Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HEDEF : 1 MİLYON İMZA (2 Kullanıcı)

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ablacığım. Ben de imzamı attım. Bu konuyu açtığınızdan dolayı teşekkür ederim. Rabbime emnet olun...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamunaleyküm...
canım kardeşim imzamı attım Allahın izniyle ...
inşallah hayırlısı olur...

Ve aleyküm Selam güzel kardeşim.
Allah c.c razı olsun, ilginiz ve katılımınız için..
Rabbimiz c.c zayi etmesin inşallah..
En Emin'e emanetimsiniz Meltemcim..Selam ve dua ile..B)

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum canım kardeşlerim imzamızı attık inşallah hayırlara vesile olur selam ve dua ile kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm aliye kardeşim diyer sitelere ayrı ayrı forumlar halinde ikisinide actım rabbime emanet olun selam ve dua ile

Ve aleyküm Selam Cevdet abi.
Katkılarınız ve duyarlılığınız için bir kez daha teşekkür ederim.
Rabbimiz c.c sizden ebeden razı olur inşallah..Sağolunuz.
Selam ve dua ile.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Guzel Kardeşim
Bu Yaptiğin Guzel Bir Liderlik Icin Seni Tebrik Ederim
Allah Sevap Hanene Yazsin Inşaallah
Cok Duyarlilik Elimden Geldiğince Başka Yerlere Taşimak Niyetindeyim
Allah Razi Olsun Kardeşim

Allah Sonuna Kadar Başarmak Nasip Etsin
Canim Kardeşim
Allaha Emanet Ol

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.a değerli aliye kardeşim bende her iki linki imzaladım hayırlı olur inş..
ayrıca linkleri ise mail yoluyla arkadaşlara gönderdim...

Ve aleyküm Selam güzel kardeşim.B)
Amin amin inşallah..Rabbimiz c.c razı olsun desteğiniz için..
Linkleri, bilmeyen kardeşlerimize de ulaştıralım inşallah.
Gayret bizden, takdir Rabbimiz c.c'den inşallah..
Rabbimize emanet olunuz güzel kardeşim.Selam ve dua ile.

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
İmza atılmıştır kardeşim. 1164 no ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
“Patrikhane açılışından önce Yunanistan'dan gelen Rumlar heyetler halinde önce Ayasofya'yı ziyaret eder ve birlikte dua ederler. Sonra heyetten Atina Üniversitesi Rektörü Statopulus'a:
“Neden önce Ayasofya'yı ziyaret ettiniz?” diye sorulur.
Rektör- Bir Yunanlı için Ayasofya, Patrikhane'den daha önemlidir!
- Burası bir müzedir. Müslümanlar dahi burada ibadet yapamıyor. Siz rahatlıkla yapıyorsunuz ama kanunlar buna izin vermiyor. Yani ibadet etmek yasak. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Rektör: Ayasofya sizin için müze olarak kullanılıyor olabilir ama bizim için sonsuza kadar kilisedir...”
İstanbul Fener Rum Patrikhanesi, Mondros mütarekesinden sonra İtilaf kuvvetlerine hitap eden bir beyanname yayınlayarak, Türk vatanın işgal edilmesini istemişti. 1 Eylül 1918'de yayınladığı bir başka beyanname ile Yunan Ordusu'nun Türklere karşı kazandığı zaferlerini överek, yerli Rumların filen Yunan ordusuna katılmasını emretmiştir. Mütareke yıllarında Patrikhane, aldığı bir kararla Türk topraklarındaki Rum okullarında Türkçe ders okutulmasını yasaklamıştır.
Amerika Dışişleri Bakanlığı, Patrik Bartholomeos'u küresel çapta bir dini lider olarak gördüğünü açıkladı. Bakanlığı'nın 2005 Aralık ayında yaptığı basın toplantısında bir gazeteci, ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsüne, Amerika'nın İstanbul'daki Fener Rum Patriği'yle ilgili politikasını sordu. Bakanlık tarafından daha sonra yapılan yazılı açıklamada, Amerika'nın Türkiye'de din özgürlüğünü çok ciddiye aldığı belirtiliyor ve bu yılki Uluslararası Din Özgürlüğü raporunun Türkiye bölümünde bazı sorunlara değinildiği hatırlatılıyor. Yazılı açıklamada, sorunlar arasında Heybeliada Ruhban Okulu ve dini azınlıklarla ilgili konuların da bulunduğuna dikkat çekiliyor.

Yayınevi : Pegasus Yayıncılık
Yazarı : Hakan Yılmaz ÇEBİ

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm aliye kardeşim her iki imzayıda attım inşallah hedefine ulaşır amin

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamunaleykum Guzel Kardeşim
Bu Yaptiğin Guzel Bir Liderlik Icin Seni Tebrik Ederim
Allah Sevap Hanene Yazsin Inşaallah
Cok Duyarlilik Elimden Geldiğince Başka Yerlere Taşimak Niyetindeyim
Allah Razi Olsun Kardeşim

Allah Sonuna Kadar Başarmak Nasip Etsin
Canim Kardeşim
Allaha Emanet Ol

Ve aleyküm Selam gül gönüllü hocam..
Amin inşallah..O güzel düşünceleriniz ve güzel dualarınız için çok teşekkür ederim..Allah c.c razı olsun sizden de inşallah. Rahman c.c sizin de o kıymetli gayretlerinizden ve takdire şayan yaklaşımlarınızdan ebeden razı olsun inşallah..En birinci hocamın öğrencisi olmak, değil mi:)?

Değerli hocam..Sesimizi duyurmak ve safımızı belli etmek adına, İslam düşmanlarına sanal ortamdan da bir mesaj verebilirsek inanıyorum ki bu onların üzerinde psikolojik bir baskı oluşturacaktır.Tıpkı onların internet imkanlarını, inananlar üzerinde bir araç olarak kullandığı gibi...Siteyi bizler gibilerin dışında İslam düşmanları da takip etmektedir..Bunu biliyoruz.. Hayırlı insanlar olduğu gibi, şer insanlar da bizleri takip etmektedir...Rabbimiz c.c o fırsatı İslam düşmanlarımıza vermesin inşallah..

Rabbimize emanetimsiniz inşallah hocam..Akşamlarınız hayırlı ve bereketli olsun, tüm hayır ve güzellikler yanınızda olsun inşallah değerli hocam..Miniklerime de selam ve kocaman sevgilerimle..Dualarımdasınız..B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
20439474 Imza Numaram Hayirlisi Olsun Inşallah Amin

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Aliyecim Ikisinede Katildim Bir Sitem Daha Var Bende Oraya Yazdim Hakkini Helal Et

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Aliyecim Ikisinede Katildim Bir Sitem Daha Var Bende Oraya Yazdim Hakkini Helal Et

Allah c.c razı olsun sizden Hafize Annecim:)
Est. ne hakkı? Çok sevindim..Rabbimiz c.c gayretlerimizi tesirli ve muvaffak kılsın inşallah.. Daha önce de yazdığım gibi, amacımız her şeyden önce safımızı göstermektir..Bizler, elimizle bir şeyler yapamasak da, dilimizle, kalbimizle her haksızlığın karşısında durmalıyız inşallah.. Bizler, İslam düşmanlarının merceği altındayız ve duyarsızlığımız onları memnun edecektir..Küçük de olsa bir katkımız olsun imzalarımızla inşallah..Rabbimiz c.c AyaSofya'mızda namaz kılmayı ve o ilk ezanı işiteceğimiz günleri görmeyi nasip eylesin cümlemize inşallah..Rabbimize emanetsiniz Hafize Annecim..Selam ve baki dualarım ile..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun aleyküm ablacığım. Ben de imzamı attım. Bu konuyu açtığınızdan dolayı teşekkür ederim. Rabbime emnet olun...

Ve aleyküm Selam ismi güzel kardeşim..
Ben teşekkür ederim. Allah c.c razı olsun.
Rabbimize emanet olunuz.Selam ve dua ile inşallah.B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt