Hicran-ı Aşk
Kayıtlı Kullanıcı
Hmm anladmm.. İnşaAllah düzelir. Rabbim büyük..
Benim ailem de İstanbul'da. Ben evlilik dolayısıyla Mersin'e geldim..
Mersin Yenişehir. Sen?
Hmm anladmm.. İnşaAllah düzelir. Rabbim büyük..
Benim ailem de İstanbul'da. Ben evlilik dolayısıyla Mersin'e geldim..
Mersin Yenişehir. Sen?
bende yenişehir 2.çevreyolu üzerinde migrosun ordayım
![]()
Ben de Kipa nın çaprazındayım..
yakın sayılır,çok uzak değilmişiz
içim bi garip oldu nedense,internette tanış aynı şehirde yaşa,birbirini tanımadan dua et,duygulandım nedense... şimdi sen yalnızsındırda arkadaşın falan vardır umarım ben ilk evlendiğimde malatyaya gelin gittim 2 seneye yakın orda kaldım,nisan ayında istanbula taşındım hiç arkadaşım yoktu çok sıkıntı çektim.o yüzden gurbete gelin gidenlere bu açıdan çok üzülürüm içim cızz eder hep yaşadıklarım gelir aklıma,inşallah sen o sıkıntıları yaşamıyorsundur.bi sıkıntın olursa hiç çekinme ben polis ve öğretmen çocuğum iki abimde biri polis diğeride önemli bi mevkide çalışıyor zarasız insanlarız,emin ol elimden ne gelirse seve seve yaparım arkadaş olurum sana benimde pek arkadaşım kalmadı burda...
![]()
Evet.. Arkadaşlarım var.. Benim de eşim polis![]()
O şekilde tanıştık arkadaşlarla.. Sıkıntım yok çok şükür.
Arkadaşlarım da hepsi polis eşi zaten..
Allah razı olsun canım, sağolasın..
Görüşmek, tanışmak isterim..
Bende aslen malatyaliyim evlenince burdura yerlestim baslarda biraz zor oluyor gurbet ama zamanla alisiyosun kimsesizlerin kimsesi size sahip cikiyor cok sukur.siz bence belkide hergun ayni yoldan gecip ayni arabaya biniyorsunuz hatta kalbun kesir hicranfarukyavuz a su ucreti uzatirmisin bile demis olabilir.![]()
Bende aslen malatyaliyim evlenince burdura yerlestim baslarda biraz zor oluyor gurbet ama zamanla alisiyosun kimsesizlerin kimsesi size sahip cikiyor cok sukur.siz bence belkide hergun ayni yoldan gecip ayni arabaya biniyorsunuz hatta kalbun kesir hicranfarukyavuz a su ucreti uzatirmisin bile demis olabilir.![]()
Hicrancim hangi yillarda malatyadaydin belki bizde ayni arabaya binmisizdir benim ucretide uzatmis olabilirsin,![]()
![]()
Ben de alıştım.. Ama İstanbul özlemim de bitmiyo..
Benim de Burdur'lu ve Malatya'lı arkadaşlarım var..
Saka bir yana sabir kardesim dualarimdasin...kim bilir belki
ah malatya ah ne günler geçirdim bi bilsen ama özlüyorum yinede.ben pek alışamamıştım burdaki hayatım çok aktifti orda tam tersi oldu eve kapandım kaldım zaten sorunlarımızın temelide bundan çıkmaya başlamıştı birbirimize sarıp durduk.yaşanacakmış işte elden bişey gelmiyor.tevekkül,tevekkül,tevekkül...
![]()
Ben de alıştım.. Ama İstanbul özlemim de bitmiyo..
Benim de Burdur'lu ve Malatya'lı arkadaşlarım var..
canım 2010-2012 nisan ayına kadar malatyadaydım sıtmapınarının orda perşembe pazarına yakın yerde oturuyordum eşim malatyapark avm de müdürdü.olabilir uzatmışımdır belkide...![]()
Saka bir yana sabir kardesim dualarimdasin...
Evet biliyordum annemlerde imamhatibin orda oturuyolar bilseydim boyle olacagini seni bizimkilere emanet ederdim yanliz kalmazdin...
Evet biliyordum annemlerde imamhatibin orda oturuyolar bilseydim boyle olacagini seni bizimkilere emanet ederdim yanliz kalmazdin...
Evet bende fark ettim zaten ilk adini gorunce tanidik sandim benim teyzemin oglunun adi faruk yavuz ama yer mersin istanbul gorunce olmadigini anladim.ben 85 liyim malatya lisesi mezunuyum ama imamhatipli cok arkadasim var belkide taniyor olabilirim.bu arada biraz daha deşelesek belki hısım çıkacaz seninle.benim küçük görümcem imamhatipten mezun malatya 84 doğumlu.hani belki sende imamhatipliysen tanırsın onu.
İmkanlar el versede yuvanizi kurtarmak adina biseyler yapabilsek bir malatyali olarak uzuldum bir bayan olarak ise icim acidi duamdasin kardesim bir anlikta olsa tebessum ettirebildiysem ne mutlu bana.