Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı, sağlıklı, ALLAH YOLUNDA bir evlat sahibi daha olmak için.. niyetlendim...
(1 Kullanıcı)
saol canım inanmayacaksın belki ama her okuduğumda sana bana ve bide kübra&müjdat
kardeşim var ona dua ediyorum.. sanki üçümüz için okunuyor..
allah biliyorya niyetlenirken bile aklımdaydın
ağla canım içine atma konuşup kötü olmaktansa ağla dök gözyaşınla siniri sitresi......
başka türlüsü olmuyor zaten düşünemiyorum bile......
hakkımızda hayırlısı olsun canım benim.......allah yardımcımız olsun
ağla canım içine atma konuşup kötü olmaktansa ağla dök gözyaşınla siniri sitresi......
başka türlüsü olmuyor zaten düşünemiyorum bile......
hakkımızda hayırlısı olsun canım benim.......allah yardımcımız olsun
ağlasamda boş sanki.. çıkamıyoruz işin içniden sabahtan beri dua edeyim diyorum o bile zor geliyor sanki... eşimde aynı .. her taraf tükenmiş gbi .. rabbim yardım etsin
saol.. canım.. yok.. bişey.. kemerleri sıkıyoruz.. bakalım ne kadar sıkacaz.. daha.. hani elde bişey olsa bozdurayım falan diyecem yok.. ne bileyim.. daraldım.. hayır duana benide kat olurmu