ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHÜ VE BERAKATÜHÜ KARDEŞİM..
lafımızı yanlış anlama, sinirlenmen, üzülmen, karamsarlaşman, aklına hayaline gelmeyen, bir türlü ifade edemediğin duygulara kapılman çok normal.. okuyan herkesin başına geliyor.. ama bu yazıları hazırlayanın başına gelenleri bilseniz
psikolojimiz elhamdülillah! hayatta hiç olmadığı kadar iyi.. ama psikologlar bile kaçıyor orası ayrı.. bu yazılar sadece yazanın düşünceleri değil kardeşim, sadece hazırlayanın düşünceleri olamaz zaten.. bu yazıyı okuyan, okumayan, herkesten bir parça var bu yazıda.. okuduğu zaman içinde bulunduğumuz durumun vehametini kavramış oluyoruz.. elbette böyle olmayan bir yer vardır kardeşim.. vardır değil! var da.. evde tv var, izlemiyorum, pcyi hazırladığımız bilgileri insanlara ulaştırailmek için mecburen kulllanıyoruz, çünkü hazırladığımız bu bilgileri yüzyüze hiç kimseye anlatamıyoruz
3 hattım vardı, üçünü de kırdım, eskiden telefon mu vardı
bunların olması, hayatımızı daha da çıkmaza sürükler kardeşim.. önemli olan bunlar olduğu halde, şeytanın vesveselerini deşifre edebilmek; ve içinde bulunduğumuz durumun vehametini kavrayabilmektir..
ahir zamandayız kardeşim.. ahir zamanın ilk bölümünün sonlarına yaklaşmaktayız.. ALLAH AZZE VE CELLE'nin adaleti her zaman tecelli eder; sabırlılar ve sabırsızlar ortaya çıkar..
herkesin, bütün varlıkların bir vazifesi vardır kardeşim, şu dünyada.. ALLAH AZZE VE CELLE bilir; belki de bizim hayatı dert etmeye başlamamız ve ulaşabildiğimiz herkese de dert ettirmeye başlamamız gerekiyordur.. deliliğimize ver gül geç kardeşim.. site hazırladık; yazıların devamını orda, daha geniş açıklamalı bölümler var ama, bazı konuların içeriği dolayısıyla başka sitelerde yayınlayamıyoruz.. mesaj sayımız az olduğundan dolayı da site adresini kabul etmiyor.. .delininbiriyimiste.tr.gg
bizim için, ALLAH indinde olan önemdilir! ALLAH AZZE VE CELLE indinde olan önemli olmalıdır.. gerisi teferruattır kardeşim..
kal sağlıcakla..
ALLAH'a ısmarladık..
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHÜ VE BERAKATÜHÜ..