allah razi olsun teşekür ederim......amin inşallah en çok zaaten bana böle dua edin....inşallah hafiz olurumm.bende sizi tanimiyorum.taniştima memnun oldum.sizde yenisiniz heralde hoşgeldiniz.allah sizi korusun....
Maşaallah Mücahide kardeşim,tekrar hoşgeldin aramıza.
Büyük geçmiş olsun,Rabbım birdaha yaşatmasın sana böle bi keder.
İnşaallah İslamın hizmetkarlarından,Kur'anın hizmetkarlarından olursun.
ALLAHIM seni nazarlardan korusun
Canım bende tanıştığımıza memnun oldum. Hoşbuldum canım... Rabbim seni ve senin gibi çocuklarıda korusun ve çoğaltsın... Benimde 8 yaşında kızım var oda inşallah senin gibi olur. Bende ona bildiğim şeyleri öğretmeye çalışıyorum. Yazın Kur'an-ı Kerim kursuna göndermeyi istiyorum nasip olursa... İnşallah oda senin gibi bilinçli dinine bağlı biri olarak büyür. Sende benim kızıma dua et olur mu canım?... ALLAH başarılarının devamı getirsin...Amin...:a29::a29:
SELAMÜN ALEYKÜM İNCİNUR KARDEŞİM SENİ ARAMIZDA GÖRMEK NE MUTLU.RABBİM SENİ RESULULLAH YOLUNDAN AYIRMASIN İNŞAALLAH.RABBİM SAĞLIK SIHHAT AFİYET VERSİN.BİZ SENİ ÇOK SEVDİK SEVECEĞİZDE.SELAM VE DUA iLE KAL İNŞAALLAH.
ah minikim benim hoşgeldin ne kadar güzel şeyler yazmışsın sen öyle inci tanesiB)
Rabbim seni nazarlardan korusun, anneciğin ne kadar şanslı ki senin gibi bir evlat nasip etmiş Rabbim hakkıyla yetiştirmiş ablacım seni inşaallah bu yoldan hiç ayrılmaz çok daha hayırlı yerlere gelirsin yavrucum, kocaman öpüyorum o gül yanaklarından, Rabbime emanet ol...
Hoşgeldin Mücahide İNCİNURumuz...
Hoşgeldin...
Rabbimize binlerce şükür...
ŞAFİ ismiyle şifa vermiş maşallah...
O güzel ve hayırlı sözlerine bağışlamış Rabbim seni...
RAbbim her daim sağlık-sıhhat versin inşallah...
Aramızda görmek çok güzel seni...
incinurum bak hemşehriyiz sen neresindesin bursamızın bakalım :a16:
ablacım ben gazcılardayım.hani sakarya camisi vrya ordayım.sen nerdesin ablacım.
aleyküm selam mücahide incinurumuz
hoşgeldin sefalar getirdin
seni tekrar burda görmek çok güzel
maşallah çok tatlısın
Rabbim tüm hayır dualarını kabul etsin canım
ALLAHa emanet ol
canım incinurcum hoş geldin .şükürler olsun seni tanıdım incinur.o kadar güzel yüreklisin ki ablacım.çok iyi yerlere geleceksin ve herkese çok güzel örnek olacaksın incinur.ne güzel haberlerle gelmişsin.RABBİM tüm sıkıntılarını kolaylkla atlatmanı nasip etsin incinurcum.ALLAHA emanet ol