Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hazin Son !!!!!!!!!!! (2 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM

İNSANLAR NEYE NİYET EDER NEYLE BİTER :(

BİR DAHA BU SİTEDE KESİNLİKLE BULUNMUACAĞIM KESİN VE KESİN KİMSEYLE GÖRÜŞMEYECEĞİM .........

GERÇEKTEN ÇOK ÖZEL VE ÖNEMLİ NEDENLERİM VAR ...

KİM NE DERSE DESİN

AA GEÇENLERDEDE YAZDIDA GİDİYORUM DİYE GİTMEDİ OYUNMU OYNUYOR DİYE DÜŞÜNEN KARDEŞLERİMDE OLACAKTIR ....... SADECE BU KUL ÇOK ÇARESİZDİ ÇARE ARADIIIIIIIIIIIIIIII

HALA ÇARESİZ
BUNU BİLİN

HAKKINIZI HELAL EDİN BUGÜN DEN SONRA BİR DAHA BU SİTEYE GİRMEYECEĞİM

RAHMANA EMANET OLUN İNŞALLAH .......

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
:A çok üzüldüm ne oluyo yaaa neler oluyo neden hep böyle herkes gidiyoo geliyo bişey ler oluyo hiç bişey anlamıyorumm.gitmen için kesin kendince haklı bir sebebin vrdır yolun açık olsun..ALLAHA EMENT OL:H

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar yeter artık ama
buraya gelmekteki asıl amaç Rabbimizin rızası
birşeyler öğrenmek gidicem kimseyle görüşmeyecem çocukmuyuz lütfen hiçmi birşeyler öğrenmedik Allah cc aşkına

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
:A çok üzüldüm ne oluyo yaaa neler oluyo neden hep böyle herkes gidiyoo geliyo bişey ler oluyo hiç bişey anlamıyorumm.gitmen için kesin kendince haklı bir sebebin vrdır yolun açık olsun..ALLAHA EMENT OL:H

haklıyım gitmekte gizem ... ben bu siteden çok şey öğrendim olumlu vede olumsuz hakkını helal et kardeşim ... hani olurda arada aklınıza gelirsem dua edermisin hakkımda ne olursun ... selametle kal kardeşim ........

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim. Benim Sende Bir Hakkim Yoktur Ama Senin Bu Sitede çok Emeğin Var. Mutlaka Kendin Daha Iyi Bilrsin Ancak Kimsenin Kirilarak Bu Siteden Ayrilmasi Taraftari Değilim. Sende Diğer üyeler Gibi çok Değerlisin Site Için. Islamiyet Için çalişilan Bir Yerde Ne Olursa Olsun Kalmaliyiz Diye Düşünüyorum. şahsi Kirginliklarin üzüldüğün Meseleler Olmuştur Konuyu çok Bilemiyorum Ama Bizler Islamiyet Için Burdayiz. Birbirimize Bildiğimizi Aktarmak Kardeşliğimizi Göstermek Için Buradayiz. Bu Siteye Başka Inanişlara Sahip Insanlarda Girip Bakiyorlardir Mutlaka Onlara Kardeşliğimizle örnek Olalim.birkez Daha Düşün Lütfen Kardeşim. Herzaman Yaziyorum Bunu Islamiyet Adina çalişan Bir Site Bir Kişi Bile Kaybetse çok Büyük Kayiptir. Bizim Bir Amacimiz Var Ve Bu Amaç Için Burdayiz. Senin Bundan Sonra Burada Yapacağin Paylaşimlardan Birşeyler öğrenecek Nice Kardeşimiz Var Sitede Birde Böyle Düşün. Sevap Almaktan Rabbimizin Rizasini Kazanmaya çalişmaktan Vazgeçme. Bunlar Benim Acizane Fikirlerim. En Doğru Karari Tabiki Sen Veririsin Ama Birdaha Düşün Kardeşim. Ama Sen Kararliysan Yolun Açik Aydinlik Olsun Inşallah. Rabbim Hayirli Bir ömür Nasip Etsin.rabbimize Emanet Ol Kardeşim.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar yeter artık ama
buraya gelmekteki asıl amaç Rabbimizin rızası
birşeyler öğrenmek gidicem kimseyle görüşmeyecem çocukmuyuz lütfen hiçmi birşeyler öğrenmedik Allah cc aşkına

tuba hakkım helal dir demen yeterli.... şuan ne olduğunu bilseydin böyle konuşmazdın ...ama yinede sende haklısın ......hakkını helal et yeter.......benden yana bir hakkım kaldıysa eğerki helal olsun
ne olursa olsun benim amacım RABBİM Dİ RABBİMİN YOLUN DOĞRU DÜZGÜN YÜRÜYEBİLMEKTİ .......

BUNADA EN BÜYÜK ŞAHİDİM YİNE RABBİM DİR
SELAMETLE KALASIN

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
tuba hakkım helal dir demen yeterli.... şuan ne olduğunu bilseydin böyle konuşmazdın ...ama yinede sende haklısın ......hakkını helal et yeter.......benden yana bir hakkım kaldıysa eğerki helal olsun
ne olursa olsun benim amacım RABBİM Dİ RABBİMİN YOLUN DOĞRU DÜZGÜN YÜRÜYEBİLMEKTİ .......

BUNADA EN BÜYÜK ŞAHİDİM YİNE RABBİM DİR
SELAMETLE KALASIN
hakkım elbette heladir ama kaç gündür sitemizde soğuk rüzgarlar esiye kardeşlik zedeleniyooo
BURASI İSLAMİYET.GEN.TR UNUTMAYALIM

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim. Benim Sende Bir Hakkim Yoktur Ama Senin Bu Sitede çok Emeğin Var. Mutlaka Kendin Daha Iyi Bilrsin Ancak Kimsenin Kirilarak Bu Siteden Ayrilmasi Taraftari Değilim. Sende Diğer üyeler Gibi çok Değerlisin Site Için. Islamiyet Için çalişilan Bir Yerde Ne Olursa Olsun Kalmaliyiz Diye Düşünüyorum. şahsi Kirginliklarin üzüldüğün Meseleler Olmuştur Konuyu çok Bilemiyorum Ama Bizler Islamiyet Için Burdayiz. Birbirimize Bildiğimizi Aktarmak Kardeşliğimizi Göstermek Için Buradayiz. Bu Siteye Başka Inanişlara Sahip Insanlarda Girip Bakiyorlardir Mutlaka Onlara Kardeşliğimizle örnek Olalim.birkez Daha Düşün Lütfen Kardeşim. Herzaman Yaziyorum Bunu Islamiyet Adina çalişan Bir Site Bir Kişi Bile Kaybetse çok Büyük Kayiptir. Bizim Bir Amacimiz Var Ve Bu Amaç Için Burdayiz. Senin Bundan Sonra Burada Yapacağin Paylaşimlardan Birşeyler öğrenecek Nice Kardeşimiz Var Sitede Birde Böyle Düşün. Sevap Almaktan Rabbimizin Rizasini Kazanmaya çalişmaktan Vazgeçme. Bunlar Benim Acizane Fikirlerim. En Doğru Karari Tabiki Sen Veririsin Ama Birdaha Düşün Kardeşim. Ama Sen Kararliysan Yolun Açik Aydinlik Olsun Inşallah. Rabbim Hayirli Bir ömür Nasip Etsin.rabbimize Emanet Ol Kardeşim.

DERYACIM ALLAH RAZI OLSUN AMA BEN KENDİME BİŞEYLER KATAMIYORUM ARTIK ......GÖRÜŞLERİNDEDE HAKLISIN...GİTMEK EN DOĞRUSU HELALLEŞMEK İSTEDİM O KADAR ....... KARDEŞİM ALLAH HEP YARDIMCIN OLSUN SENİN EN ZOR DURUMLARINDA YANINDA OLSUN ..PEYGAMBER EFENDİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLURSUN İNŞALLAH VEDE KOMŞU OLURSUN EFENDİMİZE ...BENİM SANA SON SÖZLERİM CANIM

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
hakkım elbette heladir ama kaç gündür sitemizde soğuk rüzgarlar esiye kardeşlik zedeleniyooo
BURASI İSLAMİYET.GEN.TR UNUTMAYALIM

TUĞBA SENİN KADAR BENDE BİLİYORUM BURASI KARDEŞLİK SİTESİ BURASI ALLAH C.C GİDEN YOL...AMA İNSANLARIN İÇLERİNİ BİLEMEZSİNİZKİ KİM BİLİR ONLARDA NE RÜZGARLAR ESİYOR..... BENİ SEVERMİSİN SEVMEZMİSİN BİLMİYORUM BEN BURDA ALLAH RIZASI İÇİN HERKESİ DEĞERLİ GÖRDÜM ...ALLAH A EMANET OLASIN .....

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bana kesin kızcaksın ama yinede bi soru söylemek istiyorum çekip gitmek ne kadar kolay dimi???

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
haklıyım gitmekte gizem ... ben bu siteden çok şey öğrendim olumlu vede olumsuz hakkını helal et kardeşim ... hani olurda arada aklınıza gelirsem dua edermisin hakkımda ne olursun ... selametle kal kardeşim ........

hakkım sonuna kadar helaldir kardeşim...dulamı eksik etmem.kendine çok çok iyi bak.Allahın cc rahmeti üzerine olsun..SELAM VE DUA İLE KAL..

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Selemu alaykum,gitme kararından dolayı çok üzüldüm.Bu kararınız bu kardeşlik oratamında kan kaybetmemize neden olacaktır.Gİtme kararınızı tekrar tekrar düşünmenizi tavsiye ederim.Eğer birilerine kızıpta buradan ayrılıyorsanız çok yanlış yaparsınız.Unutmayalım ki bizler dört dörtlük dinimizi yaşayamıyoruz ki karşı taraftanda yaşayan birileri beklememiz yanlış olur diye düşünüyom.İnsanları artısıyla eksiğiyle kabul etmek zorundayız yoksa kafamıza göre dost bulmak çok zordur bu zamanda.hakkım var ise helal olsun.Rabbime emanet olun.hayırlı günler..

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Selemu alaykum,gitme kararından dolayı çok üzüldüm.Bu kararınız bu kardeşlik oratamında kan kaybetmemize neden olacaktır.Gİtme kararınızı tekrar tekrar düşünmenizi tavsiye ederim.Eğer birilerine kızıpta buradan ayrılıyorsanız çok yanlış yaparsınız.Unutmayalım ki bizler dört dörtlük dinimizi yaşayamıyoruz ki karşı taraftanda yaşayan birileri beklememiz yanlış olur diye düşünüyom.İnsanları artısıyla eksiğiyle kabul etmek zorundayız yoksa kafamıza göre dost bulmak çok zordur bu zamanda.hakkım var ise helal olsun.Rabbime emanet olun.hayırlı günler..

A.S HAKLISIN KARDEŞİM ...AMA GİTMEK EN DOĞRUSU GİDİYORUM DİYE SİTEYİ KİMSELERE ÖNERMEYECEĞİMİ DÜŞNMEYİN BİRİLERİ GİDER BİRİLERİ GELİR ... RABBİME EMANET OLASIN ...ALLAH IN RAHMETİ HEP ÜZERİNDE OLSUN

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ne diyim kardeşim hayırlısı olsun hakkım varsa da helal olsun selametle

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
varsa helali hoş olsun kardeşim hakkınızda inşaallah hayırlısı olur her şeyi en iyi bilen Rabbime emanet olun

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzüldüm Kardeşim Gitmene Ama Allah Hakkinda Hayirlisi Ne Ise O Olsun. Inşallah. Birilerine Kizarak Gitmek çok Yanliş Ama Yinede Sen Bilirsin. Bildiğim Kadariyla Bekardin Allah Sana Gönlüne Göre Eş Versin. Hayirli Evlatlar Versin. Ailene Babana şeker Hastasiydi Acil şifalar Versin. Abine Hayirli Teskereler Versin Kardeşim. Hakkim Olduğunu Sanmiyorum Ama Varsa Helal Olsun. Sende Helal Et. Kendine Iyi Bak. Allaha Emanet Ol. Yolun Açik Ve Iman Dolu Olsun.

Yıldız&Murat

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende yenı üyelerdenım ama sıtede gördüğüm ve hoşlanmadığım bazı forumlara rast gelıyorum bunlardan bırıde bu gıtme muhabbetleri!!! bi kaç gün önce terkrar gıdıyorum diye bır forum açmıştınız ve sonunda tatlıya bağlanmıştı bugün yine bakıyorum ki sızın gıtme forumunuza rast gelıyorum. eğer gıtmek ısteyen varsa gıder.sessizce. bu konuların aktıf olmasından cok rahatsızlık duyuyorum herkes gıbı . benım bu sıteye gırme amacım bılmedıgım konuları öğrenmek ama neden her gun bırılerı gıdıyorum dıye forum açıyor. anlamış değilim. bundan dolayı gırmek bıle ıstemıyorum bazen sıteye. hakkınızda hayırlısı olsun selametle

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
A.S HAKLISIN KARDEŞİM ...AMA GİTMEK EN DOĞRUSU GİDİYORUM DİYE SİTEYİ KİMSELERE ÖNERMEYECEĞİMİ DÜŞNMEYİN BİRİLERİ GİDER BİRİLERİ GELİR ... RABBİME EMANET OLASIN ...ALLAH IN RAHMETİ HEP ÜZERİNDE OLSUN

Selemu alaykum,amin Allah c.c. razı olsun.Ben yaklaşık 1,5 yıl oldu bu siteye üye olalı bende zaman zaman hiç olmadık sebeplere kızarak burayı bırakmayı çok istedim,istediysem de hiç doğru düzgün hiç başaramadım.Çünkü hep şunlara düşünmüşümdür sırf Allah c.c. rızası için ben burada paylaşımlarımlardan yararlanıyorsam ve benimde paylaşımlarımdan yararlanılarsa benim gitmem çok yanlış olur.Sizinde hayırlı paylaşımlarınızı takip eden birileri mutalaka vardır onları bundan mahrum etmeyiniz derim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt