Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hele şükür ben geldim.önce sitenin müdürüne erkan abi. (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
bismillah
sizi çok özledim .daha önce gelicektim ama siteye giremedim.mail attım erkan abiye hep, oda bana mail attı yeni şifre verdi..abi allah razı olsun çok sevindim.gevher abide sölemiş erkan abiye allah ondanda razı olsun

evet ben çok hasta oldum ondan giremedim.ama burda bana çok dua eden abiler ablalar olmuş annem sölyeldi..dersim yeni bitti şimdi girdim.9.30 uyuyacam.ama yarın yine girerim artık.
bana dua eden abilerde ablalardan allah razı olsun
siteye giremedim ama ben dinime hizmet ediyorum merak etmeyin.
bide güzel bir haber vereyim hani ben yazın kuran kursunu bırakmıştım ya camiye gidiyordum.çok kalabalıktı bana sırada gelmiyordu.zaten kuran öğrenmek için niye yazı bekleyelimki demi.ben pazartesi perşebe ve cumartesi günleri 1 saat hafız ablaya gidiyorum.bizim yan apartmanda oturuyor.ben hep dua etmiştim allahım bana hayırlı bir hoca ver diye allah verdi.özlem hocamı çok seviyorum çok iyi abla.

bitane daha haberim var
yakında sohbetler başlıcak biz o sohbete mesela namz kılmayan oruç tutmayan dinini bilmeyenleri davet etcez bende hadis okucam çok güzel demi.

mesela her sohbette bi konu olcak
mesela=namaz o konuyla ilgili hadisler bulup okucam.yani yavaş yavaş sohbet vermeye başlıcam.canım hafız ablam söledi.

ben çok hasta oldum.ama hiç allahıma isyan etmedim.çünkü allah beni belki deniyordur.ama ağladım şimdi yalan sölemim ama canım yandığı için ağladım.bide erkek doktor olduğu için sinirim bozuldu.o iyi doktormuş ona götürdüler.bende ben erkek istemiyorum dedim. ama sen daha küçüksün dediler bende bişey diyemedim.:a03

doktorum burası hep çocuk hastanesi.çocuklar vr dedi.bişey olmaz dedi.e sende mi çocuksun doktor....dicektim ama hadi neyse.çok utandım allah affetsin beni.
bu arada yeni bir kitaba başladım.ben okuyım size sonra anlatırım.neyse çok konuştum.kusura bakmayaın.ama idare edin 3 aydır burda yoktum.

şimdi duamı edim=

allahım ümmedi muhmmedi ısla et.allahım ümmedi muhammede hidayet ver.allahım ümmed muhammedi affet.bana dua eden abilere ablalara sende yanlız bırakma.kalbinizde allah aşkı muhammed aşkı hiç bitmesinn.:a12:ehli sünnetten ayrılmayın kurandan ayrılmayın.AMİNNNN

EL FAATİHA

GEVHER

Yönetici
ve aleykümselam İncinur kardeşimiz...

Hoşgeldin , sefalar getirdin.
Şükür kavuşturana...

Ve gelirken beraberinizde de ne güzel haberler getirmişsin . Rabbim razı olsun senden , bu güzel müjdelerle bizleri mutlu ettin.

Rabbim ilmiyle donatsın seni ve bu öğrendiğin ilimlerle de amel etmeyi nasip etsin.

Hayırlı geceler kardeşim.

Not: Dua kampanyamıza seni de bekliyoruz Mücahidemiz... :a12:

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
ay canım maaşallah sen bu yaşta neler biliyorsun böyle.
ileri de inşallah sen de o ablan gibi hafız olursun dine çok büyük faydaların olur.
Allah a emanet ol canım

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam İncinur kardeşimiz...

Hoşgeldin , sefalar getirdin.
Şükür kavuşturana...

Ve gelirken beraberinizde de ne güzel haberler getirmişsin . Rabbim razı olsun senden , bu güzel müjdelerle bizleri mutlu ettin.

Rabbim ilmiyle donatsın seni ve bu öğrendiğin ilimlerle de amel etmeyi nasip etsin.

Not: Dua kampanyamıza seni de bekliyoruz Mücahidemiz... :a12:

hoşbulduk gevher abi.allah razı olsun.tabi ilim öğrenmek her müslümana farz.mesea şuan okuduğum kitapta şu yazıyo::

1 ilim öğrenceksin
2 öğrendiklerinle amel ediceksin.yani ibadet edicez.
3 ibadetlerimizi allah rızası için yapıcaz
dua kampanyasına ben zaten gizli mücahide olarak katılıyorumm:a15::a15:

ama katılsam dahamı sevap olur.gizli yapsammı sevap olur?????

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
ay canım maaşallah sen bu yaşta neler biliyorsun böyle.
ileri de inşallah sen de o ablan gibi hafız olursun dine çok büyük faydaların olur.
Allah a emanet ol canım

sizede maşalllah ablacım.sizde çok şey biliyosunuzdsur.inşallah binlerceee öğrencim olur.inşallahh:a15:

GEVHER

Yönetici
hoşbulduk gevher abi.allah razı olsun.tabi ilim öğrenmek her müslümana farz.mesea şuan okuduğum kitapta şu yazıyo::

1 ilim öğrenceksin
2 öğrendiklerinle amel ediceksin.yani ibadet edicez.
3 ibadetlerimizi allah rızası için yapıcaz
dua kampanyasına ben zaten gizli mücahide olarak katılıyorumm:a15::a15:

ama katılsam dahamı sevap olur.gizli yapsammı sevap olur?????

Bak beni daha da mutlu ettin kardeşim , demek senin dualarında da yer alıyorduk... :a15:

Gönlünden nasıl geçiyorsa o şekilde duaya devam et kardeşim , önemli olan senin içinden geldiği gibi dua etmen.
Biz de zaten annen için ettiğimiz dualarda sana da yer vermiştik tabii ki...

Ama kampanyamıza katılırsan tüm dualardan da ayrıca nasiplenirsin..

Gönlün nasıl devam etmek istiyorsa , bizim kabulümüzdür ...

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah akıllı kardeşim...Allah ilmini artırsın...inşallah mücahide olursun...senin gibi kardeşlere ümmetin ihtiyacı var...

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Bak beni daha da mutlu ettin kardeşim , demek senin dualarında da yer alıyorduk... :a15:

Gönlünden nasıl geçiyorsa o şekilde duaya devam et kardeşim , önemli olan senin içinden geldiği gibi dua etmen.
Biz de zaten annen için ettiğimiz dualarda sana da yer vermiştik tabii ki...

Ama kampanyamıza katılırsan tüm dualardan da ayrıca nasiplenirsin..

Gönlün nasıl devam etmek istiyorsa , bizim kabulümüzdür ...

katılmak daha iyise katılırım..........ben o konuyu inceleyim oraya yazayım abiii

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
Canım seni tanımıyorum ama çok iyi yerlere geleceğinden eminim.. Maaşallah çok güzel hayırlı şeyler yapıyorsun... ALLAH devamını getirir inşallah ve bir sürü öğrencin olur, senin gibi gönlü güzel hayırlı insanlar yetiştirirsin... Çok çok geçmiş olsun... Öpüyorum canım benim...

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah akıllı kardeşim...Allah ilmini artırsın...inşallah mücahide olursun...senin gibi kardeşlere ümmetin ihtiyacı var...

sizede maşallahh kardeşim.evet peygamberimiz kıyamet günü ağlıyacak.ümmetim ümmetim ümmetim diyecek.en çok buna üzülürüm.
ALLAH MÜCAHİDE ve MÜCAHİD gençlerin .çocukların sayısını arttırsın .AMİN AMİN AMİN.........................
ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞİM....

Cileli54

Kayıtlı Kullanıcı
Kardesim Allah acil sifalar versin,saf ve samimiyetin herhelinden belli,herkez bir sekilde imtahan ediliyor,seni de imtahanini basaranlardan eylesin insALLAH.

ALLAH'a emanet ol. Amin

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
canım seni tanımıyorum ama çok iyi yerlere geleceğinden eminim.. Maaşallah çok güzel hayırlı şeyler yapıyorsun... Allah devamını getirir inşallah ve bir sürü öğrencin olur, senin gibi gönlü güzel hayırlı insanlar yetiştirirsin... çok çok geçmiş olsun... öpüyorum canım benim...

allah razi olsun teşekür ederim......amin inşallah en çok zaaten bana böle dua edin....inşallah hafiz olurumm.bende sizi tanimiyorum.taniştima memnun oldum.sizde yenisiniz heralde hoşgeldiniz.allah sizi korusun....

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Hoş geldin gül yürekli mücahide kardeşimiz..
Büyük geçmişler olsun,Allahcc şifalar nasip buyursun inşaALLAH...
Allahcc ve Resul yolunda dimdik koşasın inşaALLAH...
Allahcc seni razı olduğu kullar cümlesinden eylesin...
Dualarındayım,dualarını beklerim can kardeşimiz...
Allahcce emanet olasın..
Allahcc yar ve yardımcın olsun..
BESMELE...SELAM...DUA...

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Kardesim Allah acil sifalar versin,saf ve samimiyetin herhelinden belli,herkez bir sekilde imtahan ediliyor,seni de imtahanini basaranlardan eylesin insALLAH.

ALLAH'a emanet ol. Amin

TABİ ALLAH PEYGAMBERLERİ BİLE İMTİHAN ETMİŞ.MESELA YUSUF PEYGAMBERMİZ BABASINDAN HEP AYRI KALDI.HAPİSANEYE DÜŞTÜ.ZÜLEYHA ONA HEP İFTİRA ATTI ÖNCE .AMA YUSUF PEYGAMBER NAPTI.SABRETTİ HİÇ İSYAN ETMEDİ.EYÜP PEYGAMBER NE KADAR ÇOK HASTAYMIŞ AMA ODA SABRETMİŞ.ALLAHA EMANET OLUN HAYIRLI GECELER.EHLİ SÜNNETTEN KURANDAN HİÇ AYRILMAYIN.:a15::a12:

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
vealeykum selam kardesim
uzun zamandan sonra tekrar bizlerle birliktesin ve aramizdasin buna cok sevindim
hasta oldugunu biliyorum ama simdi iyilestin Rabbim sana hep güzel ve saglikli günler göstersin...
çok güzel düsüncelerin var insaALLAH bunlarin üstesindende geleceksin
bende son olarak senin yapmis olduugn duanla bitiriyorum;
Allahım ümmedi muhmmedi ısla et. Allahım ümmedi muhammede hidayet ver. Allahım ümmed muhammedi affet. bana dua eden abilere ablalara sende yanlız bırakma. kalbinizde allah aşkı muhammed aşkı hiç bitmesinn. ehli sünnetten ayrılmayın kurandan ayrılmayın.AMİNNNN
Allah'a emanet ol
hayirli geceler

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Hoş geldin gül yürekli mücahide kardeşimiz..
Büyük geçmişler olsun,Allahcc şifalar nasip buyursun inşaALLAH...
Allahcc ve Resul yolunda dimdik koşasın inşaALLAH...
Allahcc seni razı olduğu kullar cümlesinden eylesin...
Dualarındayım,dualarını beklerim can kardeşimiz...
Allahcce emanet olasın..
Allahcc yar ve yardımcın olsun..
BESMELE...SELAM...DUA...

ALEYKÜME SELAMM MÜCAHİD ABİMM.NE GÜZEL DUA ETTİN ALLAH RAZI OLSUN.BENDE SİZE EDEYİM ŞŞİMDİ.

SIRAT KÖPRÜSÜNDEN AYAN KAYMADAN GEÇERSİN.İNŞALLAH
KEVSER HAVUZUNDAN SU İÇERSİN İNŞALLAH.
ALLAHIN ÇOK SEVDİĞİ KULLARINDAN OLURSUN İNŞALLAH.CÜMLEMİZ.
:a15::a15::a15:
ALLAHA EMANET OLUN ABİ................................................

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
vealeykumselam bitanem benim. hoşgeldin maşallah Rabbim senin gibi bir kardeş verdi bizlere.
seni çok özlemiştik ama annenden alıyorduk haberlerini. hep dualarımdaydın benim .
şifa istedim hep Rabbimizden senin için.
hafızlık kursun hayırlı olsun birtanem. inşallah güzel tam donanımlı :a12: bir hoca hanım olacaksın.
seni öpüyorum kocaman hayırlı geceler :H

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
vealeykum selam kardesim
uzun zamandan sonra tekrar bizlerle birliktesin ve aramizdasin buna cok sevindim
hasta oldugunu biliyorum ama simdi iyilestin Rabbim sana hep güzel ve saglikli günler göstersin...
çok güzel düsüncelerin var insaALLAH bunlarin üstesindende geleceksin
bende son olarak senin yapmis olduugn duanla bitiriyorum;
Allahım ümmedi muhmmedi ısla et. Allahım ümmedi muhammede hidayet ver. Allahım ümmed muhammedi affet. bana dua eden abilere ablalara sende yanlız bırakma. kalbinizde allah aşkı muhammed aşkı hiç bitmesinn. ehli sünnetten ayrılmayın kurandan ayrılmayın.AMİNNNN
Allah'a emanet ol
hayirli geceler

TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN.EVET İYİLEŞTİM ŞÜKÜR RABBİME.SİZDE ALLAHA EMANET OLUN ABİ.:a12:AMİN

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
vealeykumselam bitanem benim. hoşgeldin maşallah Rabbim senin gibi bir kardeş verdi bizlere.
seni çok özlemiştik ama annenden alıyorduk haberlerini. hep dualarımdaydın benim .
şifa istedim hep Rabbimizden senin için.
hafızlık kursun hayırlı olsun birtanem. inşallah güzel tam donanımlı :a12: bir hoca hanım olacaksın.
seni öpüyorum kocaman hayırlı geceler :H

BİRİCİK ABLAMM CANIM ABLAMM.HOŞBULDUK iyiki sizin gibi abllARIM ABİLEİM VAR.BANA DUA ETTİĞİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN BENDE SNİ ÖPÜYORUM.ALLAHA EMANET OL ABLACIM....:a15:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt