Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hele şükür ben geldim.önce sitenin müdürüne erkan abi. (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Ben çikiyorum.geç bile kaldim.uyumam lazim.sabahçiyim.yarin yine girerim..allaha emanet olunnn...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Maşaallah Mücahide kardeşim,tekrar hoşgeldin aramıza.
Büyük geçmiş olsun,Rabbım birdaha yaşatmasın sana böle bi keder.
İnşaallah İslamın hizmetkarlarından,Kur'anın hizmetkarlarından olursun.

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun teşekür ederim......amin inşallah en çok zaaten bana böle dua edin....inşallah hafiz olurumm.bende sizi tanimiyorum.taniştima memnun oldum.sizde yenisiniz heralde hoşgeldiniz.allah sizi korusun....

Canım bende tanıştığımıza memnun oldum. Hoşbuldum canım... Rabbim seni ve senin gibi çocuklarıda korusun ve çoğaltsın... Benimde 8 yaşında kızım var oda inşallah senin gibi olur. Bende ona bildiğim şeyleri öğretmeye çalışıyorum. Yazın Kur'an-ı Kerim kursuna göndermeyi istiyorum nasip olursa... İnşallah oda senin gibi bilinçli dinine bağlı biri olarak büyür. Sende benim kızıma dua et olur mu canım?... ALLAH başarılarının devamı getirsin...Amin...:a29::a29:

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
SELAMÜN ALEYKÜM İNCİNUR KARDEŞİM SENİ ARAMIZDA GÖRMEK NE MUTLU.RABBİM SENİ RESULULLAH YOLUNDAN AYIRMASIN İNŞAALLAH.RABBİM SAĞLIK SIHHAT AFİYET VERSİN.BİZ SENİ ÇOK SEVDİK SEVECEĞİZDE.SELAM VE DUA iLE KAL İNŞAALLAH.

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
ah minikim benim hoşgeldin ne kadar güzel şeyler yazmışsın sen öyle inci tanesiB)
Rabbim seni nazarlardan korusun, anneciğin ne kadar şanslı ki senin gibi bir evlat nasip etmiş Rabbim hakkıyla yetiştirmiş ablacım seni inşaallah bu yoldan hiç ayrılmaz çok daha hayırlı yerlere gelirsin yavrucum, kocaman öpüyorum o gül yanaklarından, Rabbime emanet ol...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamüaleykum...

Esselamüaleykum...

Hoşgeldin Mücahide İNCİNURumuz...
Hoşgeldin...
Rabbimize binlerce şükür...
ŞAFİ ismiyle şifa vermiş maşallah...
O güzel ve hayırlı sözlerine bağışlamış Rabbim seni...
RAbbim her daim sağlık-sıhhat versin inşallah...
Aramızda görmek çok güzel seni...

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Maşaallah Mücahide kardeşim,tekrar hoşgeldin aramıza.
Büyük geçmiş olsun,Rabbım birdaha yaşatmasın sana böle bi keder.
İnşaallah İslamın hizmetkarlarından,Kur'anın hizmetkarlarından olursun.

sizede maşallah kardeşim.hoşbulduk.amin.allaha emanet olun.:a07:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Canım bende tanıştığımıza memnun oldum. Hoşbuldum canım... Rabbim seni ve senin gibi çocuklarıda korusun ve çoğaltsın... Benimde 8 yaşında kızım var oda inşallah senin gibi olur. Bende ona bildiğim şeyleri öğretmeye çalışıyorum. Yazın Kur'an-ı Kerim kursuna göndermeyi istiyorum nasip olursa... İnşallah oda senin gibi bilinçli dinine bağlı biri olarak büyür. Sende benim kızıma dua et olur mu canım?... ALLAH başarılarının devamı getirsin...Amin...:a29::a29:

AMİN ABLACIM.ALLAH BAĞIŞLASIN.İNŞALLAH SİZİN KIZINIZDA DİNİNE SAYGILI İMANLI BİR ÇOZUK OLSUN.TMM ABLAM EDERİM.AMİNN:a07:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM İNCİNUR KARDEŞİM SENİ ARAMIZDA GÖRMEK NE MUTLU.RABBİM SENİ RESULULLAH YOLUNDAN AYIRMASIN İNŞAALLAH.RABBİM SAĞLIK SIHHAT AFİYET VERSİN.BİZ SENİ ÇOK SEVDİK SEVECEĞİZDE.SELAM VE DUA iLE KAL İNŞAALLAH.

ALEYKÜM SELAM.İNŞALLAH.BENDE SİZİ ÇOK SEVDİM SEVECEĞİMDE.SELAM VE DUA İLE KALIN.:a07:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
ah minikim benim hoşgeldin ne kadar güzel şeyler yazmışsın sen öyle inci tanesiB)
Rabbim seni nazarlardan korusun, anneciğin ne kadar şanslı ki senin gibi bir evlat nasip etmiş Rabbim hakkıyla yetiştirmiş ablacım seni inşaallah bu yoldan hiç ayrılmaz çok daha hayırlı yerlere gelirsin yavrucum, kocaman öpüyorum o gül yanaklarından, Rabbime emanet ol...

HOŞBULDUK.İNŞALLAH.BENDE KOCAMAN ÖPÜYRUM ABLAMM.Rabbime emanet ol:a07:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldin Mücahide İNCİNURumuz...
Hoşgeldin...
Rabbimize binlerce şükür...
ŞAFİ ismiyle şifa vermiş maşallah...
O güzel ve hayırlı sözlerine bağışlamış Rabbim seni...
RAbbim her daim sağlık-sıhhat versin inşallah...
Aramızda görmek çok güzel seni...

Hoşbulduk mavci abi.amin teşekkür ederim.allah tüm hastalara şifa versin.allaha emanet ol abi.:a07:

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
incinurum bak hemşehriyiz sen neresindesin bursamızın bakalım :a16:

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam mücahide incinurumuz
hoşgeldin sefalar getirdin
seni tekrar burda görmek çok güzel
maşallah çok tatlısın:)
Rabbim tüm hayır dualarını kabul etsin canım
ALLAHa emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım incinurcum hoş geldin .şükürler olsun seni tanıdım incinur.o kadar güzel yüreklisin ki ablacım.çok iyi yerlere geleceksin ve herkese çok güzel örnek olacaksın incinur.ne güzel haberlerle gelmişsin.RABBİM tüm sıkıntılarını kolaylkla atlatmanı nasip etsin incinurcum.ALLAHA emanet ol

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam mücahide incinurumuz
hoşgeldin sefalar getirdin
seni tekrar burda görmek çok güzel
maşallah çok tatlısın:)
Rabbim tüm hayır dualarını kabul etsin canım
ALLAHa emanet ol

hoşbulduk ablacım.
sende çok tatlısın ablacım..amin amin amin..sende allaha emanet ol..
:a29:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
canım incinurcum hoş geldin .şükürler olsun seni tanıdım incinur.o kadar güzel yüreklisin ki ablacım.çok iyi yerlere geleceksin ve herkese çok güzel örnek olacaksın incinur.ne güzel haberlerle gelmişsin.RABBİM tüm sıkıntılarını kolaylkla atlatmanı nasip etsin incinurcum.ALLAHA emanet ol

hoşbulduk ablacım.şükürler olsun bende sizi tanıdım..inşallah ablacım.hepimiz güzel yerlere gelelim...:a29:amin amin amin.:a29:sende allaha emanet ol..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt