Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

:) Hayırlı bir iş inşallah :) (1 Kullanıcı)

elifali

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim heriki cihanda mutlu etsin kardeşim.Sağlıkla sıhhatle mutlu huzurlu hayırlı biryuva diliyorum sevginiz daim olsun inşallah.3 ihlas 1 fatiha ile amin

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam amin darısıda tüm bekarlara inş.

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı uğurlu olsun canım.rabbim utandırmasın.sağlıklı sıhattli imanlı huzurlu bir yuva nasip etsin rabbim.imanlı nesiller yetiştirin inşallh.darısı nişanlımla bana.tabi işe girebilirse nişanlım olacak inşallah.tekrar mutluluklar diliyorum.

Amin inşallah.Rabbim hayırlı iş kapıları açsın inşallah.Yüreğinizdeki sevgiyi size hayırlısıyla bir ömür boyu yaşatsın.Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.Sende bize bi bkmışsımn burdan yazıyorsun :a15:
Selam ve dua ile..

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adınıza darısı benim gıbi bekar arkadaşlarımızın başına Rabbim utandırmasın hem bu dunyada hem ahirete mutlu etsın sızı inşallah

Amin inşallah.Evet darısı tüm baker arkadaşlarımızın başına inşallah :a15:
Rabbim herkeze hayırlı huzurlu sevgi dolu geçim versin inşallah.
Selam ve dua ile..

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim heriki cihanda mutlu etsin kardeşim.Sağlıkla sıhhatle mutlu huzurlu hayırlı biryuva diliyorum sevginiz daim olsun inşallah.3 ihlas 1 fatiha ile amin

Rabbim binlercekez razı olsun kardeşim.Duaların sevabına nail olun inşallah.Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere de hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah.
Selam ve dua ile...
:a12:

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı

AYAKKABIMIN ALTINA İSLAMİYET.GEN.TR BEKARLARI YAZACAĞIM BAKALIM NE KADARI SİLİNECEK :a01:

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
SELAM VE DUA İLE HERKES HAKKINI HELAL EYLESİN BEN MÜSADENİZLE ÇIKIYORUM SİZLERDE HELAL EDİN HAYIRLISIYLA GÖRÜŞMEK ÜZERE.YÜREĞİNİZDEN GELEN DUALARINIZI BEKLİYORUM.

HAYIRLI AŞAMLAR HERKESE.
SELAMETLE İNŞALLAH.:a16:

1_yudumdua

Kayıtlı Kullanıcı
a.s ne güzel allahım hayırlı uğurlu kılsın inşallah...çıktığınız bu yolda sizleri yanlız bırakmasın..şimdiden mutluluğunuzu daim kılsın......HAYIRLISI İLE kardeşim.allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun.....Bu arada bende Allah nasip ederse böyle bir yolda ikinci evliliğimi yapmak üzere ilerlermeye çalışıyoruz.Fakat biraz sıkıntılarımız var.Dualarınızı bizim ve cümle alemin üzerinden eksik etmezseniz mutlu olurum.SELAM VE DUA ile ALLAH RAZI OLSUN

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
allah bir ömür mutlu yaşlanabilmeyi nasip buyursun niş
gönlünzden seevginizi ve islamiyet aşkını eksiltmesin inş.
selam ve dua ile
hayırlı günler...

selsebil_pinar

Kayıtlı Kullanıcı
allah herkesi hayirlilariyla karsilastirsin,herkesin gonlune gore olani nasip eylesin insallah.aminnn.

Emirhan06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah tüm islam alemine hidayetler versin.. Özellikle de benim gibi yarımyamalaklara...

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Allah tüm islam alemine hidayetler versin.. Özellikle de benim gibi yarımyamalaklara...

O ne demek şimdi ? :a13:

Böyle deme. :a33:

Bunu deyince beyninde neler değiştiğini bilmiyorsun, ama bunu söylemen ve düşünmen yüzünden bütün hayatına olumsuz bakacaksın. Yapma böyle. :a33:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt