Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hazin Son !!!!!!!!!!! (1 Kullanıcı)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM AYŞE BACIMMMM...GENE ÇOCUKLUK YAPMIŞSIN...BÖYLE SÖYLEYİNCE BANA KIZIYOSUN AMA SADECE SAMİMİYETTEN VE SENİ KARDEŞ BİLDİĞİM İÇİN SÖYLÜYORUM SENİ KIRMAK ADINA DEĞİL HABERİN OLSUN...ŞİMDİ YAZACAKLARIMI İYİ OKU...BEN 1,5 SENEDİR ÜYEYİM VE O KADAR ÇOK ŞEY OKUDUDUM ANLAMAYA ÖĞRENMEYE ÇALIŞTIM İLK BAŞLARDA SADECE OKUYODUM CEVAP YAZAMIYODUM ÇEKİNİYODUM...DERKEN YAVAŞ YAVAŞ BAŞLADIK BİZDE YORUM YAZMAYA...1.5 SENE İÇİNDE GELENLER GİDENLER ÇOK KAVGAYA ATIŞMALARA KÜSMELERE BARIŞMALARA ŞAHİT OLDUM...ÇOK ŞÜKÜR HİÇ BİRİNE KARIŞMADIM VE ÇOK GÜZEL DOSTLUKLARDA EDİNDİM...HATTA Bİ ARA ÇOK İĞRENÇ DURUMLARADA ŞAİT OLDUM VE SİTEYE GİRMEME KARARI ALDIM AMA BEN GİDİYORUM DİYE FORM AÇMADIM(SENİN İÇİN SÖYLEMİYORUM YANLIŞ ANLAMA DEDİMYA ÇOK KİŞİ GELDİ GİTTİ DİYE) BİRAZ ARA VERDİM DÜŞÜNDÜM KENDİ KENDİME YA BEN NİYE BU SİTEYE ÜYEYİM NE İŞİM VAR NE ÖĞRENİYORUM...ALLAH(C.C) RIZASI İÇİN BURDAYIM ALLAH(C.C) AŞKINI PEYGAMBER EFENDİMİZİN SEVGİSİNİ BİLMEK AHİRETİMİZE KREDİ TOPLAMAK BUNLAR BİR MÜSLÜMANIN ARAYIP BULAMADIĞI ŞEYLER EEE BENİM AYAĞIMA KADAR GELMİŞ BEN NİYE YARARLANMAYIM DEDİM KENDİ KENDİME...BUNLARDAN MAHRUM KALMAK SADECE ŞEYTANIN İŞİNE GELİR NİYE BEN ONU SEVİNDİREYİMKİ DEDİM VE HALADA ŞEYTANLA SAVAŞIYORUM VE BENİM YENİLMEYE DE NİYETİM YOKKKK...ŞU BUNU DEMİŞ YOK ŞU ŞÖYLE YAPMIŞ BUNLAR ŞEYTANIN VESVESESİ SADACE... BURDAKİ KARDEŞLERİMİZİN HİÇ BİRİNDE KÖTÜ Bİ NİYET YOKTUR EMİNİM SADECE Bİ ANLIK BOŞLUKLARINDA ŞİMDİ SANA OLDUĞU GİBİ ŞEYTANA YENİK DÜŞMÜŞ OLABİLİRLER...BENCE BUNLARI BÜYÜTMEYE HİÇ GEREK YOKKKK...ŞİMDİ GİDECEM DEMİŞSİN TEKRAR GELİNCE BU KIZ GİDİYO GELİYOO NEBİÇİM İŞ ANLAMADIK DİCEKLER DİYE DÜŞÜNÜYOSUN BUNLARDA ŞEYTANIN SANA SUNDUĞU ARMAĞAN ALMAK YADA ALMAMAK SENİN ELİNDE GURURUM İÇİN GİTMEK ZORUNDAYIM DERSEN ŞEYTANI SEVİNDİRMİŞ OLURSUN BEN BUKADAR DERİM SÖYLERİM...TEKRAR DÜŞÜN NEFSİNLE SAVAŞ KARARINI VER...VE YAZDIKLARIM İÇİN KUSURA BAKMA HAKKINI HELAL ET...

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende yenı üyelerdenım ama sıtede gördüğüm ve hoşlanmadığım bazı forumlara rast gelıyorum bunlardan bırıde bu gıtme muhabbetleri!!! bi kaç gün önce terkrar gıdıyorum diye bır forum açmıştınız ve sonunda tatlıya bağlanmıştı bugün yine bakıyorum ki sızın gıtme forumunuza rast gelıyorum. eğer gıtmek ısteyen varsa gıder.sessizce. bu konuların aktıf olmasından cok rahatsızlık duyuyorum herkes gıbı . benım bu sıteye gırme amacım bılmedıgım konuları öğrenmek ama neden her gun bırılerı gıdıyorum dıye forum açıyor. anlamış değilim. bundan dolayı gırmek bıle ıstemıyorum bazen sıteye. hakkınızda hayırlısı olsun selametle
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...SİZİN NİYE GİRDİĞİNİZ BELLİ DEĞİL BENCE BİRDAHA DÜŞÜNÜN ÖYLE GİRİN SİTEYE FORM KISMINDA 10 TANE BÖLÜM VAR.. VE İSTEDİĞİNİZİ HATTA İŞİNİZE YARAYAN KISMINI AÇIP OKUMAK YORUM YAZMAK VEYA YAZMAMAK SİZİN ELİNİZDE KİMSE SİZE ŞURAYI VEYA BURAYI OKUYUN DİYE ZORLAMIYO... BU TÜR FORMLAR HOŞUNUZA GİTMİYOSA OKUMAYIN YORUMDA YAZMAYIN NE SİZ SİTEDEN SOĞUMUŞ OLURSUNUZ NEDE BU KARDEŞİMİZİ BU RAHATSIZ EDİCİ YAZILARI YAZIP ŞEYTANI SEVİNDİRİRSİNİZ...İNŞALLAH ANLATMAK İSTEDİĞİM ŞEKİLDE ANLAMIŞSINIZDIR...HAKKINIZI HELAL DEDİN... BİRAZ TAVRIM SERT OLMUŞ OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN BİZ Bİ KARDEŞİMİZİ ŞEYTANDAN KURTARMAYA ÇALIŞIRKEN BU TÜR YAZILAR HİÇ UYGUN OLMUYO SELAMETLE...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun ... bu forumdan rahatsız olan kardeşimde kendince haklıdır kızamam bişey diyemem ...
murat abi rabbim her zaman yanında olsun hep yar ve yardımcın olsun ama bugün gerçekten sondu ...geri gelememek için çok önemli nedenim var abi

allah a emanet olun

orhan abi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende yenı üyelerdenım ama sıtede gördüğüm ve hoşlanmadığım bazı forumlara rast gelıyorum bunlardan bırıde bu gıtme muhabbetleri!!! bi kaç gün önce terkrar gıdıyorum diye bır forum açmıştınız ve sonunda tatlıya bağlanmıştı bugün yine bakıyorum ki sızın gıtme forumunuza rast gelıyorum. eğer gıtmek ısteyen varsa gıder.sessizce. bu konuların aktıf olmasından cok rahatsızlık duyuyorum herkes gıbı . benım bu sıteye gırme amacım bılmedıgım konuları öğrenmek ama neden her gun bırılerı gıdıyorum dıye forum açıyor. anlamış değilim. bundan dolayı gırmek bıle ıstemıyorum bazen sıteye. hakkınızda hayırlısı olsun selametle

SENİN KİM OLDUGUN BES BELLİ.BİR ZAMANLRA SEN GİDERKEN SENİN ARDINDAN KİMSE ÇIKIPTA BÖYLE YAZMADI DEMİ " ALLAHIN KULU."
AMA NE HİKMETSE SEN VE SENİN ÇEVRENDE TOPLANMIŞ İŞBİRLİKÇİLERİN BUNDAN RAHATSIZ OLDUNUZ.GOCUNDUNUZ.MEYDANI KENDİNİZE TAPU ETMEK İSTEDİNİZ.İNSANLARIDA BÖYLE SİNDİREREKTEN GÖNDERME YOLUNU SEÇTİNİZ.
AMA BAŞARAMAYACAKSINIZ.

orhan abi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM

İNSANLAR NEYE NİYET EDER NEYLE BİTER :(

BİR DAHA BU SİTEDE KESİNLİKLE BULUNMUACAĞIM KESİN VE KESİN KİMSEYLE GÖRÜŞMEYECEĞİM .........

