Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hayırlı bir evlat için (2 Kullanıcı)

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim bebek için tedavi sürecine başladım bugünden itibaren rabbim herkese tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı rabbimin yolunda olan bir evlat nasip etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyi inş kardeşlerim şimdiden Allah razı olsun hepinizden .

asbelove

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşlerim
Bizde evlat hasreti çekenlerdeniz. Rabbimin hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmesi için 500 yasin-i şerif topluyoruz Rabbim kabul ederse tabi kiii bir yasin okuyup destek verebilecek kardeşlerimden yardım rica ediyorum
Mevlam açtığımız ellerimizi ettiğimiz dualarımızı kabul etsin
Aminnnnnnnnnnnnnn

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşlerim
Bizde evlat hasreti çekenlerdeniz. Rabbimin hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmesi için 500 yasin-i şerif topluyoruz Rabbim kabul ederse tabi kiii bir yasin okuyup destek verebilecek kardeşlerimden yardım rica ediyorum
Mevlam açtığımız ellerimizi ettiğimiz dualarımızı kabul etsin
Aminnnnnnnnnnnnnn

Allah razi olsun kardeşim senin için yasin i serif okuyacağım ins

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt