Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hele Bir Oku!.. Bak Kimler Aldandı (2 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Hele Bir Oku!.. Bak Kimler Aldandı

ZEHRA MELEK yazdı:
:(:(:(

Anlat bana daha kimler aldandı!...

Keşke her günahım bunun gibi olsa diyen günahkar aldandı!...Zira sahabeden Hz.Enes (r.a) şöyle anlattı; Sizler size göre saç kılından ince kıymetli olmayan işler yapıyor günahlar işliyorsunuz, lakin biz onları Resulullah zamanında olsa helal sebebi sayıyorduk.

Anlat hakim kardeş!... Daha kimler aldandı!...:(:(:(

DOĞRUDUR KARDEŞİM ÇOK HATAMIZ VAR ...
HESABA ÇEKİLMEDEN KENDİMİZİ HESABA ÇEKELİM İNŞLH.
ALLAHA EMANET OL...ELLERİNE SAĞLIK..:)

Küçük günahların keffâreti nedir?
C. Yüce Allah şöyle buyurmaktadır:
“Size yasaklanan büyük günahlardan kaçınırsanız, sizin (küçük) günahlarınızı örteriz ve sizi şerefli bir mekâna sokarız.” (en-Nisa, 4/31)
“Çünkü iyilikler, kötülükleri giderir.” (Hûd, 11/114)
Böylece yüce Allah küçük günahların, büyük günahlardan kaçınmak ve iyilikler işlemekle affedileceğini haber vermektedir. Nitekim hadis-i şerif’te de böyle buyurulmaktadır:
“Sen günahın peşinden iyiliği yetiştir ki onu silsin.”B)B)

nursena72

Kayıtlı Kullanıcı

AMİNNNNNNN.ALLAH RAZI OLSUN.EMEĞİNİZE SAĞLIK.İNŞALLAH RABBİM BİZLERİ ALDANANLARDAN EYLEMEZ,DOĞRU YOLDAN AYAĞIMIZI KAYDIRMAZ. AMİN...AMİNNNNNNNN

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

semos yazdı:
AMİN . ALLAH C.C. RAZI OLSUN HAFİZE ANNECİK :p ( BİDAHA YAZMIŞTIM HOŞUNUZA GİTTİĞİ İÇİN TEKRARLADIM. HELAL EDİN HAKKINIZI İNŞ. ) EMEĞİNİZE SAĞLIK. SELAM VE DUA İLE

Semoş cum hep söyle torunumda babannecik der severken :D:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt