baslık yazsını okuyunca biraz korkarak actım ama sonucu güzeldi selam ve dua ile
Vealeykümselam.
Allaha emanet olun.........:a07:
baslık yazsını okuyunca biraz korkarak actım ama sonucu güzeldi selam ve dua ile
Allah Razı Olsun kardeşim.
hiç böyle harika bir bdeddua görmemiştim allah razı olsun
selamün aleyküm canım eline koluna sağlık ilk gördüğümde bune bıçım şey böyle dedim ve okuyunca nasıl güldüm:a35: rabbim sanada inlallah bu yazdıklarından çektırsin allaha emanet ol
Çektirsinsana, çok çektirsin...![]()
Öyle bol zikirler çektirsinki elinde tesbihler eskisin...
Öyle kimselere çektirsin ki huyunu; salihlere, velilere, şehitlere benzeyesin...
Öyle ulvi şeylere hasret çektirsin ki cümle hasretlerden vazgeçesin...
Öyle güzel fotoğraflar çektirsin ki, bakanlar varlığın keskin ucunun kalplerine tefekkürle battığını hissetsin...
Öyle güzel filmler çektirsin ki, seyredenler kendi kimliklerinin kuyuya düşüp, dünya bezirganlarınca ucuza satılmaya çalışıldığını farketsin...
İlle de beddua etmek geliyorsa içinden, böylesi de var...
bİLMUKABELE KARDEŞİM.BEDDUANIN AYINISINI SANA İADE EDİYORUZ. ALLAH SİZEDE ÇEKTİRSİN.(SELAM VE DUA İLE FARKLI BAKIŞ AÇISINDAN BEDDUA GÜZELDİ)TEŞEKKÜRLER.
hiç bi beddua bukdar güzel gelmemişti inşallah bu beddua tutaremeğine sağlık
selamün aleyküm amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn ecmain böyle bedduaya da can kurban eline sağlık kardeşlik selametle kal allaha emanet ol
selamün aleyküm canım eline koluna sağlık ilk gördüğümde bune bıçım şey böyle dedim ve okuyunca nasıl güldüm:a35: rabbim sanada inlallah bu yazdıklarından çektırsin allaha emanet ol
mesajın başına bakınca acaba kardeşimize yanlış bişeymi yaptılar dedim vallaha korktum ama böyle bedduaya can kurban sağol kardeşim
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
mesajın başlığını okuyunca bende çok şaşırdım.ama içerik mükemmel ötesi.allah razı olsun.allah yar ve yardımcınız olsun.selametle kalın...
inşallah bütün bedualar böyle olur .emeğine sağlık selametle