GERÇEKTEN ÇOK ÖZEL VE ÖNEMLİ NEDENLERİM VAR ...

KİM NE DERSE DESİN

AA GEÇENLERDEDE YAZDIDA GİDİYORUM DİYE GİTMEDİ OYUNMU OYNUYOR DİYE DÜŞÜNEN KARDEŞLERİMDE OLACAKTIR ....... SADECE BU KUL ÇOK ÇARESİZDİ ÇARE ARADIIIIIIIIIIIIIIII

HALA ÇARESİZ
BUNU BİLİN

HAKKINIZI HELAL EDİN BUGÜN DEN SONRA BİR DAHA BU SİTEYE GİRMEYECEĞİM

RAHMANA EMANET OLUN İNŞALLAH .......

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞ.
BÖYLE MEYDANI BOŞ BIRAKIP GİTMEK HİÇ HOŞ DEGİL.SİZİ KIZDIRAN İNSANLAR OLABİLİR.AMA EN AZINDAN ONLARLA MÜCADELE ADINA GİTMEMENİZ LAZIM.BAKIN BİRİSİNİN AÇTIGI FORUM YÜZÜNDEN ERCİYESTE GİTTİ.KASIM HADİ ZATEN GİTTİ.BARİ SİZ KALIN VE ONLARI BEKLEYİN.BU SİTEDE ÇOK KIYMETLİ KARDEŞLERİMİZİNDE OLDUGUNU UNUTMAYIN.

Hak-Er

Kayıtlı Kullanıcı
Siteden Forum Kısmını kaldırsalar daha iyi edecekler, herkez birbirine düşman olmaya başladı, vesselam

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
SENİN KİM OLDUGUN BES BELLİ.BİR ZAMANLRA SEN GİDERKEN SENİN ARDINDAN KİMSE ÇIKIPTA BÖYLE YAZMADI DEMİ " ALLAHIN KULU."
AMA NE HİKMETSE SEN VE SENİN ÇEVRENDE TOPLANMIŞ İŞBİRLİKÇİLERİN BUNDAN RAHATSIZ OLDUNUZ.GOCUNDUNUZ.MEYDANI KENDİNİZE TAPU ETMEK İSTEDİNİZ.İNSANLARIDA BÖYLE SİNDİREREKTEN GÖNDERME YOLUNU SEÇTİNİZ.
AMA BAŞARAMAYACAKSINIZ.

pardon ama kardeşim sen neyden bahsedıyorsun yaa sen bırısıyle karsıtırıyorsun galıba yıldız bızım gelnımız oluyor .gecenlerde onu siteye ben üye yaptım... yaptımkı birşeyler öğrensın dıye... haddını bıl tamam mı şuan buyuk bır günaha gırdın... sui zan yaptın kardeş .. ayrıca bı kac gün önce bana söyledı abla sıtede neler oluyor herkes gıdıyor ... buraya gırme amacımız Allah rızası değilmi neden ınsanlar bırbırlerını kızıp gıdıyorlar dıye söylemıştı bugünde kendınce yorum yapmış... ayrıca Allaha yemın ederım kı bu kız daha ılk defa üye oluyor... özur dilemenı beklıyorum senden kardeş...yoksa yıldız hakkını helal etmıcekmış bilesın...

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
asıl ben sızın gıbı ınsanları anlamıyorum orhan bey karsındakı ınsanın kım oldugunu bılmeden nasıl karalıyabılırsın nasıl emın olabılırsın yazıklar olsun sızın gıbı ınsanlar ... o kızın kalbını kırmaya ne hakkın vardı he....kım oluyorsun sen ya...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt