEYLER.

A.S. ABLAM,
BEN SAMİMİ OLARAK CEVAP VEREBİLİRMİYİM.
ŞİMDİ BURDA İKİ DURUM VAR, SORU SORULMUŞ, CEVAP VERMESEN DİYECEKLER Kİ, KOSKOCA SİTEDE EŞİ İÇİN BU FEDAKARLIĞI YAPACAK BİRİ ÇIKMADI. YOK YAPARIM DESEN , BAK ŞUNA BİRDE HAVA ATIYOR DİYECEKLER. BU SEBEPLE KENDİ ADIMA CEVAP VERİYORUM.
ALLAH C.C. DAHA İYİ BİLİR. BEN EŞİME ÖYLE BİR DURUMDA AYNI MUAMELEDEN BİLE FAZLASINI YAPARDIM DİYORUM.
ÇÜNKÜ BİZ BİLİYORUZ Kİ, GÜZELLİK, SERVET, SAĞLIK HEP BİRER İMTİHAN ALETİDİR. BİZ BU İMTİHANI GEÇMEK İSTİYORSAK BU SORULARI TEK GEÇMELİYİZ.
K.S.E.O.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
meftun61 yazdı:

A.S. ABLAM,
ŞİMDİ BURDA İKİ DURUM VAR, SORU SORULMUŞ, CEVAP VERMESEN DİYECEKLER Kİ, KOSKOCA SİTEDE EŞİ İÇİN BU FEDAKARLIĞI YAPACAK BİRİ ÇIKMADI. YOK YAPARIM DESEN , BAK ŞUNA BİRDE HAVA ATIYOR DİYECEKLER. BU SEBEPLE KENDİ ADIMA CEVAP VERİYORUM.
ALLAH C.C. DAHA İYİ BİLİR. BEN EŞİME ÖYLE BİR DURUMDA AYNI MUAMELEDEN BİLE FAZLASINI YAPARDIM DİYORUM.
ÇÜNKÜ BİZ BİLİYORUZ Kİ, GÜZELLİK, SERVET, SAĞLIK HEP BİRER İMTİHAN ALETİDİR. BİZ BU İMTİHANI GEÇMEK İSTİYORSAK BU SORULARI TEK GEÇMELİYİZ.
K.S.E.O.
S.A ABİM SENİN YAPACAĞINA İNANIYORUM.

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı

s.a çok hoş bır hıkaye bulup yollamışsın tşk ederım.öyle bır eşin bu zamanda oldugunu düşünmüyorum açıkcası.ama rabbım herşeyın hayırlısını versın.a.e.o.B)B)

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun... sevgiyi anlatan çok güzel bir hikaye ablacım... ellerine sağlık

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

tuba20

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.Hayırlı geceler cümleten,ablacım gerçekten çok duygusal bir hikaye iyi günde ve kötü günde diye işte buna derler,şimdi böylesine fedakarlık nerde,şimdi insanlar sağlam olan eşlerini bırakıyorlar veya aldatıyorlar.Rabbim yardım etsin.DUA İLE

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

tuba20 yazdı:
S.A.Hayırlı geceler cümleten,ablacım gerçekten çok duygusal bir hikaye iyi günde ve kötü günde diye işte buna derler,şimdi böylesine fedakarlık nerde,şimdi insanlar sağlam olan eşlerini bırakıyorlar veya aldatıyorlar.Rabbim yardım etsin.DUA İLE
A.S.Kardeşim,Rabbim sizden razı olsun dua ile

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
meftun61 yazdı:

A.S. ABLAM,
K.S.E.O.
s.a. rabbim kimseyi gücünün yetmediği şeylerle imtihan etmesin.helal olsun abicim sizede bu cevap yakışırdı allaha emanet olun

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

hikayede olsa etkileyici ellerine sağlıkB)B)B)....ALLAH C.C. HAYIRLI EŞLER NASİP ETSİN.(AMİN)....ALLAH'A EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE..

ARAP-BEN

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KADINLARIN KADIN OLDUĞU İÇİN YAPMAM YAPAMAM AMA ALLAH İÇİN YAPARIMM..............KADININ SAVAŞI KOCASIYLA İYİ GEÇİNMESİDİR...HZ.ALİ.. * ALLAHIN ARSLANI..*

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt