Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HER GÜN OKUNACAK DUÂLAR (13 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
3. GüNüN DuASı

3. GüNüN DuASı

besmele1.gif
دعاء اليوم الثالث: اللهمّ ارْزُقني فيهِ الذّهْنَ والتّنَبيهَ وباعِدْني فيهِ من السّفاهة والتّمْويهِ واجْعَل لي نصيباً مِنْ كلّ خَيْرٍ تُنَزّلُ فيهِ بِجودِكَ يا أجْوَدَ الأجْوَدينَ

3. Günün Duası: “ALLAH,ummerzugnî fîh’iz-zihne ve’t-tenbîh ve bâidnî fîhi min’es-sefâheti ve’t-temvîh vec’al lî nesîben min kulli hayrin tunzilu fîh, bi-cûdike ya ecved’el ecvedîn.”

Anlamı: ALLAH’ım! Bu günde bana zekâ ve uyanıklık (ibadet ve itaatten gafil olmama) hali ver; beni cahillik ve batıl işlerden uzaklaştır. Bu günde indirdiğin her hayırdan bana da bir nasip ayır; cömertliğin hakkına ey cömertlerin en cömerdi!

maviglkopyalazf8if3.jpg

3se1uh2sl0qi6yp7.gif

22311330cs3ix3.gif

ÇoK ÖNeMLiDiR ÜyE KaRDeŞLeRiMiZ MuTLaKa OKuMaLıDıR

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm hafize teyzem allah c.c. razı olsun ramazan ı şerifleriniz mübarek olsun allah c.c. emanet olun hayırlı ramazanlar

aşkavuslat

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm duamiz kabul olsun inşaallah amin...

reyyanur

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun paylaşım için bende yeni aranıza teşrif ettim gerci daha önce bu sitede dolaşıyordum ama üyeligi yeni yaptım hayırlı ramazanlar...

--Eda--

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardesim ben bir dua ariyorum bende olan dua kitablarinda aradim bulamadim sen biliyorsan lutfen yazarmisin, taberek duasini ariyorum

gokcecıcek

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.Devamın amin demek için bekliyoruz.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. sevgili hafize teyze Allah razı olsun.ben bu formu 2 gün önce gördüm.tekrar girmek için dün epey aradım nasılsa bulamamıştım.Allah razı olsun tekrar çünki her güne bir dua olduğunu bilmiyordum.sağlıklı sıhhatli,rahmet dolu bir ramazan diliyorum.A.E.O.

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bu günün duasını bekliyoruz inşallah.

edas

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleykum
Amin..........
Allah razi olsun

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
besmele1.gif
دعاء اليوم الرابع: اللهمّ قوّني فيهِ على إقامَةِ أمْرِكَ واذِقْني فيهِ حَلاوَةَ ذِكْرِكَ وأوْزِعْني فيهِ لأداءِ شُكْرَكَ بِكَرَمِكَ واحْفَظني فيهِ بِحِفظْكَ وسِتْرِكَ يا أبْصَرَ النّاظرين

4. Günün Duası: “ALLAH,umme gavvinî fîhi alâ igameti emrik ve ezignî fîhi halâvete zikrik ve evzi’nî fîhi li-edâi şukrik bi-keramik vehfeznî fîhi bi-hifzike ve sitrik, ya ebsar’an-nâzirîn.”

Anlamı: ALLAH’ım! Bu günde emrini uygulamak için beni güçlendir; bu günde zikrinin güzel tadını bana tattır; kereminle beni bu günde şükrünü eda etmek için hazırla; bu günde hıfzın ve örtünle beni (günah ve beladan) koru; ey basiretlilerin en basiretli!

RıZa BeRKaN 'in İmzası
maviglkopyalazf8if3.jpg

3se1uh2sl0qi6yp7.gif

22311330cs3ix3.gif

ÇoK ÖNeMLiDiR ÜyE KaRDeŞLeRiMiZ MuTLaKa OKuMaLıDıR

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
5. Günün Duası...

5. Günün Duası...

5. Günün Duası: “ALLAH, ummecalnî fîhi min’el-musteğfirîn, vec’alnî fîhi min ibâdik’es-sâlihîn’el-gânitîn, vec’alnî fîhi min evliyâik’el-mugarrabîn, bira’fetike ya erham’er-râhimîn.”

Anlamı: ALLAH ’ım! Bu günde beni mağfiret dileyenlerden, sana itaat eden salih kullarından ve mukarreb velilerinden kıl; lütuf ve şefkatin hakkında ey merhametlilerin en merhametlisi!

maviglkopyalazf8if3.jpg

y1pblRtp2kHsbRpSpVcrnsrk0VLV7TpKJlZfBWEyyxy4bWResxzsLvSQyFMr2CYTLMB

22311330cs3ix3.gif

3se1uh2sl0qi6yp7.gif

Y.e.K.M

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.Çok güzel dualar ya. selametle...

nasırlı_kalp

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. Allah razı olsun paylaşım için..
ben herzaman siteye girip burdan takip etme imkanım olmuyo o yüzden bu dua diğer konunuz olan esmai hüsna kaynağınızın isimlerini öğrenebilirmiyim?

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
5. Günün Duası: “ALLAH, ummecalnî fîhi min’el-musteğfirîn, vec’alnî fîhi min ibâdik’es-sâlihîn’el-gânitîn, vec’alnî fîhi min evliyâik’el-mugarrabîn, bira’fetike ya erham’er-râhimîn.”

Anlamı: ALLAH ’ım! Bu günde beni mağfiret dileyenlerden, sana itaat eden salih kullarından ve mukarreb velilerinden kıl; lütuf ve şefkatin hakkında ey merhametlilerin en merhametlisi!

Amin. Allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt