Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

:) Hayırlı bir iş inşallah :) (1 Kullanıcı)

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Arkadaşlarım;

Baya bi zamandır hayırlısıyla inşallah güzel telaşlar sebebiyle buraya sık sık giremedim.Zaman yaklaştı ve bu haberi de pek çok şeyi paylaştığımız gibi sizlerle paylaşmak istedim.Hayırlısıyla inşallah Rabbimin izniyle Cumartesi günü evleniyorum.Rabbim utandırmasın, pişmanlık vermesin, islamiyet ışığı altında hayırlı , huzurlu, sıhhatli yuvalar nasip etsin inşallah.Beni eşime , eşimi bana her daim sevdirsin inşallah.
Yüreğinde sevdiği olanlara, bu yolda ilerleyenlere, kendine uygun eş bulup evlenmek isteyenlere darısı başınıza olsun inşallah diyorum.Hayırlısıyla mevlam huzurlu yuvalar nasip etsin cümlesine.
Sizlerden de yüreğinizden dilinizden benim için içinizden ne gelirse bir hayır duada bulunmanızı rica ediyorum.Hepimiz biliyoruz ki "Müminin mümine duası daha makbuldur." Rabbim abul buyursun inşallah.
Selam ve dua ile...:a16:

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm güzel kardeşim.
Hayırlı olsun inşallah. Rabbimiz c.c mesut eylesin ve sizlere iki cihan saadeti nasip etsin, sizleri birbirinizden razı kılsın inşallah.. Amin..
Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.B)

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm güzel kardeşim.
Hayırlı olsun inşallah. Rabbimiz c.c mesut eylesin ve sizlere iki cihan saadeti nasip etsin, sizleri birbirinizden razı kılsın inşallah.. Amin..
Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.B)

İnşallah Aliye Ablam Hayırlısıyla Rabbim kabul buyursun güzel yüreğinden geçen güzel dualarını.Rabbim razı olsun.Selametle inşallah. :)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Arkadaşlarım;

Baya bi zamandır hayırlısıyla inşallah güzel telaşlar sebebiyle buraya sık sık giremedim.Zaman yaklaştı ve bu haberi de pek çok şeyi paylaştığımız gibi sizlerle paylaşmak istedim.Hayırlısıyla inşallah Rabbimin izniyle Cumartesi günü evleniyorum.Rabbim utandırmasın, pişmanlık vermesin, islamiyet ışığı altında hayırlı , huzurlu, sıhhatli yuvalar nasip etsin inşallah.Beni eşime , eşimi bana her daim sevdirsin inşallah.
Yüreğinde sevdiği olanlara, bu yolda ilerleyenlere, kendine uygun eş bulup evlenmek isteyenlere darısı başınıza olsun inşallah diyorum.Hayırlısıyla mevlam huzurlu yuvalar nasip etsin cümlesine.
Sizlerden de yüreğinizden dilinizden benim için içinizden ne gelirse bir hayır duada bulunmanızı rica ediyorum.Hepimiz biliyoruz ki "Müminin mümine duası daha makbuldur." Rabbim abul buyursun inşallah.
Selam ve dua ile...:a16:
Aleyküme selam canım kardeşim.evet yokluğun belli oluyordu.aman ne güzel hayırlı haberlerle gelmişsin.Rabbim iki cihanda mutlu etsin.dualarımdasın inşallah.Rabbime emanet ol.:a12:(ben mahsun kul bu arada .)

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküme selam canım kardeşim.evet yokluğun belli oluyordu.aman ne güzel hayırlı haberlerle gelmişsin.Rabbim iki cihanda mutlu etsin.dualarımdasın inşallah.Rabbime emanet ol.:a12:

Allah razı olsun kardeşim.
İnşallah mevlam dualarınızı kabul buyursun.Dualarınızdan sizede sevap nail olsun inşallah hayırlısıyla.Amin.
Selam ve dua ile..:a16:

~ESRA~

Kayıtlı Kullanıcı
hayirli olsun arkadasim..guzel heyecanlar bunlar...Rabbim gecim mutluluk ve boy boy saglikli yavrular versin:) mutluluklarr...

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
hayirli olsun arkadasim..guzel heyecanlar bunlar...Rabbim gecim mutluluk ve boy boy saglikli yavrular versin:) mutluluklarr...

:a12: Amin inşallah nasip olsun hayırlı günlerle birlikte cemil cümlesine.Rabbim kabul buyursun inşallah.Evet Rabbim hep böyle hayırlı telaşlar versin inşallah, yolundan ayırmasın.Allah razı olsun sendende.Dularının sevabına nail olmak nasip olsun inşallah.:a16:

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam kıymetli kardeşim ne güzel Rabbimiz utandırmasın inşaallah çok mutlu oldum hakkında hayırlısı olsun
Rabbimize emanet ol inşaallah...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
sa hayırlı olsun düğün var yani allahım utandırmasın mutlu huzurlu bir yuva nasıp etsin tabı hayırlı cocuklarda selametle

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam kıymetli kardeşim ne güzel Rabbimiz utandırmasın inşaallah çok mutlu oldum hakkında hayırlısı olsun
Rabbimize emanet ol inşaallah...

Amin inşallah güzel kardeşim, sizlerin bu güzel hayır dualarınızı duydukça ve hissettikçe daha bir rahatlıyorum çok şükür.Rabbim razı olsun.Dualarınız savabınıza da nail olsun inşallah.
Selam ve dua ile.
:a12:

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
sa hayırlı olsun düğün var yani allahım utandırmasın mutlu huzurlu bir yuva nasıp etsin tabı hayırlı cocuklarda selametle

Hayırlısıyla inşallah kardeşim Amin.Cümlemizin gönlüne göre hayırlı,huzurlu,islamiyet ışığı altında huzurlu yuvalar hayırlı evlatlar :a03: nasip etsin inşallah.:a12: Selam ve dua ile..

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Hakkınızda hayırlısı olsun ve Rabbim cümlemizi şükredip sabredenlerden eylesin.. (Amin)

edas

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleykum
Hayirli olsun Rabbim iki cihanda da mesut ettsin insalah

)))ŞEYDA(((

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı uğurlu olsun canım.rabbim utandırmasın.sağlıklı sıhattli imanlı huzurlu bir yuva nasip etsin rabbim.imanlı nesiller yetiştirin inşallh.darısı nişanlımla bana.tabi işe girebilirse nişanlım olacak inşallah.tekrar mutluluklar diliyorum.

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim hayırlı olsun.Rabbim bir yastıkta kocatsın sizi.Yuvanızda mutlu,ibadet dolu ginlwer diliyorum Rabbimden...

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adınıza darısı benim gıbi bekar arkadaşlarımızın başına Rabbim utandırmasın hem bu dunyada hem ahirete mutlu etsın sızı inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt