Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hep bilmediğimiz, aramaktan vazgeçemediğimiz bir arayış içinde olmadık mı hep 2 (1 Kullanıcı)

delinin biri

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Tem 2009
Mesajlar
135
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Web Sitesi
delininbiriyimiste.tr.gg

Türkiye genelinde 255 kopya ile 303 salonda gösterime giren 'Allah'ın Sadık Kulu: Barla'yı ilk 3 günde 184 bin kişi izledi. İstanbul'da salonları dolduran vatandaşlar, filmin senaryo ve animasyon kalitesi olarak son derece doyurucu olduğunu söyledi.

Türkiye'nin ilk uzun metraj 3D animasyon filmi 'Allah'ın Sadık Kulu: Barla' vatandaşlardan tam not aldı. İstanbul'da filmi izleyen seyirciler, filmin son derece kaliteli olduğu görüşünde birleşti. Sinemaseverler, "Film anlatılacak gibi değil, mutlaka yaşanması gerekir." şeklindeki sözlerle duygularını dile getirdi. Özellikle çocukların büyük beğenisini toplayan film için sinemaseverlerin ortak görüşü, "Çok güzeldi" oldu.

Filmi, Türkiye genelinde ilk 3 günde 184 bin kişinin izlediği belirtildi. İlk rapora göre 10 bin seyirciyle Adana birinci sırada yer alıyor. 4 Kasım'da izleyiciyle buluşan animasyon filmi, Bediüzzaman Said Nursi'nin mücadele dolu hayatının en çarpıcı dönemlerinden biri olan Barla hayatını anlatıyor. Film, 'Risale-i Nur Külliyatı'nın ne zorluklarla yazdıklarını ele alıyor.

(CİHAN)
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt