RE: Hayırlı hanımla hayırlı bey nasıl olur?
üman bir ülkede müslüman olmak bile suçsa kapalı olmak suç gibi görülüyorsa çarşaflı biri olarak ehliye sınavına girmem bukadar göze batıyorsa ne yapılabilir fatma kardeşim dua edelim inş
dinleyeceğime emin olabilirsin fatma kareşim bizler önce kendimizi düzeltseydik bugün toplum bu halde olabilirmiydi allah rasulu ümmetim demiş gözyaşı dökmüş onlar bilmiyorlar demiş yaa bizler birgün olsun allah için rasulullah için gözyaşı döktükmü bir yanlışı gördüğümüze kınamak konuşmak yerine düzeltmeye çalıştıkmı biz nasıl hayırlı bir insan oluruz bugün ehliyet sınavında sınavdaki kontrolor hocalardan biri erkekti belliki kapalılara bir garezi vardı adamın gözü üzerimde onun yüzünden testi doğru düzgün değerlendiremedim bile ne diyelim fatma kardeşim hayat kader müslFATMA_ERGUN yazdı:
ABLA O ŞİİRİ DİNLEMEN LAZIM.BİZ BİLİYORUZ.SONRA PİŞMAN OLUYORUZ AMA DERS ALMIYORUZ.İŞİMİZE GELMİYOR.ÇEVREMDE ÇOK DUYUYORUM.BİZ PANTOLON GİYİYORUZA NE OLUYOR BAŞKASI ONUDA GİYMİYOR DİYORLAR.BİZENE BAŞKASINDAN.ÖNCE BEN DEMELİYİZKİ SONRA BİRİNE YAPMA YANLIŞTIR DEDİGİMİZ ZAMAN BİZİ DİNLESİN.ABLA Bİ ŞİİRİ DİNLE BEN ŞU AN DİNLİYORUM İNANKİ YAZAMIYORUM...EFENDİMİZ BİLMİYORLAR ALLHIM DİYOR BİLSELERDİ YAPMAZLARDI.O ÜMMETİM ÜMMETİM DİYOR.PEKİ ÜMMETİ NE KADAR EFENSDİSİNİ SEVİYOR.SEVEN İNSAN SEVDİGİNİN YAP DEDİGİ ŞEYİ YAPAR,ONU KENDİNE ÖRNEK ALIR...
üman bir ülkede müslüman olmak bile suçsa kapalı olmak suç gibi görülüyorsa çarşaflı biri olarak ehliye sınavına girmem bukadar göze batıyorsa ne yapılabilir fatma kardeşim dua edelim inş