Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hayvanı Şoklamak. (9 Kullanıcı)

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
şu tartışmaları görünce üzülüyorum.
lütfen abilerim ablalarım.
herkez illa bilecek diye bişey yok.
arada yanlışta olur.
ama doğrusunu öğranmek en doğrusu tabi ki.

Gülfidan

Kayıtlı Kullanıcı
hayvanı boğazlamadan evvel tekbir getiriliyor

şimdi sorarım

Tekbir sesli mi getiriliyor?? yoksa icinden mi ?

Gülfidan

Kayıtlı Kullanıcı
mahşere cıktığımızda Allahın izniyle herşey konuşacak

hocalarınızdan duymuşsunuzdur Ellerimiz ayaklarımız dahi konuşacak diye...

kesmiş oldgumuz kurbanlıklarda konuşacak

"Ya Rabbi ben şu kulunun kurbanıyım beni senin adını anarak kesti" Diyecektir.

Allah hesaba cekerken herşeyi delillendirerek ıspat ederek hüküm verecektir.

Rabbülalemin Adl dır.

Adaletini ıspat edip cehennemi yada cenneti hak ettiğini gösterecektir.

heskez Allahın hakkımda verdiği hüküm haktır diyecektir.

Cehennemlikler ben cehennemi hak etmişim diyecektir.

Kurandan ıspat getiririm isterseniz....

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
mahşere cıktığımızda Allahın izniyle herşey konuşacak

hocalarınızdan duymuşsunuzdur Ellerimiz ayaklarımız dahi konuşacak diye...

kesmiş oldgumuz kurbanlıklarda konuşacak

"Ya Rabbi ben şu kulunun kurbanıyım beni senin adını anarak kesti" Diyecektir.

Nefsi konuşuyorsun. Bu sebebten cevap vermiycem. İcazet almadan neyin fetvasını vereceksin. Kimden izin aldın kırk yaşından sonra fetva vermek için. Bana sorarsan 80 i bekle derim. Bak ;

(Fetva vermeye en cüretli olanınız, ateşe girmeye en cüretli olanınızdır.) [Darimi]

Alttaki linkide mutlaka oku.

http://forum.islamiyet.gen.tr/dini-sohbet/100730-fetva-vermenin-mesuliyeti.html#post1330141

Gülfidan

Kayıtlı Kullanıcı
sen bana birşey deme bende sana birşey demiycem.

Nefsi konuşmuyorum. nefi konuştugumu kendince söylüyorsun senin şuan yaptığın şey nefsani,dir.

iftira atıyorsun.

sen öyle zannedebilirsin.

fetva izni alanları da gördük islam alemini ne hale getirdiler.

sırf onlara inat o uydurukların karsısında duracam kimseden icazet te almama gerek yok

Allah baska tabi...

getirdiğin fetvanın yanlış oldugunu sende anladın ama KİBRİNE yediremiyor musun ?

(Ümmetim, kötü âlimler, cahil abidler yüzünden helak olur. Kötülerin en kötüsü kötü âlimlerdir. İyilerin en iyisi de iyi âlimlerdir.) [Darimi]

senin yazdığın konudan alıntıdır.

uyduruk fetvayla cıkıyorsun O hadisi çok iyi biliyorum.

Allaha kanıtlamayacağım şeyleri konuşmam ben.!

ıspatla yada özür dile

yoksa bunun adı iftiradır.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Elektro şok verilerek kesilen hayvanın eti ölü hayvan gibidir. Bu şekilde kesilen etin zararı şu şekilde anlatılabilir;

mükemmel donanımlı bir şehir düşünün, savunma sistemi çok kuvvetli bir bilgisayarla kontrol ediliyor. binlerce hatta milyonlarca kimyasal, biyolojik ve çeşitli toksinler üretebilen, genetik mutasyona uğratabilen ve aklınıza gelebilecek her türlü silah bu bilgisayara bağlı. bu şehri işgal etmek isteyen akıllı birisi savunma sisteminin merkezi olan bilgisayara ile savunma aletleri arasındaki bağlantıyı keserek şehre zarar vermeden şehri bütün güzellikleriyle alır kullanır.

Ancak akılsız birisi direkt bilgisayarı bombalamaya başlar. bilgisayar bozulur ve buna bağlı silahlar kontrolsüzce şehir halkını ve ve yerleşim yerlerini tahrip eder. Halk zehirlenerek, şişerek, delirerek ölür veya yaralanır, yerleşim yerleride tahrip olur. İşgalcilerin elinde kokuşmuş harap olmuş, sağlığı tehtid eden leş dolu bir şehir kalır.
Bu misalde bilgisayarın bağlantısını kesenler doğru davranırlar;
yani beyne giden ana damarı ve sinir bağlantısını kesmek suretiyle hayvanın kanını akıtanlardır. Bu durumda beyin bi anda kansız kalarak bayılır ve hiçbir tepki vermez. Fakat bütün kan dışarı atılana dek kalp çalışmaya devam eder ve böylece eti kanda dolaşan ve eti zehirleyen tüm maddelerden temizlenir.
Elektro şok ise hayvanın kalbini durdurur ve korkunç bir aritmiye uğratır, fakat beyin çalışmaya devam eder ve bedeni savunmak için yüksek miktarda farklı hormon üretir. kan hareketsiz olduğu için içinde bulunan toksinleri, hormonları, atıkları, mikropları, kokuşmuş gazları kemiklerde ve eklemlerde bırakır ve etlere sızdırır. et de leş sıfatına bürünür….

GERÇEK TIP

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
Elektro şok verilerek kesilen hayvanın eti ölü hayvan gibidir. Bu şekilde kesilen etin zararı şu şekilde anlatılabilir;

mükemmel donanımlı bir şehir düşünün, savunma sistemi çok kuvvetli bir bilgisayarla kontrol ediliyor. binlerce hatta milyonlarca kimyasal, biyolojik ve çeşitli toksinler üretebilen, genetik mutasyona uğratabilen ve aklınıza gelebilecek her türlü silah bu bilgisayara bağlı. bu şehri işgal etmek isteyen akıllı birisi savunma sisteminin merkezi olan bilgisayara ile savunma aletleri arasındaki bağlantıyı keserek şehre zarar vermeden şehri bütün güzellikleriyle alır kullanır.

Ancak akılsız birisi direkt bilgisayarı bombalamaya başlar. bilgisayar bozulur ve buna bağlı silahlar kontrolsüzce şehir halkını ve ve yerleşim yerlerini tahrip eder. Halk zehirlenerek, şişerek, delirerek ölür veya yaralanır, yerleşim yerleride tahrip olur. İşgalcilerin elinde kokuşmuş harap olmuş, sağlığı tehtid eden leş dolu bir şehir kalır.
Bu misalde bilgisayarın bağlantısını kesenler doğru davranırlar;
yani beyne giden ana damarı ve sinir bağlantısını kesmek suretiyle hayvanın kanını akıtanlardır. Bu durumda beyin bi anda kansız kalarak bayılır ve hiçbir tepki vermez. Fakat bütün kan dışarı atılana dek kalp çalışmaya devam eder ve böylece eti kanda dolaşan ve eti zehirleyen tüm maddelerden temizlenir.
Elektro şok ise hayvanın kalbini durdurur ve korkunç bir aritmiye uğratır, fakat beyin çalışmaya devam eder ve bedeni savunmak için yüksek miktarda farklı hormon üretir. kan hareketsiz olduğu için içinde bulunan toksinleri, hormonları, atıkları, mikropları, kokuşmuş gazları kemiklerde ve eklemlerde bırakır ve etlere sızdırır. et de leş sıfatına bürünür….

GERÇEK TIP

Allahü teala nın dini hakkında yorum yapmaya devam edin bakalım. Nereye kadar...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt