Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HEDEF : 1 MİLYON İMZA (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
TUTUKLANAN FİLİSTİNLİ MİLLETVEKİLLERİNİN SERBEST BIRAKILMASI İÇİN, BİR İMZA DA SİZ ATIN..

AŞAĞIDAKİ LİNKİ KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK, ADRESİN ANASAYFASINDAKİ MİNİ FORMU DOLDURARAK FİLİSTİN DAVASINA BİR KATKI DA SİZ KOYABİLİRİSİNİZ..

http://www.tutsakvekiller.com/index.php

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim benim. imzanı attım rabbim sizdende razı olsun yaradana emanet olun selam ve dua ile kalın

Şu Ana Kadar Atılan imza Sayısı
892

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm kardeşim benim. imzanı attım rabbim sizdende razı olsun yaradana emanet olun selam ve dua ile kalın

Şu Ana Kadar Atılan imza Sayısı
892

Ve aleyküm Selam Cevdet Abimiz.
Allah c.c razı olsun sizden inşallah.. Linki tanıdıklarımıza da mümkün mertebe ulaştırmaya gayret edelim inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile kalın.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm Selam Cevdet Abimiz.
Allah c.c razı olsun sizden inşallah.. Linki tanıdıklarımıza da mümkün mertebe ulaştırmaya gayret edelim inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dua ile kalın.

tamam kardeşim sen merak etme şimdi bildiğim bir iki site daha var oralara yazacam inşallah rabbim bu gayretini boşa cıkarmaz inşallah yaradana emanet olun selam ve dua ile

fevzisultansu

Kayıtlı Kullanıcı
Tanidiğim Herkese Yolladim Allah Yar Ve Yardimcilari Olsun.amin

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_____selamün aleyküm kardelenim bende attım inşallah
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
selam ve dua ile______

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
tamam kardeşim sen merak etme şimdi bildiğim bir iki site daha var oralara yazacam inşallah rabbim bu gayretini boşa cıkarmaz inşallah yaradana emanet olun selam ve dua ile

Rahman c.c razı olsun inşallah Cevdet abi.. Rabbimiz c.c sizlerin de gayretlerini boşa çıkarmasın inşallah.. Çok makbule geçer abi..İlginiz ve katılımınız için çok teşekkür ederim..Rabbimiz c.c, davamızda katre miktar da olsa katkımızın olmasını nasip eylesin inşallah..Sanal ortamı da bu manada davamıza hizmet olarak kullanma fırsatını kaçırmayalım inşallah..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun inşallah Cevdet Abimiz..Selam ve dua ile..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
[FONT=Georgia,Times New Roman,Times,serif][/FONT]
[FONT=Georgia,Times New Roman,Times,serif] Yıllardır bilindiği üzere Ayasofya hain bir plana kurban edilmek istenmektedir..[/FONT]
[FONT=Georgia,Times New Roman,Times,serif] Haçlı zihniyetini yeniden hortlatma ve Bizans'ı yeniden canlandırma planının önemli halkalarından olan Ayasofya'nın kiliseleştirilmek istenmesine seyirci kalmayalım inşallah..Sanal ortamda da bu konuda Ayasofya'mıza desteğimizi sürdürelim..Bu topraklar kolay kazanılmadı, kolay kolay da Haçlı & Siyonistlere bırakılamaz..[/FONT]
[FONT=Georgia,Times New Roman,Times,serif] Katılımın artması temennisiyle inşallah..

http://www.ayasofyacamiiolsun.com
[/FONT]
[FONT=Georgia,Times New Roman,Times,serif][/FONT]​
[FONT=Georgia,Times New Roman,Times,serif][/FONT]

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Selamunaleyküm...
canım kardeşim imzamı attım Allahın izniyle ...
inşallah hayırlısı olur...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm aliye kardeşim diyer sitelere ayrı ayrı forumlar halinde ikisinide actım rabbime emanet olun selam ve dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

zemzemm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a değerli aliye kardeşim bende her iki linki imzaladım hayırlı olur inş..
ayrıca linkleri ise mail yoluyla arkadaşlara gönderdim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt