Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hepatit b (1 Kullanıcı)

eminealimagden

Kayıtlı Kullanıcı
SEVGİLİ KARDEŞLERİM SİZE BİR SORUM OLACAK BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

BEN HEPATİT B TAŞIYICISIYIM AMA DURUMUM VE KARACİĞERİM GAYET İYİ FAKAT EVLİYİM EŞİM AŞI YAPTIRMADI ÇÜNKÜ BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMADILAR BİZE. EĞER BİR BEBEĞİMİZ OLURSA SONUÇLARI NE OLUR? YADA HEMEN AŞIYAMI BAŞLAMALIYIZ? :a36:

armour

Kayıtlı Kullanıcı
allah şifa versin kardeşim..babamda hepatit b taşıyıcısı anneme bulaşmadı ancak her şeye rağmen gidip aşı yaptık hepimiz.galiba aşı tesirli 5 kardeşiz abim haricinde hiç birimizde yok abim aşı dahi olmadı çünki önce test yapıp sonra aşı yapıyorlar. bizim baba tarafında bu hastalığı taşıyan var ama karısına veya çocuğuna bulaşanı görmedim.senin dikkat etmen lazım yemene içmene karaciğer bu hastalık sonucu yorgun düşüyor elinden geldiğince sağlığına yemene uyumana dikkat et,babam yıllardır yağlı veya kalorili ne bileyim kırmızı et dahi tüketmiyor..tavsiye olarak bu kardeşinden kabul edersen sevinirim allaha emanet..

eminealimagden

Kayıtlı Kullanıcı
çok sağol ALLAH razı olsun kardeşim. nasihatlerin için. ALLAH gönül muradını versin babanada acil şifalar versin inşaallah.

zenan

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH acil şifalar versin kardeş..benimde babam taşıyıcı hepatit b....bizde ailecek aşı oluyoruz...aşıyı 5 senede bir oluyorsun.ALLAH ın izniyle hiçbir sorun çıkmıyor.....yemene içmene ve doktor kntrollerine dikkat edersen hiçbir şey olmaz inş....

eminealimagden

Kayıtlı Kullanıcı
sağol sendenden ALLAH razı olsun kardeşim. ALLAH herkese acil şifalar nasip etsin. hayırlı cumalar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt