VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı iftarlar herkese
Rabbim bereketimizi eksik etmesin (amin)
Ve Aleyküm Selam...
Duanıza yürekten amin diyorum...
Bütün kardeşlerime hayırlı iftarlar...
Dualarda buluşmak dileğiyle...
Allah'a emanet olun....
Bir hadîs-i şerîfte, "Bir müslümanın, din kardeşine gıyâbında yaptığı duâ kabûl olunur. Başucunda bir melek vardır. Kardeşine duâ yaptıkça, sana da o kadar der. O meleğin görevi budur" buyurulmuştur. Meleklerin duası makbul olduğundan, duası kabul olmuş olur. Başka bir hadis-i şerifte de buyuruldu ki:
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." "En makbul dua, gaibin gaibe yaptığı duadır.", "Gıyabda yapılan dua, âşikârenin yetmiş misline eşittir."
Hastaların ve âdil, sâlih kimselerin, Allah dostlarının duâları, oruçlunun duâsı da kıymetlidir. İftar zamanı yapılan duâ kıymetlidirB)
hayırlı iftarlar herkese
hayırlı iftarlar
çoğu gitti azı kaldı 2 saatcik sonra iftar![]()
selamun aleyküm abi nasılsın inşaallah herşey yolundadır ben uzun zamandır siteye uğrayamıyodum bugün bakmak istedim
rabbim bu mübarek ayı hepimize hayırlı kılsın inşaallah
selametle kalın
allah'a emanet ol
selamun aleyküm abi nasılsın inşaallah herşey yolundadır ben uzun zamandır siteye uğrayamıyodum bugün bakmak istedim
rabbim bu mübarek ayı hepimize hayırlı kılsın inşaallah
selametle kalın
allah'a emanet ol
[ı]rabbım tutmuş oldugumuz oruçları,etmiş oldugumuz dua ve niyazları kabul buyursun.amin
selametle[/ı]
hayırlı iftarlar....dularımız kabul günahlarımız afolur inşallah...
Rabbim kabul etsin...hayırlı iftarlar...
Hoşgeldin değerli kardeşim hoşgeldin...
Nerelerdesiniz?
İnşallah herhangi bir ters durum yoktur...
Herzaman aramızda olmanı bekliyoruz inşallah...
hoşbulduk değerli abim sağolasın
bir fani olarak biraz sıkıntılı bi dönem geçirdim ve halada tam olarak geçmedi o dönemde de aranızda olamadım ama arada bi sessizce girip konulara bakmayı ihmal etmedim
bu mübarek günlerde rabbim rahmet kapısından girmeyi,nefsin zulmunden kurtulmayı tüm kardeşlerimle beraber hepimize nasip etsin inşaallah
ALLAH'a emanet ol
selametle.........
Esselamü Aleyküm ve Rahmetullah
Bütün dualarınıza yürekten amin diyorum...
ALLAH'ın izniyle Ramazan'nın 4. günündeyiz..
Dualarda buluşmak dileğiyle..
ALLAH'a emanet olun..
15 Dk Kaldı İftara ...Vesselam.. Herkese HaYIRLI iFtarlar... ( Erzincan )